no właśnieklucz13 pisze: To oczywiste drogi Łodsonie - zamawiam i podają

pozdrawiam
kosa
Moderator: Kosiarz
no właśnieklucz13 pisze: To oczywiste drogi Łodsonie - zamawiam i podają
To albo słabo zamawiasz albo słabo podająkosa20 pisze:no właśnieklucz13 pisze: To oczywiste drogi Łodsonie - zamawiam i podają![]()
![]()
pozdrawiam
kosa
możliwe, jak wspomniałem nie robie w tej chwili nic, dopóki sprawa si nie zakończy. co zrobię potem, bez względu na finał sprawy, napisałem już wcześniej i tyle. jak sprawa się zakończy z pewnością opiszę ją na forum i opiszę również dalsze działania.klucz13 pisze:To albo słabo zamawiasz albo słabo podająkosa20 pisze:no właśnieklucz13 pisze: To oczywiste drogi Łodsonie - zamawiam i podają![]()
![]()
pozdrawiam
kosa
I nic nie robię bo jestem spokajny a gwarancja se płynie i się skonczy najwyżej pojeżdzę se taryfami i nie będę się upominał bo jestem spokojnyPeepuck! pisze:...jestem spokojny i nie robię nic. Jestem spokojny i łatwiej jest mi żyć...
DEZERTER
No wiesz ja tam zawsze długo myślę zanim coś zerdolę, dokładnie jak w Twoim podpisie.pezet pisze:Tak tak - i 3/4 tego forum robi to namiętnie w swoich syfachFeniks pisze:a skąd wiesz??typp pisze:w koncu jie poszedlem do hydraulika czy murarza
Poprawianie fabryki musi być naprawdę przemyślane.
Sami "głęboko myślący"
nie misiu sympatyczny. nie mam powodów narzekać na ASO LR bo kupiłem używane auto i nie mam zamiaru zaglądać do ASO.krzys6505 pisze:I na LR też tak chojrakuje??? I Pałacem Kultury rzuca???
a pietruszkę już zebrałeś z pola? ogórki zakisiłeś ? zima idzie, szykuj się stary i pilnuj swoich sprawkrzys6505 pisze: Znowu trafił się gość co się nawygrażał na forum (słuchaczy było wielu) a cała para poszła w gwizdekChyba, że autor tematu nadal uczy się japońskiego żeby dobrze list zredagować
![]()
![]()
kosa20 pisze:nie misiu sympatyczny. nie mam powodów narzekać na ASO LR bo kupiłem używane auto i nie mam zamiaru zaglądać do ASO.krzys6505 pisze:I na LR też tak chojrakuje??? I Pałacem Kultury rzuca???
co do Navary czekam na ekspertyzę. a samochód stoi na kołach w ogrodzie.
nadal podtrzymuję opinię wszem i wobec, że Nissan oferuje w Polsce obsługę na poziomie Mozambiku, czyli totalny syf i olewkę połączoną z niekompetencją, co zapewniłem sobie za jedyne 136 tysięcy zeta...
pozdrawiam
kosa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość