Czy ktoś oglądał tego Nissana?
Moderator: Kosiarz
- Maciek 100
- jestem tu nowy...
Re: Czy ktoś oglądał tego Nissana?
Miał ktos może okazje ogladać to autko
http://moto.allegro.pl/item737184799_cz ... ooler.html
szkoda mi czasu na jazde, jeśli to jakiś syfek.
DEFENDER 90
SPEED TRIPLE
był: XJ 4.0
SAMURAI EXTRENE
itd.
SPEED TRIPLE
był: XJ 4.0
SAMURAI EXTRENE
itd.
Przepraszam nie chcialem nikogo U R A Z I Ć ! porównując banalną 160kę z legendarnym GRem ale wynika to z mojej niewiedzy, nie wiedzialem bowiem że 160ka ma mżliwości terenowe prównywalne z samurajem. ( osobiście uważam że do ciężkiego trenu nadają się tylko trzy seryjne auta:patrol, land crujse i gelenda. ale to moja subiektywna opinia)
Ludzie o wiele częściej waliliby się młotkiem w palec,
gdyby ból występował dopiero po roku
Zgoda, ale przed nimi jest jeszcze poczciwa Suzukaosobiście uważam że do ciężkiego trenu nadają się tylko trzy seryjne auta:patrol, land crujse i gelenda

Lepiej pózno niz wcale
- miastek
-
- Kontaktowanie:
Nie ważne co jest banalne a co jest legendą, po prostu 160'ka to 160'ka a GR to GR.4x4rd pisze:Przepraszam nie chcialem nikogo U R A Z I Ć ! porównując banalną 160kę z legendarnym GRem ale wynika to z mojej niewiedzy, nie wiedzialem bowiem że 160ka ma mżliwości terenowe prównywalne z samurajem. ( osobiście uważam że do ciężkiego trenu nadają się tylko trzy seryjne auta:patrol, land crujse i gelenda. ale to moja subiektywna opinia)
A 160'ka nie ma porównywalnych możliwości z Samuraiem, Samurai jest o niebo lepszy

http://www.4x4.szczecin.pl/
Vitara->Samurai->GR->GRII
Vitara->Samurai->GR->GRII
Zapraszam tymi suzukami na moje bagienko zweryfikujemy co jest lepsze 

- Borgir
- Lokalizacja: 49° 40' 56 '' N || 21° 45' 57 '' E || Parva Cracovia
Allah Akhbar.... i obyś się nie zdziwił
popatrzmy lepiej na tego wyglancowanego Parcha z UAE*.... warty zakupu chyba za te 30K plnów nie?
*UAE - dlatego, że nie bardzo wierzę w utrzymanie tego auta na takim poziomie w Europie**.
**
- ale ja tam się nie znam ... cokolwiek.
Pozdrawiam.

*UAE - dlatego, że nie bardzo wierzę w utrzymanie tego auta na takim poziomie w Europie**.
**
Po prostu to auto, albo jest made in photoshop albo jeździło po wydmach u "prześcieradeł"... bo jak tłumaczyć niską cenę / stan techniczno - blacharskiMaciek 100 pisze:Miał ktos może okazje ogladać to autko

Pozdrawiam.
They call him Machete...
- Yes bro..., I mean...Padre
Coming Soon
Coming Soon
Gdzieś jest haczyk też nie wierze w super okazje albo to auto na zdjęciach to nie jest faktycznie oferowany pojazd albo ma jakąś inną ukrytą wadę a może po prostu te zdjęcia zrobiono 10 lat temu jak byl nowy.
- patrolpulawy
- Kontaktowanie:
4x4rd pisze:Gdzieś jest haczyk też nie wierze w super okazje albo to auto na zdjęciach to nie jest faktycznie oferowany pojazd albo ma jakąś inną ukrytą wadę a może po prostu te zdjęcia zrobiono 10 lat temu jak byl nowy.
Wystarczy wejść w samochody na allegro i wpisać sobie lokalizację płock. Obok całej masy aut sprzedawanych bezpośrednio jest grupa pięknie pokazanych. Różne marki.
W płocku jest jeden konkretny gość (fotograf) który na profesjonalnym sprzęcie robi zdjęcia i je później przygotowuje do publikacji w ogłoszeniu.
Auto może być jak każde inne, w dobrym lub złym stanie ale jeśli jest tak ładnie pokazane - od razu robi wrażenie o wiele większe. Ja mam tylko jedną metodę selekcji (pewnie śmieszną) ale jak kupuję to auto ma być nie grzebane, może być brudne, zaniedbane ale nie może być grzebane.
I pytanie jest od razu następujące. Co autor miał na myśli malując haczyk na srebrno. Garażowy profesjonalista ze sprajem w ręku. Chyba cały ten próg jest srebrzaną pociągnięty.
Ale poza tym trzeba przyznać że taki y61 w czarnym kolorku to niezły kawałek maszyny.
Piotr
Dokładnie tak jest jak Kolega napisał. Ja już byłem w okolicach działania owego fotografa i dałem się zwieść urokowi jego zdjęć. Na żywo autka te niczym się nie różnią od reszty picowanych autek. I zwykle jest to niezły szrot.patrolpulawy pisze:Wystarczy wejść w samochody na allegro i wpisać sobie lokalizację płock. Obok całej masy aut sprzedawanych bezpośrednio jest grupa pięknie pokazanych. Różne marki.
Ten egzemplaż ma jeszcze jedną wade. Jest całkiem goły nie ma klimy i innych gadżetów a poza tym sprzedawca nie wie co sprzedaje bo nawet napisał że ma mieć elektryczne szyby a na fotkach widnieją korbki. Czyżby sprzedawał dwa inne auta?
Można trafić na fajne autko u handlarza ale jest to tak jak by się trafiło ślepej kurze ziarnko. Taki gość nic o aucie Ci nie powie nawet jak wie że coś jest nie tak i z okazji zrobi się wielki problem.

Drogo, za tą cenę lepiej kupić tańszego i samemu przygotować.krzychooxxx pisze: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9645063
przymierzam się...
ktokolwiek widzial ktokolwiek wie ?dzieki
CHARIOT Rally Team 4x4
Pany, jest sens klepać tego złoma? jest po daszku. Pikny być nie musi byleby był prosty. Aha, ten śmietnik jest lekkko podrobiony, wczesniej dach wyglądał jak litera V
http://moto.allegro.pl/item735429364_ok ... dzony.html
A najchętniej to bym w ogóle kupieł gu4 z wybuchnietym zd30

tel: 600298546
- Borgir
Znaczy ktoś poskakał po dachu byleby prosty był i sprzedaje jakoBa pisze:Pany, jest sens klepać tego złoma? jest po daszku. Pikny być nie musi byleby był prosty. Aha, ten śmietnik jest lekkko podrobiony, wczesniej dach wyglądał jak litera V
za prawie 50 k plnów a Ty wierzysz, że ta cena adekwatną jest? Przeca to się w tym momencie mało różni od przystanku MZK!!! Toć to truchło być może i to padliną zalatujące na 300 km a nie auto do ruchu!!! Już bym wolał pękniętą ramę niźli bryczkę co to zostawiać może 4 ślady na asfalcie lub w terenie .... oczywisty plus - nie trafisz tylnąosią w tę koleinę co to przednia przemieliła .... tylko po kiego ch....ja blokada tyłu się pytam ?
AUTO LEKKO USZKODZONE BLACHARSKO
Pozdrawiam.
They call him Machete...
Coming Soon
Coming Soon
ze jest to samochód twojego taty????mlody.pelc pisze:Witam Panowie,
co sądzicie o tym ogłoszeniu??
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9959051

-
- jestem tu nowy...
Czy ktoś widział tego Patrola? Warto po niego jechac?
http://moto.allegro.pl/item737284944_ni ... ealny.html
http://moto.allegro.pl/item737284944_ni ... ealny.html
ciagniecie jachtu to ciezka praca
i do tego przez 173 000 km
po jaka cholere pisza takie rzeczy w ogloszeniach
przeca i tak nikt im nie uwierzy
i do tego przez 173 000 km

po jaka cholere pisza takie rzeczy w ogloszeniach
przeca i tak nikt im nie uwierzy

biedny inżynier 
"[cenzura] no nie, no po prostu [cenzura] no nie!"

"[cenzura] no nie, no po prostu [cenzura] no nie!"
-
- jestem tu nowy...
No raczej
. Wszystko jest do zweryfikowania,ale pytam bo nie mam ochoty wydac po raz kolejny sporo kasy na podróż, tylko po to żeby obejrzec jakiegoś szrota i wrócic z pustymi rękami.

Najwyzej pozwiedzasz salon Nissana i przywieziesz jakies bryloczkiwojtasxr400 pisze:No raczej. Wszystko jest do zweryfikowania,ale pytam bo nie mam ochoty wydac po raz kolejny sporo kasy na podróż, tylko po to żeby obejrzec jakiegoś szrota i wrócic z pustymi rękami.
-
- jestem tu nowy...
No ta
. Albo rzucę się na jakąś świeżyne z zerowym przebiegiem 

Witam,
Mam na oku GR y61 2,8 z 2001 roku (wiem, wiem, 2,8 były do 2000 roku, musze o to zapytac wlasciciela). Pytanie jest inne - wlasciciel bedac technicznym lajkonikiem jeździł z zapiętym 4x4 po suchym asfalcie oraz nigdy nie używał sprzęgiełek - czyli zawsze były na auto. W ogóle nie wiedział że ma sprzęgiełka
To trwało 2 lata, powiedzmy że zrobił 100 tys. km. Czy mógł uszkodzić napędy? Co trzeba sprawdzić żeby wiedzieć czy jest OK?
Jako że ja tez nie jestem zbyt oblatany w technice chciałbym pojechać z kimś, ktoby go dokładnie obejrzał. Auto jest w Garwolinie, jest tam opcja wjechania na kanał. Jeśli znacie kogoś takiego z okolic Warszawy, proszę o namiar na PW albo piocieslak at gmail.com
Z góry dziękuję za pomoc
pio
Mam na oku GR y61 2,8 z 2001 roku (wiem, wiem, 2,8 były do 2000 roku, musze o to zapytac wlasciciela). Pytanie jest inne - wlasciciel bedac technicznym lajkonikiem jeździł z zapiętym 4x4 po suchym asfalcie oraz nigdy nie używał sprzęgiełek - czyli zawsze były na auto. W ogóle nie wiedział że ma sprzęgiełka

Jako że ja tez nie jestem zbyt oblatany w technice chciałbym pojechać z kimś, ktoby go dokładnie obejrzał. Auto jest w Garwolinie, jest tam opcja wjechania na kanał. Jeśli znacie kogoś takiego z okolic Warszawy, proszę o namiar na PW albo piocieslak at gmail.com
Z góry dziękuję za pomoc
pio
to jezdził z zapiętym 4x4 czy tylko ze sprzegiełkami na autopiopiopio pisze: jeździł z zapiętym 4x4 po suchym asfalcie oraz nigdy nie używał sprzęgiełek - czyli zawsze były na auto.

jeżeli z zapietym - to słabo
jezeli ze sprzegiełkami na auto - to spoko

robok rzępoli w harapuciu
Ja bym sobie odpuścił jeśli właściciel nie wiedział jak się obsługuje własny samochód.
Ostatnio widziałem uszkodzenia w jeepie, który był jeżdżony na cały czas zapiętym napędzie na 4. Efekt? - rozwalone przeguby, wał i reduktor(na łańcuchu).

Ostatnio widziałem uszkodzenia w jeepie, który był jeżdżony na cały czas zapiętym napędzie na 4. Efekt? - rozwalone przeguby, wał i reduktor(na łańcuchu).

N2O pisze:Ja bym sobie odpuścił jeśli właściciel nie wiedział jak się obsługuje własny samochód.
hehehe to mowisz o tym typie co był ostatnio ;? co kupil dzień wcześniej afto

szybciej sprzedał niż kupił czy mu zrobiliście

era Hdi
BYŁ-> Samurai, Y60 ..

BYŁ-> Samurai, Y60 ..
Jeździ, wymieniony tylko reduktor, chyba przeraził się kosztami naprawy reszty.

- Borgir
Witojcie....
Przyznojcie się bez bicia czyj to, dlaczego sprzedaje - "zmiana koncepcji????? " - i co ma rozdupcone a co trzeba będzie robić w najbliższym miesiącu przy nim?

W takich pieniążkach kolega jest zainteresowany i łazi za nim kredens 160/260.
EDYTA: link do aukcji http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9888856
Pozdrawiam.
Przyznojcie się bez bicia czyj to, dlaczego sprzedaje - "zmiana koncepcji????? " - i co ma rozdupcone a co trzeba będzie robić w najbliższym miesiącu przy nim?

W takich pieniążkach kolega jest zainteresowany i łazi za nim kredens 160/260.
EDYTA: link do aukcji http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9888856
Pozdrawiam.
They call him Machete...
Coming Soon
Coming Soon
Z tego co wiem to zmiana na GRata była
Wg mnie samochód warty tej ceny
Tylko brac i jezdzic 

Tam gdzie kończy sie asfalt zaczyna sie droga .... ! 4x4