Moderator: Kosiarz
Wygląda znajomo ... moge się mylić - na oko, wyglądają jak te z TerranoIgor909 pisze:No teraz to jesteś złośliwyMarcin-Kraków pisze:Kto ma to ma![]()
Mam 2 sztuki ... wprawdzie prawe ale 2 szt![]()
Za tydzień mam mieć 2 lewe![]()
A gdzie to takie ladne rozdaja? Rozumiem, ze to 4,2?pyntront pisze:Moja pompa od ponad tygodnia leżała na poczcie i nawet awiza mi zafajdańcy nie przynieśli, jakbym nie zrobił rozróby o przesyłkę, to za tydzień by odesłali do nadawcy. Posrana instytucja. W każdym razie już jest, jutro idzie na stół do sprawdzenia, ale ponoć jest ustawiona jak trza
Niestety nie rozdają, ponad 3 tygodnie szukałem, po tym jak już ustaliłem konkretny model pompy jaki ma być, co też zajęło ze 3 tygodnieLSD pisze: A gdzie to takie ladne rozdaja? Rozumiem, ze to 4,2?
Igor,
Jeździ ... klient zadowolonysebson pisze: Igor,
Czy wiesz może?! Jakie postepy poczynili Koledzy w Tychach z Moim Czarny Patrolem co na dawce poszedł...bo wiem,że od ciebie motur nabyli
Jeździ ... klient zadowolonyIgor909 pisze:sebson pisze: Igor,
Czy wiesz może?! Jakie postepy poczynili Koledzy w Tychach z Moim Czarny Patrolem co na dawce poszedł...bo wiem,że od ciebie motur nabyli
Nie mam fotek ...sebson pisze:Norge już zaliczył ze mną
![]()
Masz jakiś link do zdjeć z autkiem, bom ciekaw
Warto czekaćIgor909 pisze: Czekamy na mocowania do ramy pod łapy od motorku
Nie strasz bo klienty mnie zajeb..ąpyntront pisze: Moje szły z półtora miesiąca...
Ale ja przetarłem szlakIgor909 pisze:Nie strasz bo klienty mnie zajeb..ąpyntront pisze: Moje szły z półtora miesiąca...![]()
Mają być w przyszłym tygodniu
Domyślam się ...pyntront pisze: warto poczekać na te mocowania.
A no bo każdy robi jak lubi Panie Kolego...Igor909 pisze:Kolor ładny , niepowtarzalny ....
... tylko po co po TD jest myślnik i po 4 jest kropka![]()
O wykrzykniku nie wspomnę![]()
To jest TD42
...
Ireczku,kolor żywcem zdjęty z Rubicona więc na tym zdjęciu w cieniu nie wygląda w całęj okazałości , ale zapewniam ,że jak umyty to robi wrażenieiras01 pisze:Harley no tos mnie zaskoczyl tym kolorem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości