po drugiej stronie ziemi, takie zestawy do Toyoty sa powszechne.RADZILLA pisze:Gratulacje też chce taki zestaw ino do toytoya
poszukaj dobrze w Australii i kup.
Moderator: Kosiarz
po drugiej stronie ziemi, takie zestawy do Toyoty sa powszechne.RADZILLA pisze:Gratulacje też chce taki zestaw ino do toytoya
A gdzieś już wyżej albo w innym temacie właściciel spamował nią.rybex pisze:http://otomoto.pl/nissan-patrol-y61-doi ... 59906.html coś ktoś więcej na temat tej fury?
właściciel chyba jest na forums3R pisze:Szukam auta dla ojca.
Znalazłem takie cuś nie za daleko.
http://tablica.pl/oferta/zaminie-zadban ... 43278a7670
Auto ma jakieś nalepy klubowe chyba. Wiadomo czyje to to ?
znalazłemPrezes1979 pisze:Z racji, że odzewu zero..![]()
Ryja nie urywa, ale..
Wielkie dzięki Takayuki!,Takayuki pisze:Zderzak krzywo wisi, ale ze zdjęć nie poznasz czy dzwon tylko oberwane mocowanie. Zapytaj sprzedającego, po co mu do spokojnej jazdy po lesie bez upalania osłony 10mm na podwozieI czy przy lifcie wymienił tylko sprężyny i amortyzatory, czy wszystko co konieczne za drugie/trzecie tyle $ co sprężyny i amory. I dlaczego nie wrzucił żadnych zdjęć podwozia/ramy skoro auto w super stanie jest - cała rama w Y61 + pięknie zrobiony lift toż to atut jest i warto się pochwalić zdjęciami... itp, itd.
Sam nie widziałem auta, nic konkretnego nie powiem o nim.
I zawsze mnie zastanawia dlaczego ludzie zasłaniają tabliczki rejestracyjne, a nalepkę na szybie to już nie
Miałem tak samo jak TY, tylko trochę w mniejszym stopniuWowos pisze:Poszerzenia nadkoli są francowate:
To nie moje - na szczęściezagaj1 pisze:Miałem tak samo jak TY, tylko trochę w mniejszym stopniu
Orurowanie dostaniesz w prezencie pod choinkęPatryk 160 pisze:![]()
Piotr się podgrzał bo marzył od zawsze o takich orurowaniach
Wowos pisze:Poszerzenia nadkoli są francowate:
najlepsze to są K160Takayuki pisze:Całe szczęście, że najlepsze Y60 nie gniją pod nadkolami![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość