Pewnie nie ,bo to by było zbyt piękne

Moderator: Kosiarz
Też mnie się tak wydaje,ale lepiej zapytaćzagaj1 pisze:Raczej nie, te do Y60 są chyba grubsze.
nie różnią się .pojara90 pisze:Witam , pytanko takie:
Czy resory K160 vs W160 różnią się długością
260 jest węższy, tak mi sie wydaje.waldus11 pisze:jak wygląda sytuacja porównując szerokość mostów od k260 do mostów gr y60?
gdyby dało radę określić tą różnicę byłoby wyśmienicieprzem81 pisze:260 jest węższy, tak mi sie wydaje.waldus11 pisze:jak wygląda sytuacja porównując szerokość mostów od k260 do mostów gr y60?
Jak potrzebujez konkret to sie zorganizuje wymiary.
160 i 260 ma dokładnie to samowaldus11 pisze:gdyby dało radę określić tą różnicę byłoby wyśmienicieprzem81 pisze:260 jest węższy, tak mi sie wydaje.waldus11 pisze:jak wygląda sytuacja porównując szerokość mostów od k260 do mostów gr y60?
Bardzo pilne to jest?waldus11 pisze:gdyby dało radę określić tą różnicę byłoby wyśmienicieprzem81 pisze:260 jest węższy, tak mi sie wydaje.waldus11 pisze:jak wygląda sytuacja porównując szerokość mostów od k260 do mostów gr y60?
nie jest pilne, bo na razie kombinuje wstawić most z blokadą od grata do hiszpana...przem81 pisze: Bardzo pilne to jest?
Bo ja najwczesniej bede przy swoim 260 i kumpla Y60 za dwa tygodnie,
ale jak potrzebujesz wczesniej to się zorganizuje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość