jaki smar - sprzegielka ?
Moderator: Kosiarz
- Kris_Bytom
- jestem tu nowy...
jaki smar - sprzegielka ?
no szukalem no! ale nie znalazlem!
jutro mysle porozkrecac oblukac i nasmarowac, ale zwykly łożyskowy pewnie nie wchodzi w gre.
co i ile?- w sensie napakowac full tego smaru czy z wyczuciem ?
jutro mysle porozkrecac oblukac i nasmarowac, ale zwykly łożyskowy pewnie nie wchodzi w gre.
- ORSON_V6
-
- Kontaktowanie:
z tego co pamiętam może byc teflonowy, a napewno z umiarem!
G 460.2 - był 2.3 -jest 3.0 D
orson@4x4wlkp.pl
orson@4x4wlkp.pl
- norbertszczecin
-
Re: jaki smar - sprzegielka ?
Ciężko to się odkręca?Kris_Bytom pisze:no szukalem no! ale nie znalazlem!
Może u siebie też se tak zrobie.
Chcesz bezpłatnie skorzystać z warsztatu zapraszam.
Szczecin Kwiatowa 16 Tel.790 207-101 Kanał
Szczecin Kwiatowa 16 Tel.790 207-101 Kanał

dla nie wtajemniczonych i spoza warszawy ampul = imbusKlamer pisze:jak masz dobry (nie z Tesco) komplet kluczy ampulowych

- Kris_Bytom
- jestem tu nowy...
no i po robocie. zwykly imbus+przedluzka i 5min na odkrecenie jednej strony. zadna filozofia. o co w srodku chodzi to nie wiem, ale nie ma tam czego zepsuc (nalezalo by sie chyba tylko upewnic ze przed demontazem przod nie jest zapiety,ale moze to bez roznicy?)
nie wiem czego napchal poprzedni wlasciciel, ale bylo to czarne, wzglednie twarde i cuchnelo na metr. usunalem, zapodalem smar teflonowy w sprayu i tyle. klika jak trzeba wiec pewnie ok
nie wiem czego napchal poprzedni wlasciciel, ale bylo to czarne, wzglednie twarde i cuchnelo na metr. usunalem, zapodalem smar teflonowy w sprayu i tyle. klika jak trzeba wiec pewnie ok
No to kulturka opisKris_Bytom pisze:no i po robocie. zwykly imbus+przedluzka i 5min na odkrecenie jednej strony. zadna filozofia. o co w srodku chodzi to nie wiem, ale nie ma tam czego zepsuc

No to chyba smar Ci się z terenem już był wymienił miejscamiKris_Bytom pisze:nie wiem czego napchal poprzedni wlasciciel, ale bylo to czarne, wzglednie twarde i cuchnelo na metr.

Deus Ex Machina - Y60 Paliwożerca
http://www.speedbandits.dk - Jestem za!
http://www.speedbandits.dk - Jestem za!