Jac1980 pisze:czyli droższekornik21 pisze:akurat w tym przypadku katalog Inter Cars sie nie myli, sprawdz sobie
w sklepie z japońcami mi 800 za exedy powiedzieli czy to lepszy wybór?
cena dobra... jak kupowalem placilem 1180

Moderator: Kosiarz
Jac1980 pisze:czyli droższekornik21 pisze:akurat w tym przypadku katalog Inter Cars sie nie myli, sprawdz sobie
w sklepie z japońcami mi 800 za exedy powiedzieli czy to lepszy wybór?
Czy to jest zatem lepsze od Exedy?boban22 pisze:Panowie co myślicie o takim cudzie?
http://allegro.pl/xtreme-outback-wzmocn ... 49335.html
Może jest to wyjście - niby nie spiek a dużo mocniejsze? Motał ktoś takie?
Czyli rozumiem że generalnie polecasz? w sumie cena aż tak nie zabija w porównaniu do Exedy a jeśli rzeczywiście mocniejsze to warto zainwestować...Maqlinka pisze:Ja mam takie u siebie. Założyłem bo oryginał nie wyrabiał po podkręceniu silnika. Tarcza jest organiczna stabilizowana 4 zdwojonymi sprężynami co się przekłada na cichszą pracę skrzyni. Robotę robi docisk tak jak pisał @LSD. Jest 30% mocniejszy od oryginału.
NUREK MAV pisze:Witam ...
wymieniłem sprzęgło na EX w Y61 L,98r i nie wiem czy tak powinno byc czy ten typ tak ma do momentu... pedał sprzęgła jest taki bardzo miekki prawie nie odczuwa sie oporu podczas wciskania jego ;nadmienie ,że mam pompke sprzegła od Y60 92 r. Dziwnie chodzi auto podczas cofania bo tak delikatnie szarpie i jest dyskomfort. Mam czekać aż sie ułozy czy to jest coś nie tak..?!
Za info dzięki
tak ale nie bede specjalnie zrzucal skrzyni i rozbieral dobrego sprzegłaN2O pisze:Tulejka kosztuje 25-30pln, więc nie ma co tu oszczędzać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość