Moderator: Kosiarz
1. ...przeraża mnie to podejście krzys6505 ale i uczy=(przypomina pewne sytuacje) - tu pozdrawiam bol-kakrzys6505 pisze:Jak się nie zna to niech weźmie "profesjonalną" firmę która się zna i mu kupi.Janek 44 pisze:Ciekawe podejście do tematu.iras01 pisze:wiecej takich jołopów to i kryzys nam nie straszny
Po opisach na alledrogo widać ,że kupujący nie zna się na samochodach, wybiera więc profesjonalną firmę , która oferuje mu "profesjonalnie" przygotowane auto.![]()
Coś tu chyba nie gra, a może to ja się nie rozumiem na takim profesjonalizmie.
A potem będzie jeździć za niego i włączać mu te dziwne dzwigienki.
Po jaką cholerę komu produkt o którym się nic nie wie???????????????????
Moda??????????????
Lans????????????????
lachony już na to nie lecą!
buehehehehpatroleky61 pisze:nie moiej dziewczyny
O, bracie... straciliśmy do Ciebie samczą estymę. To tak jakbyś na forum GTcośtam przyznał, że nowiutki Nissan GT-R, którego masz na avatarze i o którym wszyscy myśleli, że to Twoja bryka, jest ściągnięty z internetu, a Ty w rzeczywistości masz Golfa II Tunink. Na tym forum jesteś bracie spalonypatroleky61 pisze:pewnie ze z internetu
Jeżeli Twoja dziewczyna czyta to forum, to u niej również jesteś spalonypatroleky61 pisze: 2. nie cieszylo by sie takim powodzeniem jak to![]()
a gdzie nagroda za uczciwosc?decc pisze:O, bracie... straciliśmy do Ciebie samczą estymę. To tak jakbyś na forum GTcośtam przyznał, że nowiutki Nissan GT-R, którego masz na avatarze i o którym wszyscy myśleli, że to Twoja bryka, jest ściągnięty z internetu, a Ty w rzeczywistości masz Golfa II Tunink. Na tym forum jesteś bracie spalonypatroleky61 pisze:pewnie ze z internetu![]()
![]()
Jeżeli Twoja dziewczyna czyta to forum, to u niej również jesteś spalonypatroleky61 pisze: 2. nie cieszylo by sie takim powodzeniem jak to![]()
Tak też pewnie, niewidzialna ręka chwilowo usuneła firme z powyższego wątku, miejmy nadzieje na zawsze.pezet pisze:Uprzedzam - nie czytałem całęgo wontka![]()
Ale była swego czasu podobna firma, tylko z innej części kraju - specjalezująca się w oklejaniu i tuningu optycznym, a także w zaspawywaniu elementó, których nie opłacało się naprawiać..
No i jakoś już od dawna o niej cicho - nawet nie wiem czy istnieje.
Jak kolesie idą po bandzie i wciskają nieświadomym klientom złom - to w końcu niewidzialna ręka rynku chwyci ich za gardło.
Tylko zanim to nastąpi, to trochę niewinnych istotek ucierpi...
sebson pisze:No i się pojawił Bohater powyższego wątku...![]()
http://moto.allegro.pl/item733394296_ni ... nster.html
LoL toż to nawet ma przewidziane punkty dla pasów cztero punktowych? WoW nie wiedziałem, że szyją taką tapicerięWEWNĄTRZ SIEDZENIA W KOLORZE CZERWONO-CZARNYM
chwała za to, że ten kaszaniarz oddał kaskę, ale z drugiej strony znowu komuś wciśnie tego samego trupa i będzie się śmiał, na takich nie ma bata i to jest najgorsze.Szwagierb pisze:Panowie znam auto z pierwszej strony tego tematu, osobiscie pod nim lezałem bo niemoglem uwierzeć w to, stał u mojego sasiada na bazie.sprawa sie ciagla dlugo ale final jest taki że Firma z Poznania zabrala auto i wykartkowała za niego co do grosza kupujacemu.Łatwo podobno niebyło ,była rozmowa o sadach i innych ciekawych straszeniach ale final jest taki że koles oddal auto i kase dostał .
showi pisze:Panowie tak czytam te forum i nie dowierzam.. Z tego co widze to nie tylko ja zostałem oszukany, tak samo kupiłem od tego Pana samochod z Poznania fakt ze nie znam sie dobrze na sprawach technicznych auta ale bez watpienia zostałem oszukany i to na gruba kase!!! silnik jest caly do wymiany wogole po sprawdzeniu jest z innego modelu Patrola, dyfer nie działa, przeguby do wymiany, zatarte zaciski z tyłu itd. a co najlepsze odbierajac samochod z Poznania po przejechaniu 40 km prawie koła mi poodpadały bo okazała sie ze tej k..... jełop jeeeee.... nie dokrecił kuł!!! Panowie tragedia jestem tak wk...... na tego człowieka ze nie wiem co mam z nim zrobic......
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości