Strażak z policyjną przeszłością
Moderator: Kosiarz
- Ryszard Giedrojć
-
Strażak z policyjną przeszłością
Dowód, że jednak były K 260 z silnikiem 2,7 https://www.facebook.com/R%C4%85czka-Ru ... ykUEqbBpGN
Jeep Grand 2,7 CRD , Toyota LC RJ 70
Re: Strażak z policyjną przeszłością
Z wyglądu całkiem ładny

- Ryszard Giedrojć
-
Też mi się podoba. Zastanawiam się. Zawieszenie do wymiany. Ramę trzeba zakonserwować, a kto wie czy nie ma dziur. Widziałem filmiki z jazdy, pracy silnika.Ten silnik, to atut. Ciekawostka, bo wszędzie podają, że prod. do 1999r , a ten jest 2000 r.
Może podobnie jest z silnikiem... podają 2.7 , a jest 2.8Ryszard Giedrojć pisze: ↑śr sty 29, 2020 9:45 pmCiekawostka, bo wszędzie podają, że prod. do 1999r , a ten jest 2000 r.

-
-
Nie.
Były 2.7. Taki sam motor jak w terrano. Nie pamiętam przełożeń w dyfrach.
Kupiłem takie cuś lata temu z jakiejś gazowni czy elektrowni.
Miały oryginalnie mocowane koło zapasowe z przodu do zderzaka, tak jak np y60 z tyłu.

Były 2.7. Taki sam motor jak w terrano. Nie pamiętam przełożeń w dyfrach.
Kupiłem takie cuś lata temu z jakiejś gazowni czy elektrowni.
Miały oryginalnie mocowane koło zapasowe z przodu do zderzaka, tak jak np y60 z tyłu.

Data rejestracji ? wpisana w datę produkcji. Kiedyś się zdarzało.Ryszard Giedrojć pisze: ↑śr sty 29, 2020 9:45 pmTeż mi się podoba. Zastanawiam się. Zawieszenie do wymiany. Ramę trzeba zakonserwować, a kto wie czy nie ma dziur. Widziałem filmiki z jazdy, pracy silnika.Ten silnik, to atut. Ciekawostka, bo wszędzie podają, że prod. do 1999r , a ten jest 2000 r.
***** USA
Miałem kiedyś k160 rocznik ~'83, a w papierach wpisane '86, nie ma się co sugerować.
Eee, czepiacie się.
Całkiem fanie odnowiony i inny niż pozostałe.
Btw
Kiedyś chyba w Gruzji widziałem takiego "strażaka" na y60 tce. Nawet gdzieś w sieci krążyło jego zdjecie.
Całkiem fanie odnowiony i inny niż pozostałe.
Btw
Kiedyś chyba w Gruzji widziałem takiego "strażaka" na y60 tce. Nawet gdzieś w sieci krążyło jego zdjecie.
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
oczywiście, że były.Ryszard Giedrojć pisze: ↑śr sty 29, 2020 6:02 pmDowód, że jednak były K 260 z silnikiem 2,7 https://www.facebook.com/R%C4%85czka-Ru ... ykUEqbBpGN
w katowickiej policji do dziś taki jest.
wodniacy nim zodiaka ciągają.
#noichuj
- Ryszard Giedrojć
-
Ile wato za niego dać, zważywszy konieczność wymiany zawieszenia ? Przeznaczenie, samochód zastępczy do użytku na wsi.
- jarekstryszawa
-
- Kontaktowanie: