TU WITAMY NOWYCH !!!
Moderator: Kosiarz
-
- jestem tu nowy...
Re: TU WITAMY NOWYCH !!!
Witam po zarejestrowaniu chcę sie przywitac ,szukam własnie nissana patrola więc stanę sie tak mysle pełnoprawnym członkiem jakże zacnej marki
Jeśli jest tu jakiś kolega z kujawsko pomorskiego i chciałby pomóc przy zakupie ogledzinach patrola bardzo prosze o kontakt ...
może ktos zna to autko http://allegro.pl/nissan-patrol-gr-ii-y ... 67337.html
Pozdrawiam
Jeśli jest tu jakiś kolega z kujawsko pomorskiego i chciałby pomóc przy zakupie ogledzinach patrola bardzo prosze o kontakt ...
może ktos zna to autko http://allegro.pl/nissan-patrol-gr-ii-y ... 67337.html
Pozdrawiam
Nie jest sztuką zabić muchę przednią szybą, sztuką jest zrobić to boczną
Witamy Uć.
Czołem!
Melduję się z Bieszczadu. Mam starego Parcha na wykończeniu. Szukam następcy i stąd moja wizyta na forum.
Melduję się z Bieszczadu. Mam starego Parcha na wykończeniu. Szukam następcy i stąd moja wizyta na forum.
Cześć
Jestem Krzysiek, rejon Dolnego śląska obecnie zamieszkuję od 9 lat
wizyta tutaj jest podyktowana chęcią uzyskania paru odpowiedzi startowych, pomocnych przy wyborze pierwszej terenówki do turystyki off-roadowej i czasem lekkiego terenu...
Póki co spora lektura przede mną...
Pozdrawiam
Jestem Krzysiek, rejon Dolnego śląska obecnie zamieszkuję od 9 lat
wizyta tutaj jest podyktowana chęcią uzyskania paru odpowiedzi startowych, pomocnych przy wyborze pierwszej terenówki do turystyki off-roadowej i czasem lekkiego terenu...
Póki co spora lektura przede mną...
Pozdrawiam
Witam Wszystkich z rodu Kraka. Od kilku dni jestem posiadaczem Terrano 1 2.4 z 90r.
W temacie 4x4 dopiero raczkuje więc czasem będę zadawał dziwne pytania
Z biegiem czasu fura będzie się zmieniać ale muszę sporo poczytać i popytać u tych bardziej doświadczonych co gdzie i jak
Pozdrawiam
Grzesiek
W temacie 4x4 dopiero raczkuje więc czasem będę zadawał dziwne pytania

Z biegiem czasu fura będzie się zmieniać ale muszę sporo poczytać i popytać u tych bardziej doświadczonych co gdzie i jak

Pozdrawiam
Grzesiek
Szalony konstruktor, spawacz artysta 

- Wojtek
Witaj
Ładnie wygląda
A jak rama ?

Ładnie wygląda

Generalnie: NISSAN
..jeszcze tylko parę wiosen, jeszcze parę przygód z losem..
-
-
jaka rama ?

Ten kto wolny nad swym losem nie płacze
Lepsze Polskie gówno w polu,niźli fiołki w Neapolu
Lepsze Polskie gówno w polu,niźli fiołki w Neapolu
- vandall_jr
-
poczkaj, poczkaj , dojdzie do tego etapuPatryk 160 pisze:jaka rama ?

BUDUJEMY PROTOTYPY -Senior/Junior-517-80-83-86
www blaszczyk4x4.PL
www blaszczyk4x4.PL
Zgubiłem sie - czy z ta ramą to do mnie
Jeżeli tak to jest 1 miejsce gdzie chce wyciąć i wstawić łatę. Muszę wzmocnić miski sprężyn, tak na zaś bo przy tak starym aucie nigdy nic nie wiadomo. Pasuje też oczyścić z nalotu rudej i resztek starej konserwacji, najlepiej budę zdjąć i ramę wypiaskować. Chociaż w zamkniętych profilach i tak nie da się wyczyścić a wiadomo że tam ruda też siedzi.
Nie mam obecnie miejsca przed kamienicą by modzić, motać, ciąć i spawać i to mnie strasznie wk...

Nie mam obecnie miejsca przed kamienicą by modzić, motać, ciąć i spawać i to mnie strasznie wk...

Szalony konstruktor, spawacz artysta 

- Wojtek
Do Ciebie było...
No to życzę szczęścia! Z ramą, oczywiście.
No to życzę szczęścia! Z ramą, oczywiście.
Posiadacz Y61 longa z Gdyni wita sie z wami. Pozdro 666
-
- jestem tu nowy...
Witajcie Koleżanki i Koledzy!
Dowiedziałem się, że forum jest źródłem najlepszej wiedzy, zatem dołączyłem i pragnę czerpać od Was. Jak już coś zacznę ogarniać sam, może również będę doradzał, ale na razie będę pasożytem - pozdrawiam! Raf.
Navara 2007, D40.
Dowiedziałem się, że forum jest źródłem najlepszej wiedzy, zatem dołączyłem i pragnę czerpać od Was. Jak już coś zacznę ogarniać sam, może również będę doradzał, ale na razie będę pasożytem - pozdrawiam! Raf.
Navara 2007, D40.
Witam Szanownych Forumowiczow i Forumoiczki,
Trafilem na to forum chcac poglebic swoja wiedze na temat 4x4.
Pozdrawiam serdecznie
Tomasz,szczesliwy posiadacz Navary D22 King Cab
Trafilem na to forum chcac poglebic swoja wiedze na temat 4x4.
Pozdrawiam serdecznie
Tomasz,szczesliwy posiadacz Navary D22 King Cab
-
-
Skąd Wy bierzecie te Patrolebeb pisze:Posiadacz Y61 longa z Gdyni wita sie z wami. Pozdro 666

Patrol Patrolowi Patrolem
Witam. Jestem z okolic Szczecina i dopiero mam zamiar kupić Patrolka y60. Chciałbym najpierw zgłębić trochę wiedzy o tym modelu. Proszę o wyrozumiałość jeżeli będę zadawał jakieś bezsensowne pytania 

-
- jestem tu nowy...
Witam
Jestem nowy na forum i mam nadzieje że niedługo również na trasach 4x4 , narazie poszukuje informacji na temat co kupić , jestem nastawiony na Nissana Patrola y60 2,8td , ale nie wiem czy do 20 tys znajdę coś w miarę zadbanego
Jestem nowy na forum i mam nadzieje że niedługo również na trasach 4x4 , narazie poszukuje informacji na temat co kupić , jestem nastawiony na Nissana Patrola y60 2,8td , ale nie wiem czy do 20 tys znajdę coś w miarę zadbanego
Witam wszystkich serdecznie. Od jakiegoś czasu szukam terenówki a że zasiadłem w terrano II w czasie oglądania jednego egzemplarza to już tak pozostało że nie chce innego pojazdu.
Jestem Swierzynką Na tym Forum :)
Witam od kilku miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem 3.3TD K160 koła 35" , którego od początku rozebrałem w drobny mak i przeprowadzam remont generalny . Nazywam się Eryk mieszkam w województwie lubuskim w miejscowości Pszczew
Przy pracach związanych z Patrolem będe miał do was wiele pytań o nową instalacje itp. w przyszłości planuje przerobić go na sprężyny ale to na razie tylko pomysł , za drobne błędy które będe popełniał na forum od razu przepraszam
gdzie mogę wstawić zdj mojego maleństwa
?

Przy pracach związanych z Patrolem będe miał do was wiele pytań o nową instalacje itp. w przyszłości planuje przerobić go na sprężyny ale to na razie tylko pomysł , za drobne błędy które będe popełniał na forum od razu przepraszam

- Wojtek
Witaj!
Fotka - najlepiej w avatarze, zawsze będzie z Tobą
Fotka - najlepiej w avatarze, zawsze będzie z Tobą

Witam wszystkich z Łodzi. Był JEEP WJ, jest Suzuki Vitara, i prawdopodobnie skuszę się na Nyse Navara D40.
Ale o tym na co się skuszę mam zamiar doczytać...
Ale o tym na co się skuszę mam zamiar doczytać...
cześć, od niedawna jestem posiadaczem patrola, mojej uroczej czarnulki. może jest nieco leciwa (ale i tak młodsza ode mnie
),ale jestem w niej zakochany
pozdrawiam wszystkich

pozdrawiam wszystkich
- fauscik
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witam wszystkich, od około miesiąca jestem posiadaczem Terrano I koloru czerwonego
jak kolegi wyżej ciut latek ma ale też młodsze niż ja sam

jak kolegi wyżej ciut latek ma ale też młodsze niż ja sam

Dzień dobry wszystkim terenowcom i innym "wyścigowcom"
Od nie dawna jestem póki co szczęśliwym posiadaczem patrola y61 2.8
Zakupiony z myślą o eksploracji "lodowej wyspy"
Póki co jestem na 50 stronie działu patrola

Póki co jestem na 50 stronie działu patrola

Witam,
Jestem tu nowy, za chwilę będzie 30 lat, ale co ważniejsze mój Patrol ma mniej ode mnie. Dopiero co kupiony, w zeszłym tygodniu. Na to forum trafiłem dopiero któryś raz i raczej zagoszczę na dłużej.
Posiadam y61 3.0 wersja długa, z klimą i szyberdachem dużym co z tego co się dowiedziałem nie zdarza się zbyt często w nich. W chwili obecnej uczę się nim jeszcze posługiwać bo do tej pory jeździłem Suzuki GV 2.0 i są to zupełnie inne pojazdy. Jest to typowy anglik i nie zamierzam mu na razie robić przekładki bo sam mieszkam na zielonej wyspie ale od czasu do czasu wpadnę do PL pewnie zrobić coś niecoś w aucie.
No i tutaj poczytać o tym pojeździe
Jestem tu nowy, za chwilę będzie 30 lat, ale co ważniejsze mój Patrol ma mniej ode mnie. Dopiero co kupiony, w zeszłym tygodniu. Na to forum trafiłem dopiero któryś raz i raczej zagoszczę na dłużej.
Posiadam y61 3.0 wersja długa, z klimą i szyberdachem dużym co z tego co się dowiedziałem nie zdarza się zbyt często w nich. W chwili obecnej uczę się nim jeszcze posługiwać bo do tej pory jeździłem Suzuki GV 2.0 i są to zupełnie inne pojazdy. Jest to typowy anglik i nie zamierzam mu na razie robić przekładki bo sam mieszkam na zielonej wyspie ale od czasu do czasu wpadnę do PL pewnie zrobić coś niecoś w aucie.
No i tutaj poczytać o tym pojeździe
no to witaj w kręgu patrolniętych 

Najpierw do bólu,a później nie ma,że boli - NIEPRZEMAKALNI
Fotki
Fotki