Polecany warsztat
Moderator: Kosiarz
Polecany warsztat
Witam,
Mam pytanie - jaki warsztat/y w okolicy Warszawy polecilibyście jeśli chodzi o speców od Terrano II? Przymierzam się do zakupu owego modelu i jako że sam nie jestem specem w tym temacie, to tak sobie myślę, że lepiej byłoby, gdyby każe sensowne autko (zakładając, że przeszłoby wstępną klasyfikację do sensownych okazji zakupowych) zobaczył ktoś, kto się na tym modelu zna...
Może też od razu spytam - co myślicie o automatycznej skrzyni biegów w 8-letnim Terrano II? Gdzieś słyszałem, że tylko odważni kupują ponad 5-cioletnie auto z automatem...
Aha, i jeszcze propozycja do moderatora - może by przykleić ten wątek i wpisywać kontakty do warsztatów specjalizujących się w konkretnych modelach?
Dzięki i pozdrawiam,
A.
Mam pytanie - jaki warsztat/y w okolicy Warszawy polecilibyście jeśli chodzi o speców od Terrano II? Przymierzam się do zakupu owego modelu i jako że sam nie jestem specem w tym temacie, to tak sobie myślę, że lepiej byłoby, gdyby każe sensowne autko (zakładając, że przeszłoby wstępną klasyfikację do sensownych okazji zakupowych) zobaczył ktoś, kto się na tym modelu zna...
Może też od razu spytam - co myślicie o automatycznej skrzyni biegów w 8-letnim Terrano II? Gdzieś słyszałem, że tylko odważni kupują ponad 5-cioletnie auto z automatem...
Aha, i jeszcze propozycja do moderatora - może by przykleić ten wątek i wpisywać kontakty do warsztatów specjalizujących się w konkretnych modelach?
Dzięki i pozdrawiam,
A.
Re: Polecany warsztat
jeszcze jakieś
propozycje masz >??
przywitałbyś się porządnie a nie od razu swoje propozycje i zmiany ....

przywitałbyś się porządnie a nie od razu swoje propozycje i zmiany ....
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
To może od razu osobny dział?
I na moderatora @Lr jedź do warsztatu Olek

I na moderatora @Lr jedź do warsztatu Olek

Wujek Dobra Rada 

gri74 - HOW DO YOU DO!!!
Teraz dobrze?
lysy76 - a czy moderator dostaje sluzbowa terenowke:)? Jesli tak, to ja bym sie pisal, nie musialbym kupowac
Teraz dobrze?

lysy76 - a czy moderator dostaje sluzbowa terenowke:)? Jesli tak, to ja bym sie pisal, nie musialbym kupowac

Coś mi się zdaje że dostaniesz tylko zjebkę i kopa w promocjiAkron pisze: a czy moderator dostaje sluzbowa terenowke:)? Jesli tak, to ja bym sie pisal, nie musialbym kupowac

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
klucz 13...Wilka się bać - do lasu nie chodzić 

Las to ja a wilki na śniadanie jadamAkron pisze:klucz 13...Wilka się bać - do lasu nie chodzić

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii