moze lepiej gdzieś poszukac takiego rozbitego i kupić sam most lub środek,tylko myśle że problem będzie z wyszukaniem

Moderator: Kosiarz
biniu3 pisze:Właśnie kpiłem drugiego GR na przeszczepy i myślę że uda mi się zejść trochę z kosztów a wyszukanie GR z seryjnym mostem wyposażonym w blokadę graniczy z cudem no i koszty![]()
Motał ktoś sam coś takiego – czy lepiej oddać do „specjalisty”
Z testowaniem trzeba poczekać – dopiero szykuje garaż do prac ślusarsko spawalniczych – myślę że za tydzień dwa wprowadzam samochody – no i szlifierka + tarcze do cięcia będą potrzebne w sporych ilościachgkozi pisze:
to kiedy impreza i testowanie ?
pogadaj z Kamesem on ma w SEMAKU tylną blokadę założoną do przodu z tego co wiem to działa poprawniegkozi pisze:biniu3 pisze:Właśnie kpiłem drugiego GR na przeszczepy i myślę że uda mi się zejść trochę z kosztów a wyszukanie GR z seryjnym mostem wyposażonym w blokadę graniczy z cudem no i koszty![]()
uuuuu PAAAAnieeeee
W semaku, chodzi jak złoto. Widziałem to na Magamiemudder pisze:pogadaj z Kamesem on ma w SEMAKU tylną blokadę założoną do przodu z tego co wiem to działa poprawniegkozi pisze:biniu3 pisze:Właśnie kpiłem drugiego GR na przeszczepy i myślę że uda mi się zejść trochę z kosztów a wyszukanie GR z seryjnym mostem wyposażonym w blokadę graniczy z cudem no i koszty![]()
uuuuu PAAAAnieeeee
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość