tee odbimbaj się pan od 31Mroczny pisze:jeśli uważasz, że te 2.5cm nic nie znaczy - wsadź 31

ja teraz jeżdżę na 31 tylko nie wiem czemu się wszyscy śmieją

ale za to spalanie znacząco spadło

Moderator: Kosiarz
tee odbimbaj się pan od 31Mroczny pisze:jeśli uważasz, że te 2.5cm nic nie znaczy - wsadź 31
Ale ja jestem wyluuuuzikowanyMroczny pisze:luuzik kolego, morda zielona pokazuje, ze nie trzeba zbyt dosłownie.. dlatego mam 37" agresywnej gumy
tak na prawde nie całe niestetyMroczny pisze:jeśli uważasz, że te 2.5cm nic nie znaczy - wsadź 31
tylko to dalej nie wyjasnia sprawytomek 79 pisze:dlugość spreżyn ta sama ,lecz twardość inna co powoduje ze autko mniej siada na dobinsonie
grzes pisze:tylko to dalej nie wyjasnia sprawytomek 79 pisze:dlugość spreżyn ta sama ,lecz twardość inna co powoduje ze autko mniej siada na dobinsonie![]()
![]()
skoro napisane ze lift +2 calowy to o tyle auto ma pojsc w gore, dobrze rozumujejesli nie to wyprowadzcie mnie z bledu.
Jak wymienialem zawias w Tyranie to +2 cale sprawilo ze auto poszlo +2cale do gory.
Kwestia tego czy siadzie po zaladowaniu mniej lub bardziej to chyba kwestia nosnosci samego zawiasu czyli +ile kg bedzie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości