TU WITAMY NOWYCH !!!
Moderator: Kosiarz
-
- jestem tu nowy...
Re: TU WITAMY NOWYCH !!!
Cześć.
Jak łatwo zauważyć jestem tu nowy. Parcha (y60 '91) posiadam ponad rok. Na kolana nie powala, jednak w najbliższym czasie zamierzam go trochę ogarnąć. Z uwagi na niepokojący stosunek rdzy do lakieru postanowiłem trupa trochę zreanimować i podkonserwować:) oraz dorzucić tu i tam jakąś rurkę:). Na razie zabieram się za czytanie postów, ale nie zawaham się brać czynny udział w dyskusjach.
Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów:)
Jak łatwo zauważyć jestem tu nowy. Parcha (y60 '91) posiadam ponad rok. Na kolana nie powala, jednak w najbliższym czasie zamierzam go trochę ogarnąć. Z uwagi na niepokojący stosunek rdzy do lakieru postanowiłem trupa trochę zreanimować i podkonserwować:) oraz dorzucić tu i tam jakąś rurkę:). Na razie zabieram się za czytanie postów, ale nie zawaham się brać czynny udział w dyskusjach.
Siema. Witam wszystkich!!
Panowie dopiero zaczynam z tematem off road i mam nadzieje, że dobrze trafiłem. Chyba dojrzałem do zakupu jakiegoś potwora
. Z racji tego że jestem wędkarzem i w miare możliwości podrużuje po bezdrożach i z zazdrością patrze na chłopakówk którzy przedzierają się przez błota, trawy, pagórki itp. a ja ide i ide bo nie dojade swoim berlingo
, myśle nad kupnem czegoś naprawde niedrogiego to małych wypraw a z czasem mmoże jakiś zorganizowanych akcji.
Gdzie mogę popytać na temat wyboru dobrej bryki???
Pozdrawiam i do usłyszenia
Panowie dopiero zaczynam z tematem off road i mam nadzieje, że dobrze trafiłem. Chyba dojrzałem do zakupu jakiegoś potwora

Barciejko (nowicjusz)
Nie ma lipy, Git falbana
Nie ma lipy, Git falbana
radziocha11 pisze:Cześć.
91' dobry rocznik ... wszystko da sie zreanimowac a wiedzy tutaj sporo

milego czytania .

era Hdi
BYŁ-> Samurai, Y60 ..

BYŁ-> Samurai, Y60 ..
- Beatkunedo
- jestem tu nowy...
Witka!
Od dłuższego czasu choruję na Patrola Y60 i jak jak się uda, w tym roku może wreszcie nabędę.
Będę chciał celować gdzieś pomiędzy 20-30tys. long do zastosowania jako hobby-o-wóz nurkowo-wyprawowy!
Od jakiegoś czasu czytam forum i przyswajam wiedzę - a trochę jej tu jest.
Mam nadzieję, że za jakiś czas zobaczymy się gdzieś na szlaku
pozdr
Beat
Od dłuższego czasu choruję na Patrola Y60 i jak jak się uda, w tym roku może wreszcie nabędę.
Będę chciał celować gdzieś pomiędzy 20-30tys. long do zastosowania jako hobby-o-wóz nurkowo-wyprawowy!
Od jakiegoś czasu czytam forum i przyswajam wiedzę - a trochę jej tu jest.
Mam nadzieję, że za jakiś czas zobaczymy się gdzieś na szlaku
pozdr
Beat
- mayday_1981
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witam wszystkich !
Jak widać jestem tu nowy, zakupiłem Nissana Terrano i zmieniam kierunek na OFF-r
Pozdrawiam
Krzysztof

Jak widać jestem tu nowy, zakupiłem Nissana Terrano i zmieniam kierunek na OFF-r

Pozdrawiam
Krzysztof
Nissan Terrano I v6
VW Golf GTI 2.0TFSI
VW Golf GTI 2.0TFSI
-
- jestem tu nowy...
WITAMY NOWYCH

- farmer1232
- jestem tu nowy...
Dzialow na forum cala masa, wszystkich zrzeszaja poszczegolne sekcje. JEzeli jestes zdecydowany na Nissana w dowolnej opcji, sugeruje zaczac od lektury i sukcesywnie sie doksztalcac. Przerzucac portal aukcyjny i walkowac dalej wiadomosci. JAk juz okreslisz cene zakupu, potem najwazniejsze wytyczne dotyczace wyposazenia samochodu, jego wielkosci, bajerow i co najwazniejsze rodzaju zasilania (gnoj, benzyna, cyklonB czyli lpg), zaczynasz studiowac dalej allegro i mozesz podrzucac do watku "Czy ktos ogladal tego Nissana" swoje propozycje, ktos skomentuje zobaczysz na co zwracac uwagekowboj752 pisze:Siema. Witam wszystkich!!
Panowie dopiero zaczynam z tematem off road i mam nadzieje, że dobrze trafiłem. Chyba dojrzałem do zakupu jakiegoś potwora. Z racji tego że jestem wędkarzem i w miare możliwości podrużuje po bezdrożach i z zazdrością patrze na chłopakówk którzy przedzierają się przez błota, trawy, pagórki itp. a ja ide i ide bo nie dojade swoim berlingo
, myśle nad kupnem czegoś naprawde niedrogiego to małych wypraw a z czasem mmoże jakiś zorganizowanych akcji.

W sumie tyle.
Reasumujac przejrzec forum i zasady panujace na nim, a potem ... no coz milego czytania

'94 Patrol GR Y60 TB42 - "White Pig"
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witam
Nazywam się Oktawian , zaczynam dopiero kontakt z terenówkami ... mam nadzieję , że forum okaże się pomocne !
Pozdrawiam !
Nazywam się Oktawian , zaczynam dopiero kontakt z terenówkami ... mam nadzieję , że forum okaże się pomocne !
Pozdrawiam !
Zielona Góra i okolice - W miarę możliwości zawszę pomogę - 663 404 518
- Sawa GR
- Kontaktowanie:
Witamy ziomala z okolic ZG.
Mamy też regionalne forum Lubuskiego, jak co to pytaj...
Mamy też regionalne forum Lubuskiego, jak co to pytaj...
Patrol Y60 2,8TD 1992 - Jest
Niva 1,9D 1990 - Była
Pathfinder 2,5TD automat 2008 - On road
Niva 1,9D 1990 - Była
Pathfinder 2,5TD automat 2008 - On road
Witam, jestem świerzakiem na forum, poruszam się patrolem 4.2 i mam nadzieje że dowiem się więcej o off roadzie, pozdrawiam.
Pajero II 3.5
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witam.
Z tej strony Karol, obecnie posiadam Pajero 3.0 V6 z 1995 roku. No i jeszcze Nissana Almera, ale to nie teren. Pod koniec roku chcę się pozbyć obu i kupić i tu problem mam nadzieję, że to forum mi pomoże
Myślę nad Explorerem tak rok 99 lub Jeepem Grand Cherokee 1 po lifcie rok 97-99.
Wtedy chcę zacząć jakieś rajdy coś
pozdrawiam
Z tej strony Karol, obecnie posiadam Pajero 3.0 V6 z 1995 roku. No i jeszcze Nissana Almera, ale to nie teren. Pod koniec roku chcę się pozbyć obu i kupić i tu problem mam nadzieję, że to forum mi pomoże

Wtedy chcę zacząć jakieś rajdy coś

EDMONTON OILERS FAN
To chyba forum nissana a nie jeepazero88 pisze:Witam.
Z tej strony Karol, obecnie posiadam Pajero 3.0 V6 z 1995 roku. No i jeszcze Nissana Almera, ale to nie teren. Pod koniec roku chcę się pozbyć obu i kupić i tu problem mam nadzieję, że to forum mi pomożeMyślę nad Explorerem tak rok 99 lub Jeepem Grand Cherokee 1 po lifcie rok 97-99.
Wtedy chcę zacząć jakieś rajdy cośpozdrawiam

Pozdrawiam
Patrol Y61-2,8 TD LONG - na wyprawy.
Patrol Y61-2,8 TD LONG - na wyprawy.
Witam jestem szczęśliwym posiadaczem patrola k160 z silniczkiem 3.3TD:)
pozdrawiam
pozdrawiam
-
- jestem tu nowy...
Witam wszystkich. Los chciał (a raczej wieloletnie marzenie) abym stał się posiadaczem pięknego Patrola gr I y60 z 1992r., miałem takie szczęście,że trafiłem na garażowaną bestię z małym przebiegiem -ale co do przebiegu to wiadomo jak jest. Ważne,że dobrze pracuje i nie ma rudego na brzuchu.
Pozdrawiam Klimek
Pozdrawiam Klimek
- Fiba
-
- Kontaktowanie:
No to gratulujemy nabytku . 

Lepszy głupiec wędrujący po świecie od mędrca ,który siedzi w domu.
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
-
- jestem tu nowy...
Witam wszystkich forumowiczów,
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Nissana Patrola Y60 Long rocznik 91.
Bardzo dziękuje wszystkim osobom dzielącym się swoją wiedzą i doświadczeniem na tym forum. W moim wypadku jest to kopalnia wiedzy, która pomoże mi opanować i poznać mój nowy nabytek.
Pozdrawaim
Bardzo dziękuje wszystkim osobom dzielącym się swoją wiedzą i doświadczeniem na tym forum. W moim wypadku jest to kopalnia wiedzy, która pomoże mi opanować i poznać mój nowy nabytek.
Pozdrawaim
Y60 RD28T '91 Long
Marczel pisze:Witam wszystkich forumowiczów,
Pozdrawaim

powitac i milej dalszej lektury .
era Hdi
BYŁ-> Samurai, Y60 ..

BYŁ-> Samurai, Y60 ..
Witam !
Jestem na forum od ponad roku i od roku poruszam się DW21 rocznik '88 v6 mieszkam w sercu kurpii , płasko u nas , ale zawsze jakaś kałuża się trafi i żwirownia
. Jest może ktoś z okolic bo samemu to głupio się gdzieś powiesić.
Pozdrawiam Robert
Jestem na forum od ponad roku i od roku poruszam się DW21 rocznik '88 v6 mieszkam w sercu kurpii , płasko u nas , ale zawsze jakaś kałuża się trafi i żwirownia

Pozdrawiam Robert

chciałem ominąć kałuże i się zakopałem!!!!
Witam wszystkich
Mam na imię Witek
. Proszę o moralne wsparcie, gdyż jutro o 16 kupuję pierwszą (skromna i śmieszną, przy Patrolach) terenówkę. Nissana Terrano. Szału nie ma, ale nie od razu Kraków zbudowano.
Mieszkam w Falenicy. Jest gdzie jeździć.
Pozdrawiam
W
Mam na imię Witek

Mieszkam w Falenicy. Jest gdzie jeździć.
Pozdrawiam
W
Witam mieszkam w Świdnicy (dolny śląsk) potrzebny mi dobry mechanizator a raczej blacharz do remontu lub wymiany ramy , dodam że pękło się jej dość poważnie. link do postu :
http://forum.nissanklub.pl/index.php/to ... olnyslask/
dzięki pozdrawiam
http://forum.nissanklub.pl/index.php/to ... olnyslask/
dzięki pozdrawiam
Witam serdecznie
jestem totalnie nowy i dopiero zaczynam przygodę w terenie.
Po przeczytaniu wielu stron wątków, opinii wiem, ze już nic nie wiem wiec najwyższa pora się przywitać
Pozdrawiam
Łukasz
jestem totalnie nowy i dopiero zaczynam przygodę w terenie.
Po przeczytaniu wielu stron wątków, opinii wiem, ze już nic nie wiem wiec najwyższa pora się przywitać

Pozdrawiam
Łukasz
cześć!
jestem Bartek z Krakowa i zalogowałem się już jakiś czas temu, gdyż szukałem informacji na temat y61, którym dane mi jest czasem pojeździć
Pozdrawiam!
jestem Bartek z Krakowa i zalogowałem się już jakiś czas temu, gdyż szukałem informacji na temat y61, którym dane mi jest czasem pojeździć

Pozdrawiam!
- vandall_jr
-
Witam
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy szanownej marki
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy szanownej marki

BUDUJEMY PROTOTYPY -Senior/Junior-517-80-83-86
www blaszczyk4x4.PL
www blaszczyk4x4.PL
- Sawa GR
- Kontaktowanie: