Siemagesio pisze:witam wszystkich, mieszkam w Lublinie, od niedawna jestem uzytkownikiem Patrola Y61, pozdrawiam

Moderator: Kosiarz
Jak to zwykle w takich wypadkach - to zależy.michur pisze:Jak to jest z Patrolami?Jakie sa koszty utrzymania,czesci,napraw?Wiadomo do nivki czesci sa tanie jak barszcz.Jestem ciekaw jak to jest z Patrolem.Czy jak szarpne sie i kupie to czy bedzie mnie stac na jego utrzymanie...I co najlepiej bylo by kupic?jakiego?
dziekuje za uwage.I mam nadzieje iz uda mi sie w koncu posmigac normalnym samochodem...
SiemkaKatun pisze:Witka.
Patrol looong 93', poruszam sie po i w okolicach trójmiasta, 20 wiosen.
Jestem narazie kiełkiem w śród was drzew, ale spoko spoko ja też wyrosne i nabędę wymaganą wiedzę, dzięki wam!![]()
Pozdrawiam.
Standardowe Siemano !AR pisze:Witam wszystkich miłośników PATROLI,mam na imię Andrzej ,mieszkam ,pracuję i poluję w Łomzy,49 zim za mną.
Katuję GR 2,8 TD LONG 95 r,nakręciłem ponad 400 000 km co niektórych właścicieli patroli bardzo dziwi ale nie mnie.pozdrawiam ar
Elo Elo młodzierzowoAXM pisze:Witam mam na imie Alex, latek niestety dopiero tylko 16, off roadem wraz z ojcem zajmuje sie od roku. Posiadam (o ile moge tak powiedziec) starego patrola ('92) K260 , pospolicie znanego jako "hiszpan" z silniczkiem 2,8 TD. Patrol jest podniesiony na tulejach jakies ponad 10cm, wyciagarka 12000, dystanse, oponki BFG 33cale, porzadny zderzak... poprostu kocham ten wóz.Na forum jestem dopiero pierwszy raz, pozdrawiam wszystkich forumowiczow.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości