no jeszcze trzeba było zarejestrować akcję jak przywoziliście skorupę i od asfaltu do mojej bramy zeszło Wam 4 chyba ze godzinkiKabal pisze:
Zapomniałem o tym filmiku"Żonuś, tylko na chwilę z Romkiem skoczymy do Patryka coś pospawać
"

Moderator: Kosiarz
no jeszcze trzeba było zarejestrować akcję jak przywoziliście skorupę i od asfaltu do mojej bramy zeszło Wam 4 chyba ze godzinkiKabal pisze:
Zapomniałem o tym filmiku"Żonuś, tylko na chwilę z Romkiem skoczymy do Patryka coś pospawać
"
Jeszcze powiedz, że dlatego, że nie chciało Ci się z ciepełka dupy wynurzyć i z bezpiecznej odległości obserwowałeś całe show.Patryk 160 pisze:no jeszcze trzeba było zarejestrować akcję jak przywoziliście skorupę i od asfaltu do mojej bramy zeszło Wam 4 chyba ze godzinkiKabal pisze:
"
Da się załatwić .Wojtek_W pisze:GR party!![]()
![]()
Patrys: Nie masz w tym swoim hebziowniku gdzie miskanta olbrzymiego? Bo sadzonki bym potrzeboal a u nas blisko nikt nie ma.
dziekiIroncruz pisze:@gzyniu: bardzo ładny przedni zderzak. Solidny, ale nie a'la caterpillar.
gzyniu pisze: https://www.youtube.com/watch?v=LsFhQjS ... e=youtu.be
zawias jest za miekki i to wiedzielismy od pierwszych metrow ale nie bylo czasu na testy, zobaczymy czy wystarczy dobic wiecej azotu czy bedzie trzeba dolozyc jeszcze po amorze.Damian pisze:ale zawias za tą mocą nie nadąża ewidentnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość