TU WITAMY NOWYCH !!!
Moderator: Kosiarz
Re: TU WITAMY NOWYCH !!!
Witam Andrzej z Wrocławia posiadam od roku nissana pickupa d 40 może to nie auto off road ale może po paru zmianach coś z tego będzie 

Witam wszystkich!!
Chciałbym dołączyć do szanownego grona forumowiczów
Jestem z Wołomina i ...
Właśnie przymierzam się do zakupu Patrola
Chciałbym dołączyć do szanownego grona forumowiczów
Jestem z Wołomina i ...
Właśnie przymierzam się do zakupu Patrola
- Bomba Squad
- jestem tu nowy...
Witam wszystkich jestem nowym posiadaczem Parcha z Wrocławia.
Parę zdjęć z pikniku Gatki V.

Parę zdjęć z pikniku Gatki V.

-
- jestem tu nowy...
Witam, nowy na forum jak i nowy w temacie 4x4, co prawda jeździłem Nissanem NP300, Navarą Toyota Hilux ale posiadam Nissana Titana a na forum przyciągnął mnie problem z załączaniem napędu 4x4 oraz 4x4L.
Witam mam na imię Mariusz, jestem posiadaczem Patrola y61 2,8td lekko dłubniętego
.
Pozdrawiam wszystkich zarażonych Offem
.
Okolice Cieszyna.

Pozdrawiam wszystkich zarażonych Offem

Okolice Cieszyna.
- doctorester
- jestem tu nowy...
witam wszystkich kolegów znalazłem to forum przypadkiem szukając schematu myślę że będę częstym gościem jeszcze raz witam wszystkich nie jestem posiadaczem ale naprawiam bardzo wiele gr-a troszkę kręconego Piotr Szprotawa
Witam. Michał z Wrocławia. Od wczoraj jestem właścicielem Patrola K-260 95r. 2,8 td (choć pewności nie mam
) W temacie 4x4 jestem totalnym laikem. Pozdrawiam

W260 2.8 d
czesć i czołem jestem Grzechu i przesiadłem sie z niskich i szerokich beemek gleboszuraczy na pogromce oranek
jeśli sa pytania dotyczące beemek chetnie pomoge
a ja liczę ze mnie troche wprowadzicie w temat ofrołdu 

jeśli sa pytania dotyczące beemek chetnie pomoge

-
- jestem tu nowy...
Kultura wymaga aby sie przectawic awiec to robie imie Marcin
Witajcie offroadowcy 
Łukasz.

Łukasz.
Witajcie,
Co prawda forum znalazłem już jakiś czas temu, ale dopiero ostatni zacząłem je zgłębiać nieco bardziej. Na imię mam Bartek, ale i tak większość znajomych woła na mnie Elvis, mieszkam w Dąbrowie Górniczej i od czerwca tego roku jestem szczęśliwym posiadaczem pięciodrzwiowego Patrola GR Y61.
Pozdrawiam
Co prawda forum znalazłem już jakiś czas temu, ale dopiero ostatni zacząłem je zgłębiać nieco bardziej. Na imię mam Bartek, ale i tak większość znajomych woła na mnie Elvis, mieszkam w Dąbrowie Górniczej i od czerwca tego roku jestem szczęśliwym posiadaczem pięciodrzwiowego Patrola GR Y61.
Pozdrawiam
Powitał 
Kiedyś jeździłem off, a teraz znowu bym chciał...
Szukam Patrola, miał być Jeep, ale chyba jednak Partol Y61.
Przeznaczenie: dłuższe i krótsze wyprawy
Nie wiem gdzie zapytać, więc pytam:
W którym wątku można podać link od oto moto z pytaniem czy ktoś to auto zna/oglądał
Pozdro,
H

Kiedyś jeździłem off, a teraz znowu bym chciał...
Szukam Patrola, miał być Jeep, ale chyba jednak Partol Y61.
Przeznaczenie: dłuższe i krótsze wyprawy

Nie wiem gdzie zapytać, więc pytam:
W którym wątku można podać link od oto moto z pytaniem czy ktoś to auto zna/oglądał

Pozdro,
H
- Sawa GR
- Kontaktowanie:
Witamy!
Prosze http://forum4x4.pl/viewtopic.php?f=6&t=85734
Prosze http://forum4x4.pl/viewtopic.php?f=6&t=85734
Patrol Y60 2,8TD 1992 - Jest
Niva 1,9D 1990 - Była
Pathfinder 2,5TD automat 2008 - On road
Niva 1,9D 1990 - Była
Pathfinder 2,5TD automat 2008 - On road
Dzięki!
A gdzie pytać o warsztat co auto sprawdzi
(Lublin 
H
A gdzie pytać o warsztat co auto sprawdzi

H
Witam
Cześć.
Przedstawiam się jako Łożysko. Jestem totalnie "zielony" jeżeli chodzi o samochody 4x4 (stan na dzien 2012-11-22). Mam nadzieje że się sporo nauczę w najbliższym czasie użytkując Patrola GRY60 ( długi) z 1995 roku z silnikiem 4,2 D.
Doświadczenia z off-roadem posiadam na 2 kołach ( ponad 10 lat na KTM-ach) a z turystyką także doświadczenia motocyklowe ( BMW 1150 GS ADV). Myślę ze połowa życia już za mną - ale na naukę nigdy nie jest za poźno.
Patrol został zakupiony z zamiarem podróżowania - mam plany wyprawowe związane z tym autem. Nie sądzę żebym go chciał jakoś specjalnie topić lub katować w ciężkich rajdach. Oczywiście nie znaczy to że nie będzie widział czegoś trudniejszego na swojej drodze. Zresztą zobaczymy....
W każdym razie witam i zaczynam lekturę forum żeby dowiedzieć się jak najwięcej.....
pozdrawiam
Przedstawiam się jako Łożysko. Jestem totalnie "zielony" jeżeli chodzi o samochody 4x4 (stan na dzien 2012-11-22). Mam nadzieje że się sporo nauczę w najbliższym czasie użytkując Patrola GRY60 ( długi) z 1995 roku z silnikiem 4,2 D.
Doświadczenia z off-roadem posiadam na 2 kołach ( ponad 10 lat na KTM-ach) a z turystyką także doświadczenia motocyklowe ( BMW 1150 GS ADV). Myślę ze połowa życia już za mną - ale na naukę nigdy nie jest za poźno.
Patrol został zakupiony z zamiarem podróżowania - mam plany wyprawowe związane z tym autem. Nie sądzę żebym go chciał jakoś specjalnie topić lub katować w ciężkich rajdach. Oczywiście nie znaczy to że nie będzie widział czegoś trudniejszego na swojej drodze. Zresztą zobaczymy....
W każdym razie witam i zaczynam lekturę forum żeby dowiedzieć się jak najwięcej.....
pozdrawiam
Witam i pozdrawiam wszystkich,
Zaczyna się nowa przygoda
stałem się posiadaczem Terrano II.
Pozdrowienia z małopolski
Łukasz
Zaczyna się nowa przygoda

Pozdrowienia z małopolski
Łukasz
Cześć. Od dłuższego czasu śledzę to forum, kiedyś były 2 kółka na czarnym a od długiego czasu interesuje mnie off road. Jestem w trakcie poszukiwania Patrola i liczę na Waszą pomoc
Pozdrawiam. Jarek
Śląsk

Pozdrawiam. Jarek
Śląsk
Hejka wszystkim,
pozwolicie się zainstalować na forum?
jestem posiadaczem parcha 61 z Wro
Pozdrawiam
Marcin
pozwolicie się zainstalować na forum?

jestem posiadaczem parcha 61 z Wro
Pozdrawiam
Marcin
------------------------
Y61 2.8 króciak -zabawa
Y61 3.0 BMW Long - wyprawy
Y61 2.8 króciak -zabawa
Y61 3.0 BMW Long - wyprawy
No i przyszła pora na mnie. Nazywam się Janusz znajomi wołają na mnie Janek lub Grochu. Jeszcze Patrolika nie ma ale już jest plan i poszukiwania.
Witam!! nissan terrano 93 gdańsk
- sadzio
- jestem tu nowy...
Witam wszystkich.
Były motocykle, troche off-u, troche czarnego, potem przesiadka na SAMURAJA, i w obecnej chwili szukam czegoś wiekszego, nie koniecznie do off.
Bardziej do wypraw i podróży, do pojeżdzenia po szutrach.
Pozdrawiam
Krzysztof
Były motocykle, troche off-u, troche czarnego, potem przesiadka na SAMURAJA, i w obecnej chwili szukam czegoś wiekszego, nie koniecznie do off.
Bardziej do wypraw i podróży, do pojeżdzenia po szutrach.
Pozdrawiam
Krzysztof
Witam
MIchał Zgierz Terrano II
MIchał Zgierz Terrano II
-
- jestem tu nowy...
Witam
Mateusz
Patrol Y61