trzeba kupować i robić ,robić,robić
moja trzecia lub czwarta żona
http://www.youtube.com/watch?v=JYp_mhNWEQs

Moderator: Kosiarz
N2O pisze: ..........
Wady Y60 to silnik który wymaga specjalnej troski .......
Łukasz, teren to ja mam na codzień, taki do jakiego Wy dojeżdżacie aby przeżyć przygodęSawa GR pisze:Duży ziew Patryczku ciągle pokazujesz jakieś rozbebeszone, ale jeszcze nikt nie widział cię w terenie. Pokaż jak je topisz po lusterka......
Nie rozpędzaj się za bardzo.Wojtek_W pisze: Ale auto jak zadbane to jedno z tych co w weekend mozna czochrac bez litosci, w niedziele oplukac z weza a w poniedzialek pojechac do Afryki. Do ciezkiego lagru, obijania i upalania po klamki moim zdaniem szkoda, ale na pewno wytrzyma.
Gdyby tak było, to wszyscy byśmy jeździli eLJotamiWojtek_W pisze:Zajeb iste auto.
Trafic dobry , zadbany i w miare orginalny egzeplarz ekstremalnie trudno. Czesc eklopatacyjne do dostania, ale jak trzeba bedzie zrobic cos bardziej egzotycznego to kasa straszliwa za orginaly.
Ale auto jak zadbane to jedno z tych co w weekend mozna czochrac bez litosci, w niedziele oplukac z weza a w poniedzialek pojechac do Afryki. Do ciezkiego lagru, obijania i upalania po klamki moim zdaniem szkoda, ale na pewno wytrzyma.
miastek pisze:Jakby ktoś chciał obejrzeć to mam film jak ktoś leje na sd33t który był wyzionął ducha i nawet dbano o niego, bynajmniej pod koniec życia![]()
Ja tam narobiłem się y60 i od dawna męczę jedną 160'ke i mimo że w resoraku jest 3.3 turbo w naprawdę idealnym stanie to jakoś się w nim nie widzę. Niebieski środek dla gejów, resory, brak blokady. Dynamika mniejsza niż w rd28t, zrobiliśmy kiedyś ustawkę na 200m po łące (prywatnej) i resorak dostawał od każdego GR'a jedynie z 4.2d minimalnie wygrywał (też mam film). Owner kiedyś dostal amoku i w jednej dziurze jebnął tylny most (zablokował sie) ukręciło tylny wał i zmieliło z przodu satelity (również mam film).
Więc może w niektórych regionach naszego kraju są tylko y60 które u nas ze złomu wyciągają dlatego kolego Patryku lepszego niż swoje prywatne obiekty westchnień nie widziałeś. Do obrzygania są już twoje posty w których albo rzucasz epitetami na swoich byłych czy tam obecnych klientów albo koloryzujesz jak onanista o tych swoich 160'tkach o których już nawet dzieci legendy znają.![]()
Audycja nie zawierała lokowania produktu.
Dmuchnij te 0,9 bar w 3,3TD jakie jest fabryczne 2,8TD, wyreguluj dobrze pompę to zobaczysz jak to będzie jeździło.miastek pisze:Jakby ktoś chciał obejrzeć to mam film jak ktoś leje na sd33t który był wyzionął ducha i nawet dbano o niego, bynajmniej pod koniec życia![]()
Ja tam narobiłem się y60 i od dawna męczę jedną 160'ke i mimo że w resoraku jest 3.3 turbo w naprawdę idealnym stanie to jakoś się w nim nie widzę. Niebieski środek dla gejów, resory, brak blokady. Dynamika mniejsza niż w rd28t, zrobiliśmy kiedyś ustawkę na 200m po łące (prywatnej) i resorak dostawał od każdego GR'a jedynie z 4.2d minimalnie wygrywał (też mam film). Owner kiedyś dostal amoku i w jednej dziurze jebnął tylny most (zablokował sie) ukręciło tylny wał i zmieliło z przodu satelity (również mam film).
Więc może w niektórych regionach naszego kraju są tylko y60 które u nas ze złomu wyciągają dlatego kolego Patryku lepszego niż swoje prywatne obiekty westchnień nie widziałeś. Do obrzygania są już twoje posty w których albo rzucasz epitetami na swoich byłych czy tam obecnych klientów albo koloryzujesz jak onanista o tych swoich 160'tkach o których już nawet dzieci legendy znają.![]()
Tak czytam Twoje posty i wychodzi na to że tylko Twoje zdanie się liczy . Każdy kto się ośmieli mieć inne zdanie jest Twoim wrogiem .Patryk 160 pisze:
silnik specjalnej troski
N2O pisze:Dmuchnij te 0,9 bar w 3,3TD jakie jest fabryczne 2,8TD, wyreguluj dobrze pompę to zobaczysz jak to będzie jeździło.miastek pisze:Jakby ktoś chciał obejrzeć to mam film jak ktoś leje na sd33t który był wyzionął ducha i nawet dbano o niego, bynajmniej pod koniec życia![]()
Fiba pisze:Tak czytam Twoje posty i wychodzi na to że tylko Twoje zdanie się liczy . Każdy kto się ośmieli mieć inne zdanie jest Twoim wrogiem .Patryk 160 pisze:
silnik specjalnej troski
![]()
Dlaczego nie możesz zrozumieć że nie każdy podziela Twój pogląd tylko uparcie i upierdliwie krytykujesz .
ehe , chyba Ci sie przyśniło że gieery ciągają 160siątkimiastek pisze:
Każdy chwali swoje i trudno z tym dyskutować ale jakoś nie widzę żeby właściciele GR'ów szczali, srali czy rzygali na podzespoły z K160 zamiast tego jeżdżą swoimi patrolami specjalnej troski omijając resoraki co im dwa kółka w powietrzu wiszą i machają nimi jak żuk gównojad na plecach
te mosty z GR sa mocne w sensie duze kolo wytrzymaja, ale pochwy sie gna od lekkiego strzalu.miastek pisze:[
Jest proste:
K160 ma dobry silnik
Y60 ma dobre mosty
K260 nie ma nic dobrego z tych modeli![]()
Każdy chwali swoje i trudno z tym dyskutować ale jakoś nie widzę żeby właściciele GR'ów szczali, srali czy rzygali na podzespoły z K160 zamiast tego jeżdżą swoimi patrolami specjalnej troski omijając resoraki co im dwa kółka w powietrzu wiszą i machają nimi jak żuk gównojad na plecach
duże koło to i wóz konny wytrzymaredzik pisze:
te mosty z GR sa mocne w sensie duze kolo wytrzymaja, ale pochwy sie gna od lekkiego strzalu.
Pozatym klocicie sie jak dzieci w piaskownicy, "moje grabki lepsze"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości