jak tylko kilkadziesiąt bez konkretów to fachowy człowiek jestKonikM pisze:Przeczytałem również kilkadziesiąt ostatnich wypowiedzi bartasa i .......... nic w nich nie ma konkretnego.........

Moderator: Kosiarz
jak tylko kilkadziesiąt bez konkretów to fachowy człowiek jestKonikM pisze:Przeczytałem również kilkadziesiąt ostatnich wypowiedzi bartasa i .......... nic w nich nie ma konkretnego.........
Na kilkadziesiąt - wszystkie bez konkretów! Nie kilkadziesiąt na kilkaset.bigos pisze:jak tylko kilkadziesiąt bez konkretów to fachowy człowiek jestKonikM pisze:Przeczytałem również kilkadziesiąt ostatnich wypowiedzi bartasa i .......... nic w nich nie ma konkretnego.........![]()
Nie sądzisz, że to brzmi zupełnie inaczej niż:bartas 4x4 pisze:wdziałem fotorelacje z dachowania
szczególnie biorąc pod uwagę wiele Twoich wypowiedzi. Tu na konkretne pytanie spodziewam sie konkretnej odpowiedzi. Takiej żebym nie musiał się domyślać co autor miał na myśli. Szczególnie, że przedstawiając się napisałem, że jestem zielony (w temacie 4x4). A szczególnie tu na forum! Nie znam tu nikogo. Zastanawiam się jak zadać pytanie, żeby zaistnieć w tym "świecie" i żeby nie wyjść na debila. Żeby zadać je w odpowiednim miejscu, żeby uszanować panujący tu porządek i nie wkurzyć np. Kosiarza. Dziękuję Ci bardzo. Ułatwiłeś mi kontakt ze środowiskiem ludzi, których łączy jakaś pasja! Dzięki takiemu podejściu wystawiasz wizytówkę temu forum. Nie mniej jednak jestem przekonany, że nie wszyscy mają takie podejście. Zajrzałem w tej chwili do Twojego profilu. "Zawód" i zainteresowania (z całym szacunkiem) sporo mówią o Twoim wieku, a stąd już bardzo blisko do wniosku, że Ty poza zaintereowaniem "łofrołdem" prawdopodobnie nie masz auta!bartas 4x4 pisze:no i dachował niedawno dlatego ma nowy dach
No właśnie. Niech się młody napasie miną. Nie pierwszy i nie ostatni frajer. Co Cię to obchodzi.bartas 4x4 pisze:kupuj pan, jeździj pan, ciesz sie pan.
No cóż. Można powiedzieć, że 100%bartas 4x4 pisze:a dotychczasowe 6 twoich postów KonikM jest nadzwyczaj konkretne
Sława bartasa4x4 jest wielkaseburaj pisze:bartas 4x4 a Ty to jesteś ten bartas z piły, co to ojciec zakupił sobie patrola, a Ty kreujesz sie na forum na posiadacza i znawcę
KonikM pisze:seburaj i seba4x4
Dzięki![]()
A temat już nieaktualny. Patrol (inny) nabyty.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości