Konsola dachowa

Patrol, Pickup, Terrano, Navara, Pathfinder

Moderator: Kosiarz

Katan
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Konsola dachowa

Post autor: Katan » pt lip 08, 2011 10:54 pm

Witam,
znalazłem coś takiego http://wss.rayo4x4sklep.pl/11/product.p ... oduct=4307
z tym że produkt dedykowany jest dla Y61, a ja potrzebuje zamontować w Y60.
I teraz moje pytanie: ma ktoś wiedze czy bez większych problemów da się zamontować? (zadałem pytanie sprzedawcy i czekam, myślę ze i tu nie zaszkodzi)
A może macie jakieś inne rozwiązania w tej kwestii. Chetnie zapoznam się z "patentami" :)
(dajcie fotki jeśli to możliwe)
pzdr
Katan

Awatar użytkownika
Mpv

Re: Konsola dachowa

Post autor: Mpv » ndz lip 10, 2011 8:08 pm

Ja nabyłem z zakładowego sklepiku, ale nie od patrola tylko od innego modelu, zastrzel mnie nie pamiętam,chyba jakiejś toyki. Najlepiej zadzwoń i się dopytaj. Od y61 ma dużą krzywiznę i słabo pasuje do dachu w y60. Ten co kupiłem praktycznie pasuje bez większego docinania.
4x4=16
Żaba: zielony parch y60 long ;)

Awatar użytkownika
Wowos

Kontaktowanie:

Post autor: Wowos » pn lip 11, 2011 10:24 am

Mpv - powiedz, jak dużo miejsca zajmuje ta konsola ?? Bo się zastanawiam, czy przy większym wyjebie nie zdejmę jej głową... :)21
y60 autobus, czerwony.

Awatar użytkownika
NUREK MAV
Kontaktowanie:

Post autor: NUREK MAV » pn lip 11, 2011 8:05 pm

Mpv pisze:Ja nabyłem z zakładowego sklepiku, ale nie od patrola tylko od innego modelu, zastrzel mnie nie pamiętam,chyba jakiejś toyki. Najlepiej zadzwoń i się dopytaj. Od y61 ma dużą krzywiznę i słabo pasuje do dachu w y60. Ten co kupiłem praktycznie pasuje bez większego docinania.
Siemka M :D
Skończ już pieścić swojego parcha i zabierz się za jazdę :)21 Zarzuć fote tej trumny podsufitowej to zobacze/my jak to wygląda. P.S. Oglądałęś filmik który Ci przesłałem..?!!
Najpierw do bólu,a później nie ma,że boli - NIEPRZEMAKALNI
Fotki

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nissan”