TU WITAMY NOWYCH !!!
Moderator: Kosiarz
Re: TU WITAMY NOWYCH !!!
Witam,klimka jest?
Patrol GR 2.8TD.www.forum4x4.pl '' Patrol Włocławek'' na FB
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Niestety nie makaraś pisze:Witam,klimka jest?

witam wszystkich maniaków 4*4 posiadam terrano2 2.7 td ,ale coś ostatnio mnie zawodzi
pozdro

pozdro
witam wszystkich terrano I 2.4 

terrano I 2.4 power by JaSam
gg: 4081289
"Maćku co sie stał ?"
"toniemy...."
gg: 4081289
"Maćku co sie stał ?"
"toniemy...."
-
- jestem tu nowy...
WItam
Jestem nowym więc się witam
Jacek 28lat z Poznania.
Posiadam Navere 2008r i teraz szukam Patrola do zabawy w terenie.
pozdrawiam
Jestem nowym więc się witam
Jacek 28lat z Poznania.
Posiadam Navere 2008r i teraz szukam Patrola do zabawy w terenie.
pozdrawiam
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witam!
Na forum jestem dosyć długo, czytam i się nie odzywam - nie było potrzeby i czegoś 4x4 (choć podejść do 4x4 miałem już kilka). Plaskaty w końcu wyzionął ducha i trzeba było pilnie kupić jakiś pojazd do wożenia czterech liter. Wybór padł na Suzuki GV, ale kupiłem Tyrrana. Na razie jeździ, chociaż do remontu zawiecha i obowiązkowo nowe opony
Pozdrawiam
PLASER
Na forum jestem dosyć długo, czytam i się nie odzywam - nie było potrzeby i czegoś 4x4 (choć podejść do 4x4 miałem już kilka). Plaskaty w końcu wyzionął ducha i trzeba było pilnie kupić jakiś pojazd do wożenia czterech liter. Wybór padł na Suzuki GV, ale kupiłem Tyrrana. Na razie jeździ, chociaż do remontu zawiecha i obowiązkowo nowe opony

Pozdrawiam
PLASER
Terrano II w wersji autobusiastej na ATkach.
Chciałbym i ja się przywitać. Darek i jego Patrol Y61 z tej strony. Forum odwiedzam regularnie od dłuższego czasu.
Kolega wstydu narobił, bo pytam w innych wątkach lecz się nie przedstawiam
pozdrawiam
Kolega wstydu narobił, bo pytam w innych wątkach lecz się nie przedstawiam

pozdrawiam
-
- jestem tu nowy...
Witam wszystkich. Właśnie wczoraraj staliśmy się szczęśliwymi (mam nadzieję:D) posiadaczami GR Y60 z 93r.
Auto kupione od typowego handlarza, więc wiadomo-dużo mu dolega,ale kupiliśmy go z pełną świadomością jego wad wszelakich. Auto trochę bulwar..-to się zmieni. Łożyska w skrzyni wyją, pompa wtryskowa odmawia posłuszeństwa, krzyżaki też w nie najlepszym stanie, ale niech kobiety mówią co chcą..., ..że auto to przedłużenie męskości. Coś w tym chyba jest, ale jadąc nim wczoraj poczułem ze mam po 8 jaj, i to z kazdej strony!
Pozdrawiamy,
bracia ze Śląska (i tego Górnego i Dolnego).
Auto kupione od typowego handlarza, więc wiadomo-dużo mu dolega,ale kupiliśmy go z pełną świadomością jego wad wszelakich. Auto trochę bulwar..-to się zmieni. Łożyska w skrzyni wyją, pompa wtryskowa odmawia posłuszeństwa, krzyżaki też w nie najlepszym stanie, ale niech kobiety mówią co chcą..., ..że auto to przedłużenie męskości. Coś w tym chyba jest, ale jadąc nim wczoraj poczułem ze mam po 8 jaj, i to z kazdej strony!
Pozdrawiamy,
bracia ze Śląska (i tego Górnego i Dolnego).
Witam wszystkich
Chce się przywitać i wszystkich pozdrowić
Jestem tu pierwszy raz.
Właśnie stałem się posiadaczem Nissanka Patrola GR Y61 2000rok.Mam cichą nadzieje że z Nissankiem
będzie wszystko ok.pozdrawiam.Luminat

Właśnie stałem się posiadaczem Nissanka Patrola GR Y61 2000rok.Mam cichą nadzieje że z Nissankiem
będzie wszystko ok.pozdrawiam.Luminat

Witam wszystkich
!
Chciałbym się przywitać, jako nowy na tym forum.
Arek

Chciałbym się przywitać, jako nowy na tym forum.
Arek
Nissan Terrano II 2.7TDi - niestety sprzedany
Został tylko SUV (na razie) - Kia Sorento 2.5 CRDi
Został tylko SUV (na razie) - Kia Sorento 2.5 CRDi
Witam jestem nowy na forum. Ksywa Hugo. Mam parcha 160. Co powiecie koledzy na podwójne wieszaki resora aby był większy wy krzyż
? 

Witam wszystkich.
Bylo Pajero longII jest Terrano I
vel Termit 
Bylo Pajero longII jest Terrano I

Bo bez blota to nie robota 
Terrano 2.7TD 1990...

Terrano 2.7TD 1990...
Witam wszystkich pozytywnie zakręconych ,,troszkę" latałem w terenie ktm i Quad w końcu y61 suuuper bajka 

Witam WSZYSTKICH jako użytkownik Nissana
- miałem (i mam) Gaza ale teraz pora na PATROLA
pozdrowienia z LUBLIN'a dla użytkowników tej marki
- miałem (i mam) Gaza ale teraz pora na PATROLA
pozdrowienia z LUBLIN'a dla użytkowników tej marki
Witajprego pisze:Witam wszystkich 4x4maniaków
Wczoraj nadszedł ten dzień i kupiłem Patrola GR z 95r. 2.8 diesel, z blokadą mostów![]()

Kupiłeś w Świeradowie

Witam
Jesten na forum od jakiegoś czasu, narazie tylko czytam i się uczę
Jesten na forum od jakiegoś czasu, narazie tylko czytam i się uczę

Nissan Terrano WD21 3.0 V6
Witam,
Jako że jestem nowy witam Wszystkich Użytkowników serdecznie.
Dwa miesiące temu kupiłem GR60 długiego z 92. Autko było już zmotane +4" na zawieszeniu, MT 34", dołożyłem wyciągarkę, snorkela i radzi sobie w terenie bosko.

Pozdrawiam
Jako że jestem nowy witam Wszystkich Użytkowników serdecznie.
Dwa miesiące temu kupiłem GR60 długiego z 92. Autko było już zmotane +4" na zawieszeniu, MT 34", dołożyłem wyciągarkę, snorkela i radzi sobie w terenie bosko.

Pozdrawiam
PATROL GR Y60 Long +4'' MT34''
Klub KAJMAN
Klub KAJMAN
Witam
Również Nissan Terrano '89
Również Nissan Terrano '89

-
- jestem tu nowy...
Witam wszystkich.
Aktualnie jestem użytkownikiem Nissana Y60 89r i jestem na etapie małej przebudowy
Aktualnie jestem użytkownikiem Nissana Y60 89r i jestem na etapie małej przebudowy

Nissan Y60 33x12,5 R15 lift 2" i początek motania 

-
- jestem tu nowy...
Witam Wszystkich Użytkowników tej Zacnej Marki- na forum nie jestem nowy ale od 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Tyrana '03 i w tym wątku jestem nowy. Wcześniej pomykałem Suzką ale zapadła niespodziewana decyzja o jej sprzedaży. Obecne autko ma swój gabaryt i będę musiał troszkę potrenować manewrowanie
- również pognębię Was pytaniami dotyczącymi eksploatacji Tyrana.

Nie dyskutuj z głupcem, ściągnie Cię do swojego poziomu, i pokona doświadczeniem
- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
Mephisto pisze:Witam Wszystkich Użytkowników tej Zacnej Marki- na forum nie jestem nowy ale od 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Tyrana '03 i w tym wątku jestem nowy. Wcześniej pomykałem Suzką ale zapadła niespodziewana decyzja o jej sprzedaży. Obecne autko ma swój gabaryt i będę musiał troszkę potrenować manewrowanie- również pognębię Was pytaniami dotyczącymi eksploatacji Tyrana.
No to masz ci babo placek. Bedziesz musial teraz przejechac wszystko to co masz pod domem nowa fura. A pewnie nie bedzie latwo.
Y60 +4'' 34'' SS LTB -> Y61 +2'' 35'' KL-71
- w trakcie motania

-
- jestem tu nowy...
Tego się właśnie obawiałemMarcin-Kraków pisze:Mephisto pisze:Witam Wszystkich Użytkowników tej Zacnej Marki- na forum nie jestem nowy ale od 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Tyrana '03 i w tym wątku jestem nowy. Wcześniej pomykałem Suzką ale zapadła niespodziewana decyzja o jej sprzedaży. Obecne autko ma swój gabaryt i będę musiał troszkę potrenować manewrowanie- również pognębię Was pytaniami dotyczącymi eksploatacji Tyrana.
No to masz ci babo placek. Bedziesz musial teraz przejechac wszystko to co masz pod domem nowa fura. A pewnie nie bedzie latwo.

Nie dyskutuj z głupcem, ściągnie Cię do swojego poziomu, i pokona doświadczeniem
Witam wszytskich jestem RUFI z Poznania od okolo miesiaca pisadacz PATROLA GR Y60 long z blokada mostow.kostkami z tylu (z przodu niestety nie ze wzgledu na komfort jazdy po utawrdzonych drogach)niestety ale jak zakoncze budowe napewno zakupie krotkiego zdjecie wrzuce przy okazji pozdrawiam i dozobaczenia w terenie 

Patrol GR y60 2,8TD
RUFI-k6 pisze:kostkami z tylu (z przodu niestety nie ze wzgledu na komfort jazdy po utawrdzonych drogach)

Gr 850Nm mi sie marzy :)