TU WITAMY NOWYCH !!!
Moderator: Kosiarz
Re: TU WITAMY NOWYCH !!!
Witam,
Od kilku lat śmigałam przez świat moim kochanym Terrano I. Ostatnio uratował mi życie, jednak z racji baraku funduszy na wyklepanie go na nowo, muszę go sprzedać. Zapraszam chętnych!
Samochód sprawny w 100%, trzeba się zając szybami, blachówą i dokupić lusterko.
Zaraz poszukam wątku na forum odnośnie sprzedaży i tam go wystawie.
http://tablica.pl/oferta/nissan-terrano-ID1seVB.html
Pozdrawiam serdecznie!
Dewdrop
Od kilku lat śmigałam przez świat moim kochanym Terrano I. Ostatnio uratował mi życie, jednak z racji baraku funduszy na wyklepanie go na nowo, muszę go sprzedać. Zapraszam chętnych!
Samochód sprawny w 100%, trzeba się zając szybami, blachówą i dokupić lusterko.
Zaraz poszukam wątku na forum odnośnie sprzedaży i tam go wystawie.
http://tablica.pl/oferta/nissan-terrano-ID1seVB.html
Pozdrawiam serdecznie!
Dewdrop
Witam
Pozdrowienia z Zielonki.
Pozdrowienia z Zielonki.
Witam wszystkich. Ja wciąż szukam tego jedynego... 

- vandall_jr
-
To powodzenia witamy 

BUDUJEMY PROTOTYPY -Senior/Junior-517-80-83-86
www blaszczyk4x4.PL
www blaszczyk4x4.PL
Witam.
Jestem nowy na forum więc chcę się przywitać.
Przy okazji pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Sylwek
Jestem nowy na forum więc chcę się przywitać.
Przy okazji pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Sylwek
- BXB OFF-ROAD
- jestem tu nowy...
No to powitać wszystkich serdecznie
BXB - Piaseczno, Warszawa i okolice
BXB - Piaseczno, Warszawa i okolice
Witam Wszystkich,
Patrola y61 nabyłem już 3 miesiące temu
. Teraz doprowadzam go do porządku i "tuninguję".
pozdrawiam,
Andrzej
PS. jestem z Wawy
Patrola y61 nabyłem już 3 miesiące temu

pozdrawiam,
Andrzej
PS. jestem z Wawy
Ostatnio zmieniony wt paź 09, 2012 12:23 pm przez _AnD_, łącznie zmieniany 1 raz.
Hejjo wszystikm,
czy moze ktos z miłośnikow pojazdu Nissan Patrol mieszka sobie w kraju Norwegia?
pozdrawiam z Drammen
czy moze ktos z miłośnikow pojazdu Nissan Patrol mieszka sobie w kraju Norwegia?
pozdrawiam z Drammen
Witam Serdecznie wszystkich 4x4 owców
Jestem nowy i totalnie bez doświadczenia w jakich kolwiek 4x4 .
Mam plan znaleźć sobie hobby w 4x4, jaka będzie moja przygoda - sam jestem ciekaw.
Pozdrawiam
Darek B
Jestem nowy i totalnie bez doświadczenia w jakich kolwiek 4x4 .
Mam plan znaleźć sobie hobby w 4x4, jaka będzie moja przygoda - sam jestem ciekaw.
Pozdrawiam
Darek B
Witam wszystkich,
mam na imię Paweł, właśnie szukam Patrola tego jedynego
mam na imię Paweł, właśnie szukam Patrola tego jedynego

-
- jestem tu nowy...
witam mam na imie darek , mam 24 lata, tez przeliczam waszystkie pieniadze na rope, , k160 lift ok 10 cm , uszkodzona klawiatura w komputer wiec nie mam polskich znakow itp,.
Cześć.
Na imię mam Robert i jestem ze Szczecina.
Do nie dawna poruszałem się Ferozą, w którą to włożyłem mnóstwo serca i jeszcze więcej pieniędzy
.
Ale jak to bywa w przyrodzie - nic nie jest wieczne. Sprzedałem ją i kupiłem Patrola Y61 w longu, który to w 100% spełnia moje wymagania, no może poza spalaniem
.
Pozdrawiam
Na imię mam Robert i jestem ze Szczecina.
Do nie dawna poruszałem się Ferozą, w którą to włożyłem mnóstwo serca i jeszcze więcej pieniędzy

Ale jak to bywa w przyrodzie - nic nie jest wieczne. Sprzedałem ją i kupiłem Patrola Y61 w longu, który to w 100% spełnia moje wymagania, no może poza spalaniem

Pozdrawiam
Witam i serdecznie pozdrawiam. Jestem szczęsliwym(?) uzytkownikiem Kinkcab'a '96 D21 z TD25 turbo na pokładzie.
- 123maciek
- jestem tu nowy...
Powitanie po raz drugi :)
Dzięki koledzy za zwrócenie uwagi, jakieś niedopatrzenie, niewiedza a może jeszcze coś innego. W każdym bądź razie Pragnę przywitać się z Kolegami powtórnie, mam nadzieję że tym razem w dobrym miejscu hehe. "Witam Wszystkich na forum, mam na imię Maciek, użytkuję od ponad roku Patrola Y61 (świetna furmanka) jednakże wymagająca trochę czułości od strony użytkownika (szczególnie zd30 ). W związku z tym będe bardzo wdzięczny za wszelką pomoc techniczną z Waszej strony, oczywiście odwdzięczę się tym samym jeżeli tylko będę w stanie. Dziękuję za uwagę )" Pozdrawiam
Y61 3.0l 2002r
- rafale_23
-
- Kontaktowanie:
Witam...Mam na imie Rafał.Od roku jeżdzę Patrolkiem Y61 2,8 i oczywiście stale coś w nim modyyfikuje.Mam nadzieje ze znajde tu ziomków do jazdy w tereniePozdrawiam
Nissan Patrol Y61 2,8 Long Off Road
Nissan Patrol Y60 ZMOTA
Dopóki walczysz Jesteś zwycięzca!
Nissan Patrol Y60 ZMOTA
Dopóki walczysz Jesteś zwycięzca!
Witam, od 24 godz,
jestem posiadaczem Patrola Gr 61 2.8TD, w temacie aut terenowych dopiero raczkuję więc proszę o wyroźumiałość 

- Fiba
-
- Kontaktowanie:
Powitać .
Zanim zaczniesz pytać użyj opcji szukaj tam jest wszystko napisane o co chciałbyś zapytać .
Zanim zaczniesz pytać użyj opcji szukaj tam jest wszystko napisane o co chciałbyś zapytać .

Lepszy głupiec wędrujący po świecie od mędrca ,który siedzi w domu.
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
PODPISUJCIE SIĘ SKĄD JESTEŚCIE!
Pozdrawiam
Patrol Y61-2,8 TD LONG - na wyprawy.
Patrol Y61-2,8 TD LONG - na wyprawy.
- SpongeBob
- jestem tu nowy...
Witam
Mam na imie Piotrek jestem z Łodzi ale mieszkam w Poznaniu, od kilku dni jestem posiadaczem patrolka 3,3D W160 wersji long. Auto trafiło do mnie za grosze jako prezencik od mojej narzeczonej(cud dziewczyna) która wie ze uwielbiam auta terenowe. Jak sie okazało auto ma dziurawy bak, brak amorów z przodu w srodku był gnój(czyli to co jest niebieskie pomalowane na czarno), brak grila masa rdzy i zaklejony szyber dach. Na chwile obecną autko wyczyszczcone w srodku, odmalowane elementy zewnetrzne, troche ogarnieta elektryka i dzis zabieram sie za zrobienie baku. Mam nadzieje ze patrol mi posłuzy bo widze wiele poprawek w nim poczynajac od ramy az po bude
Mam na imie Piotrek jestem z Łodzi ale mieszkam w Poznaniu, od kilku dni jestem posiadaczem patrolka 3,3D W160 wersji long. Auto trafiło do mnie za grosze jako prezencik od mojej narzeczonej(cud dziewczyna) która wie ze uwielbiam auta terenowe. Jak sie okazało auto ma dziurawy bak, brak amorów z przodu w srodku był gnój(czyli to co jest niebieskie pomalowane na czarno), brak grila masa rdzy i zaklejony szyber dach. Na chwile obecną autko wyczyszczcone w srodku, odmalowane elementy zewnetrzne, troche ogarnieta elektryka i dzis zabieram sie za zrobienie baku. Mam nadzieje ze patrol mi posłuzy bo widze wiele poprawek w nim poczynajac od ramy az po bude

siemanko witam wszystkich dzisiaj sie zarejestrowałem
no i dzisiaj mnie traktorem wyciągali z dorzecza rzeki wieprz koło Łęcznej woj.lubelskie
żona zapłakana
jeżdżę terrano II 2.4
wszystkich serdecznie pozdrawiam
no i dzisiaj mnie traktorem wyciągali z dorzecza rzeki wieprz koło Łęcznej woj.lubelskie
żona zapłakana
jeżdżę terrano II 2.4
wszystkich serdecznie pozdrawiam
Patrol Y60 RD28 M/T 96r
był n15 p11gt k11 n15 r20 p10gt
był n15 p11gt k11 n15 r20 p10gt
No jak taki tak zaczyna, to ie wiadomo jak skończy.
Czołem!
Czołem!
- sebastian 4x4
-
WitamSpongeBob pisze:Witam
Życzę powodzenia w przywracaniu świetności autku a tak na marginesie każdy W160 to wersja long (W od Wagon)

Pozdrawiam
W160 2.8 R6 benzyna (lift 8cm)
Regularny stolec podstawą dobrego samopoczucia
Regularny stolec podstawą dobrego samopoczucia
- SpongeBob
- jestem tu nowy...
Na każdym kroku sie ucze o patrolku:) troszke sie przy nim dzieje. Najważniejsze że jest już czysto w środkusebastian 4x4 pisze:WitamSpongeBob pisze:Witam
Życzę powodzenia w przywracaniu świetności autku a tak na marginesie każdy W160 to wersja long (W od Wagon)wersja short to k160
Pozdrawiam

-
- jestem tu nowy...
Cześć. Jestem Aga od pół roku właścicielka Tyrana I. Jestem z okolic Radzynia Podlaskiego.