TU WITAMY NOWYCH !!!
Moderator: Kosiarz
- dawid73
- jestem tu nowy...
Re: TU WITAMY NOWYCH !!!
Witam mam na imię Dawid ,od maja jestem posiadaczem patrolowatego.

-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witam.
Jestem posiadaczem Nissana Patrola GR Y60 4,2Benzyna na gażniku.
Patrola kupiłem by zmotac auto wyprawowe i ciagnąć lawetę z autem przeprawowym - Vitara(tylko z nazyw )
Pozdrawiam
Jestem posiadaczem Nissana Patrola GR Y60 4,2Benzyna na gażniku.
Patrola kupiłem by zmotac auto wyprawowe i ciagnąć lawetę z autem przeprawowym - Vitara(tylko z nazyw )
Pozdrawiam
Vitara -> Patrol Y60 4,2E -> Patrol Y61 2,8 TDI
Witam,
Robert z tej strony - po ostatnich "patrolowych klimatach " zdecydowałem się na zakup takiego cuda . Zobaczymy co z tego wyjdzie, ale czytając to forum to zieloniutki jestem kompletnie. Czas na naukę!!! POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH z Zabrza.
Robert z tej strony - po ostatnich "patrolowych klimatach " zdecydowałem się na zakup takiego cuda . Zobaczymy co z tego wyjdzie, ale czytając to forum to zieloniutki jestem kompletnie. Czas na naukę!!! POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH z Zabrza.
GR Y60 2.8 '95, IC , ExtremeTrekker II ...
Witam mam na imie Wojtek od paru dni jestem szczęśliwym posiadaczem nissana patrola k160 pozdrawiam;)
witam wszystkich 

witam ,mam patrola y61 do jazdy, parę dni temu do zabawy kupiłem y60 4.2 benzyna ,automat ,zawieszenie oldman +4" , opony simex 35/10.5
y61 tb42 króciak jest
gu4 3.0 króciak jest
gu4 3.0 króciak jest
-
- jestem tu nowy...
Witam wszystkich. Nazywam się Wojtek. Jestem świeżo upieczonym driver'em i dopiero poszukuje jakiejś godnej furmanki
.

Witam! Mam na imię Paweł i jestem z Wrocławia. Aktualnie jeżdżę Mercedesem W210 ale zawsze podobał mi się Patrol w drugim wydaniu i powoli przymierzam się do jego zakupu
Pozdrawiam!

Witam,
Czytam forum od dłuższego czasu, a przymierzam się do Y60/Y61 w tygodniu do miasta, a w weekend do lasu.
Do zobaczenia na szlaku:)
pio
Czytam forum od dłuższego czasu, a przymierzam się do Y60/Y61 w tygodniu do miasta, a w weekend do lasu.
Do zobaczenia na szlaku:)
pio
- wasted_seed
- jestem tu nowy...
Den Dobri!
Dzis stalem sie szczesliwym posiadaczem Nissan-a Patrol GR Y60 (krótki), 2.8TD rocznik 1997.
Moje autko jest ciut podniesione, ma opony BFG M 33' i jest w calkiem niezlym stanie jak mniemam - rama zdrowa, z tylu tylko ostatnie 10cm zewnetrzej blachy wymienione, pozatym cala. Pozdrawiam i postraram sie niedlugo moje dziecie uwiecznic
Dzis stalem sie szczesliwym posiadaczem Nissan-a Patrol GR Y60 (krótki), 2.8TD rocznik 1997.
Moje autko jest ciut podniesione, ma opony BFG M 33' i jest w calkiem niezlym stanie jak mniemam - rama zdrowa, z tylu tylko ostatnie 10cm zewnetrzej blachy wymienione, pozatym cala. Pozdrawiam i postraram sie niedlugo moje dziecie uwiecznic

Nissan Patrol GR Y60 2.8TD is gone.
Nissan Patrol Y61 arrived!
Nissan Patrol Y61 arrived!
-
- jestem tu nowy...
Witam!
Jestem szczęśliwym posiadaczem Patrola od ok 1,5 roku.
Forum przeglądam odkąd zachorowałem na ten samochód, czyli trochę dłużej.
Jestem szczęśliwym posiadaczem Patrola od ok 1,5 roku.
Forum przeglądam odkąd zachorowałem na ten samochód, czyli trochę dłużej.
GR Y60 (Myszowaty)
- rysiek2054
Witam
dzisiaj kupiłem Trolka rok 05'
.
.
.
zabawę czas zacząć
pozdrawiam wszystkich
dzisiaj kupiłem Trolka rok 05'
.
.
.
zabawę czas zacząć
pozdrawiam wszystkich
6,5 v8
Witam serdecznie,
2 miesiące temu nabyłem Nissana Patrola GR SGX 4.2D Long... kolor bordowy
przebieg: 270 000 km
zawieszenie: 2'' ironman
opony: 33x12.5xR15 BFG
Sprowadzony z Anglii... profesjonalnie przerobiony (kupiłem już po przeróbce).
Po 2 miesiącach wciąż jestem zakochany
) zakochuje się z każdym dniem coraz bardziej.
Przygody dotychczasowe:
mały wypadek na zakopiance: http://www.youtube.com/watch?v=6GLJ_4r0Dwg
Kilka fotek:

... i filmik z lekkiego błocenia:
http://www.youtube.com/watch?v=3q2FgTxVhTM
ps. chętnie poznam maniaków Patrola z okolic Krakowa
2 miesiące temu nabyłem Nissana Patrola GR SGX 4.2D Long... kolor bordowy
przebieg: 270 000 km
zawieszenie: 2'' ironman
opony: 33x12.5xR15 BFG
Sprowadzony z Anglii... profesjonalnie przerobiony (kupiłem już po przeróbce).
Po 2 miesiącach wciąż jestem zakochany

Przygody dotychczasowe:
mały wypadek na zakopiance: http://www.youtube.com/watch?v=6GLJ_4r0Dwg
Kilka fotek:

... i filmik z lekkiego błocenia:
http://www.youtube.com/watch?v=3q2FgTxVhTM
ps. chętnie poznam maniaków Patrola z okolic Krakowa

--
Jam tu nowy, mam dwa kapcie, Miśka l200 - przechodzoną nieco nówencję w kolorze żałobnym oraz od miecha Parcha, właśnie go liftuje na 2 cale. Chyba nie jestem normalny bo frajdę z szesnastoletniego parcha przedkładam nad nówencję
Nówencja bowiem z racji swej nieskazitelności nadaje się na wystawne parady pod kościół a parchem można wszędzie błocić...

l200 2,5 DID - zachód
y60 long 2,8 TD - wschód
y60 long 2,8 TD - wschód
witam nabyłem patrola GR 1999 long po pierwszych testach w terenie trzeba zmienic oponki
y61 long
witam
jestem nowy i mam pytanie ...
stałem się ostatnoi posiadaczem nissana terrano II 95r , i chce go uterenowić .
- jak to zrobić, gdzie, jakie opony, koszt,
jestem nowy i mam pytanie ...
stałem się ostatnoi posiadaczem nissana terrano II 95r , i chce go uterenowić .
- jak to zrobić, gdzie, jakie opony, koszt,
witam wszystkich
Witam wszystkich forumowiczów. Mam 27 lat. "Przerobiłem" już Gaza69, uaza 469b, vitarę i obecnie zatrzymałem się dłużej na Y61 (2 rok). Pozdrawiam i liczę na miła współpracę
Witam
Dotychczas katowałem Pajero I, ale niedawno wypadł z niego korbowód;/
Na razie jestem terenowo nieaktywny, ale decyzja zapadła, bedzie patrol. co najważniejsze czynnik kobiecy jest po mojej stronie.
Na razie jestem na etapie pozbyawania sie pajero, gratów do pajero, ducato itp, bo w koncu patrola za darmoche sie nie dostanie niestety.
pozdrawiam
Dotychczas katowałem Pajero I, ale niedawno wypadł z niego korbowód;/
Na razie jestem terenowo nieaktywny, ale decyzja zapadła, bedzie patrol. co najważniejsze czynnik kobiecy jest po mojej stronie.
Na razie jestem na etapie pozbyawania sie pajero, gratów do pajero, ducato itp, bo w koncu patrola za darmoche sie nie dostanie niestety.
pozdrawiam
PiotrBe gaawangarda.org
Witam forumowiczów. Jestem świeżym użytkownikiem patrola y61. Więc pewnie często będę tu zaglądał.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Jako ze ten dział jest troszkę śmietnikiem i ja coś do niego dorzucę 
A wiec tak, interesuje mnie samochodzik Terrano II od 2000r z silnikiem diesla, auto miało by służyć mi do codziennej jazdy szczególnie zima, latem to delikatny dojazd na działkę drogi polne i takie tam wiec proste tereny. Czytałem kilka postów ze Terrano na zimę daje rade chodź w opony zimowe trzeba się zaopatrzyć, a co ogólnie sadzicie wygoda jazdy trwałość silników i moc ?
dodam jeszcze, ze początkowo interesowałem się freelanderem ale szybko forumowicze landrynek mnie oświecili, ze to parch wiec szukam u kolegów z nissana

A wiec tak, interesuje mnie samochodzik Terrano II od 2000r z silnikiem diesla, auto miało by służyć mi do codziennej jazdy szczególnie zima, latem to delikatny dojazd na działkę drogi polne i takie tam wiec proste tereny. Czytałem kilka postów ze Terrano na zimę daje rade chodź w opony zimowe trzeba się zaopatrzyć, a co ogólnie sadzicie wygoda jazdy trwałość silników i moc ?
dodam jeszcze, ze początkowo interesowałem się freelanderem ale szybko forumowicze landrynek mnie oświecili, ze to parch wiec szukam u kolegów z nissana

parch jest tylko jeden, i to super parch super
siema palto 

CHARIOT Rally Team 4x4
nie o takiego parcha mi chodziłoaduko pisze:parch jest tylko jeden, i to super parch supersiema palto