A to mój świeżo zakupiony Parchol 96r. klima, blokada, tempomat
Póki co pełna seria z lanserskim orurowaniem i relingami. W planach BFG MT 33", lift, zderzaki, snorkel, zabudowa do spania, bagażnik dachowy itp. itd. Powoli będzie motany za niedługo
Pozdrawiam!
Lepszy głupiec wędrujący po świecie od mędrca ,który siedzi w domu.
W linku poniżej fotki z sobotnio-niedzielnej, spontanicznej wyprawy w góry, między lodowce Langjokull i Hofsjokull w masyw górski Kerlingafjoll. Wyjechaliśmy o godz 19:00 czasu Islandzkiego. Na miejsce dotarliśmy ok. godz. 9 rano. Zdjęcia nie oddadzą tego jak było w rzeczywistości, a była kompletna rzeźnia. 14 godzin ciągłej jazdy nocą i świtem, w deszczu i mgle, nagle urywające się szlaki, zmuszające do jazdy po półmetrowych kamieniach i w nurcie rwących potoków, odczyty z GPSa nie zgadzające się z mapą (lub naszym mniemaniem gdzie się znajdujemy). Kilka godzin snu i powrót do domu.
Patrol zweryfikował się bardzo pozytywnie.
I jak tu nie kochać Off-Road'u????
To moze i ja sie wychyle Pod tym linkiem, jest fotka mojego Tyranolotu: http://picasaweb.google.com/losiu1984/T ... 1821640274
Pelna seria na AT-kach, jak do mojej totalnej amatorszczyzny, narazie jest w pelni wystarczajacy
Dzisiejszy zakup . W drodze już opony Goodrisze MT 33/12.5 R15 . Trzeba jeszcze zanabyć świeży akumulator , sprężyny i amory i jakiś mały pakiecik startowy typu oleum ,paseum i inne duperelum . Brak blokady tyłu niestety ;-( .