"" Gdybym miał kupować to auto to liczyłbym się z tym, że trzeba dokładnie je przejrzeć i zweryfikować te przeróbki. Na pewno też trzeba w to auto zainwestować: polibusze, zderzaki, być może aku, bo wygląda na szrota (zima zweryfikuje), być może świece żarowe, nie wiadomo w jakim stanie są przednie piasty i kule, a to raczej też trzeba rozebrać, żeby zweryfikować. Nie wiadomo czy chłodnica została opuszczona przy lifcie, opony bym zmienił na jakieś terenowe

(pytanie jakie ET mają felgi). I jeszcze wiele innych pytań o całą resztę

. Jednym słowem nie wiem czy się opłaca tyle dawać za to auto. Wydaje mi się, że przepłaca się je o parę niezłych tysiączków, nawet jeśli jest w dobrym stanie technicznym. Chociaż z drugiej strony jakaś tam robocizna została w to włożona, więc jak ktoś nie potrafi sam przy aucie dłubać, to może i faktycznie taki zakup się opłacać, pod warunkiem, że auto nie jest odpicowanym szrotem. ""
Dzieki wielkie za obszerne wnikniecie w temat
Takiego własnie nakierowania potrzebowałem , co i ochłodziło tez moją fascynacje tym sprzętem.
Pojedzie sie to i sie zobaczy dokładnie , a z racji tego ze zaczynam dopiero z tematem musze sie na początek zdac na Wasze doświadczenie.A zanim bym tez stworzył sam od bazy takiego patrola to starosc pod lipą dopadła by mnie pierwsza
Aha ... Sprzedajacy tez powiedział ze zderzak orginalny z orurowaniem sie robi , chłodnica nie jest obniżona