Nie będzie aż tak zle...Przy montażu miałem to zabezpieczyć antykorozyjnie.Mroczny pisze:no to za rok blacharz znów będzie miał sporo do roboty
Może masz jakąś słuszna koncepcje na zamontowanie pasów, oprócz zmiany felg

Moderator: Kosiarz
Nie będzie aż tak zle...Przy montażu miałem to zabezpieczyć antykorozyjnie.Mroczny pisze:no to za rok blacharz znów będzie miał sporo do roboty
No tak myślałem, że piękne ranciki trza zrobicMroczny pisze:ehe
na etapie blacharskim robisz sobie gustowny rancik
wszystko mega dokładnie zabezpieczasz
osadzasz nitonakrętki
przykręcasz śrubkami poszerzenie
Ja mam od primery p11, pasuje też od 200sx, po małym zabiegu kosmetycznym, sunny też pasujedecc pisze:Witajcie,
Gdzieś wcięło mojego poprzedniego posta (czyżbym czemś zawinił, adminie?), więc zapytam jeszcze raz:
Czy ktoś z Was nie orientuje się, czy kierownica od Nissana SUNNY podejdzie do parcha Y60 '89? Model Sunny to N14 z 1995 r. Pytam, bo ponoć kierownice od Almer pasowały, ale nie mogę znaleźć takiej bez poduszki, natomiast znalazłem tanią kierownicę od Sunny. Albo może ktoś z Was doradzi jaka jeszcze kierownica podejdzie bez kombinowania?
Pozdrawiam
Sebastian
decc pisze:Witajcie,
Gdzieś wcięło mojego poprzedniego posta (czyżbym czemś zawinił, adminie?), więc zapytam jeszcze raz:
Czy ktoś z Was nie orientuje się, czy kierownica od Nissana SUNNY podejdzie do parcha Y60 '89? Model Sunny to N14 z 1995 r. Pytam, bo ponoć kierownice od Almer pasowały, ale nie mogę znaleźć takiej bez poduszki, natomiast znalazłem tanią kierownicę od Sunny. Albo może ktoś z Was doradzi jaka jeszcze kierownica podejdzie bez kombinowania?
Pozdrawiam
Sebastian
Jeżeli jesteś pewien, że masz napięcie na wejściu przerywacza, na na świece nie idzie, to wyczyść styki przerywacza, na kopułce i na palcu. Ja tak kiedyś miałem w starym Tarpaniepawel abramczyk pisze:szybkie pytanie
jest patrol k 160 z 84 r. benzyna 2,8
brak iskry
cewka nowa - brak iskry
2 kable zasilające pod napięciem + 1 co idzie do kopułki
przerywacz robi
wymieniłem kondensator i dalej nie robi POMOCY
kable i swiece nowe , usterka wystapiła po tej zmianie
pawel abramczyk pisze:zapłon zrobiony spalił sie stycznik , a teraz coś innego na reduktorze wajcha jest do przodu nie da sie przesunąć do tyłu ( nie jedzie szybciej niż 40 km/h) czy ktoś ma jakieś zdjecia jak sa ustawione przesówki , no ewentualnie kupie sprawny -byle tanio
dziekiMroczny pisze:1. siateczka jak pod styropian na atrapę..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości