Moderator: Kosiarz
Ja robiłem remont ale i tak po jakim czasie uszczelniacz puścił i skończyło się na używce z allegro.BENGI pisze:okidziękować
A z którego roku masz Patrola ? Bo przekładnie z lat 1996-1997 maja inny skośny stożek na wąsie niż przekładnie ze starszych roczników .BENGI pisze:teraz tak myślę że chyba oleje temat i do końca sezonu tak pojeżdżę, a zimą jak będę przebudowywał zawias zapodam sobie używkę albo kolumnę od K160 bo są dużo trwalsze
wałek zawsze można zregenerować i jest jak nowy a kupowanie używki często równa się z zakupem kolejnej sztuki w podobnym stanie .Fiba pisze:Nie. Bardzo prosto tylko znaleźć uszczelniacz wysokociśnieniowy może być nie łatwo o tym wymiarze i pewnie wałek zorany, porozbierasz ocenisz .
Patryk 160 pisze:wałek zawsze można zregenerować i jest jak nowy a kupowanie używki często równa się z zakupem kolejnej sztuki w podobnym stanie .Fiba pisze:Nie. Bardzo prosto tylko znaleźć uszczelniacz wysokociśnieniowy może być nie łatwo o tym wymiarze i pewnie wałek zorany, porozbierasz ocenisz .
Ja w to miejsce zamontowałem na krótko wyłącznik /załącznik wentylatora z przodu , którego nie ma Y60 z klimą jak to ma miejsce w Y61.superkto pisze:Też mi raz mrugnela i koniec.
Czyli można się pozbyć.
jeśli samochód był sprowadzony z Niemiec, to tam samochody muszą mieć dodatkową sygnalizację prawidłowego działania kierunkowskazów w przyczepie (powinna mrugać, gdy masz podpiętą przyczepę i włączony którykolwiek kierunkowskaz, jeśli nie mruga to albo nie ma przyczepy, albo spalona żarówka w przyczepie, albo zwalone "mrugadełko")
A nie dostałem...ernil pisze:Posłałem temu Wojtku sms, że prosisz o kontakt na PW.
Właśnie... W Vaterlandzie masz kontrolkę migaczy przyczepki. sprawny układ po włączeniu migacza bez przyczepki daje jedno mignięcie kontrolki, po podpięciu przyczepy miga razem z kontrolką auta.superkto pisze:No mój właśnie ma jakieś niemieckie naklejki.
Teraz wszystko jasne.
Dzięki
Temat ogarnięty .Fiba pisze:Co jest ? Zmieniłem przegub w patrolu i mam duży luz na kole ,łożysko dokręcone prawie na maxa a luz jest nadal .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości