TU WITAMY NOWYCH !!!
Moderator: Kosiarz
Blood Suicide pisze:Witam!Mam 21 lat i szukam jakiegos fajnego terenowego autka dla siebie!Chodzi mi o autko przewanie do jazdy codziennej(robie ok 1500km miesiecznie) i czasem zeby mozna bylo wjechac w jakis teren:) Zastanawiam sie nad krotkim parolem w dieselu!MAm nadzieje ze to jest dobry wybor.Chcialbym sie dowiedziec czy te autka sa drogie w utrzymaniu, czy sa awaryjne, ile pala, czy lepiej szukac benzyny niz diesela i czy trzeba duzo przerabiac zeby zrobic z niego pogromce off roadu?
Dzieki i pozdrawiam!

K 260 Long Y 60 GR Long
Dawniej Aro 243D
Dawniej Aro 243D
Lecho pisze:Blood Suicide pisze:Witam!Mam 21 lat i szukam jakiegos fajnego terenowego autka dla siebie!Chodzi mi o autko przewanie do jazdy codziennej(robie ok 1500km miesiecznie) i czasem zeby mozna bylo wjechac w jakis teren:) Zastanawiam sie nad krotkim parolem w dieselu!MAm nadzieje ze to jest dobry wybor.Chcialbym sie dowiedziec czy te autka sa drogie w utrzymaniu, czy sa awaryjne, ile pala, czy lepiej szukac benzyny niz diesela i czy trzeba duzo przerabiac zeby zrobic z niego pogromce off roadu?
Dzieki i pozdrawiam!![]()
![]()
![]()
![]()
błahahahahahaa hahaha
a w zasadzie to co bylo smiesznego w tym pytaniu?hę?bo nie kumam...
-
-
- Kontaktowanie:
PatrolLecho pisze:Blood Suicide pisze:Witam!Mam 21 lat i szukam jakiegos fajnego terenowego autka dla siebie!Chodzi mi o autko przewanie do jazdy codziennej(robie ok 1500km miesiecznie) i czasem zeby mozna bylo wjechac w jakis teren:) Zastanawiam sie nad krotkim parolem w dieselu!MAm nadzieje ze to jest dobry wybor.Chcialbym sie dowiedziec czy te autka sa drogie w utrzymaniu, czy sa awaryjne, ile pala, czy lepiej szukac benzyny niz diesela i czy trzeba duzo przerabiac zeby zrobic z niego pogromce off roadu?
![]()
![]()
![]()
błahahahahahaa hahaha

hhahahahahaha

- tokowalski
- jestem tu nowy...
Trudno żebyś ją gdzieś już widział, bo sam ją robiłem, ale możę miejsce ci się wydaje znajome, stara piaskarnia pomiędzy Legionowem a Nieporętem ?Kiljan pisze:Witam cię serdecznie...
Tą fotke co ją masz na avaku już gdzieś widzałem... hmm... nie pamiętam gdzie...
Żeby nie było specjalnie wrzuciłem zdjęcie dzisiaj na serwer (w dobrej rozdzielczości) abyś mógł sprwdzić czy już widziałeś.

http://wake.com.pl/P1020354.jpg
Pozdrawiam
No, przeciez wszystko jest śmieszne w tym pytaniu.Lecho pisze:Blood Suicide pisze:Witam!Mam 21 lat i szukam jakiegos fajnego terenowego autka dla siebie!Chodzi mi o autko przewanie do jazdy codziennej(robie ok 1500km miesiecznie) i czasem zeby mozna bylo wjechac w jakis teren:) Zastanawiam sie nad krotkim parolem w dieselu!MAm nadzieje ze to jest dobry wybor.Chcialbym sie dowiedziec czy te autka sa drogie w utrzymaniu, czy sa awaryjne, ile pala, czy lepiej szukac benzyny niz diesela i czy trzeba duzo przerabiac zeby zrobic z niego pogromce off roadu?
![]()
![]()
![]()
błahahahahahaa hahaha
A ogólnie, to na te pytania odpowiedzi na forum jest multum. Czy dużo trzeba przerabiać, by zrobić pogromcę off roadu? i co tu odpowiedzieć

Ale życzę powodzenia i głowa do góry - Krwawy samobójco.
Pozdrawiam Lecho
K 260 Long Y 60 GR Long
Dawniej Aro 243D
Dawniej Aro 243D
A tak na serio... Jesli kolega chce byc "pogromca offroadu"Lecho pisze:No, przeciez wszystko jest śmieszne w tym pytaniu.Lecho pisze:Blood Suicide pisze:Witam!Mam 21 lat i szukam jakiegos fajnego terenowego autka dla siebie!Chodzi mi o autko przewanie do jazdy codziennej(robie ok 1500km miesiecznie) i czasem zeby mozna bylo wjechac w jakis teren:) Zastanawiam sie nad krotkim parolem w dieselu!MAm nadzieje ze to jest dobry wybor.Chcialbym sie dowiedziec czy te autka sa drogie w utrzymaniu, czy sa awaryjne, ile pala, czy lepiej szukac benzyny niz diesela i czy trzeba duzo przerabiac zeby zrobic z niego pogromce off roadu?
![]()
![]()
![]()
błahahahahahaa hahaha
A ogólnie, to na te pytania odpowiedzi na forum jest multum. Czy dużo trzeba przerabiać, by zrobić pogromcę off roadu? i co tu odpowiedzieć![]()
![]()
Ale życzę powodzenia i głowa do góry - Krwawy samobójco.
Pozdrawiam Lecho

Patrol GR Y60 
OME 2'', Tabor 9K by Warn, BFG A/T

-
-
- Kontaktowanie:
tokowalski pisze:Trudno żebyś ją gdzieś już widział, bo sam ją robiłem, ale możę miejsce ci się wydaje znajome, stara piaskarnia pomiędzy Legionowem a Nieporętem ?Kiljan pisze:Witam cię serdecznie...
Tą fotke co ją masz na avaku już gdzieś widzałem... hmm... nie pamiętam gdzie...
Żeby nie było specjalnie wrzuciłem zdjęcie dzisiaj na serwer (w dobrej rozdzielczości) abyś mógł sprwdzić czy już widziałeś.
http://wake.com.pl/P1020354.jpg
Pozdrawiam
Nie chodzi mi o to ze widziałem tą fote na gronie

P.S Udało Ci się tam podjechać

- piotr czarnecki
- Kontaktowanie:
Witam Wszystkich Patrolowiczów i innych szczęśliwych posiadaczy Nissanów. Jeżdżę krótkim GRem trochę pomotanym - być może z niektórymi się już spotkalem czy to w okolicy Sochaczewa, czy Łaskarzewa, czy też w końcu na pobliskiej Kuklówce. Żywie nadzieję, że poza pisaniem i czytaniem forum - które jest doskonalym "poradnikiem"
- znajdziemy okazje by popatrolowac wspólnie
Pozdrawiam życząc ... stopy wody pod mostami
Piotr

Piotr
Witaj !piotr czarnecki pisze:Witam Wszystkich Patrolowiczów i innych szczęśliwych posiadaczy Nissanów. Jeżdżę krótkim GRem trochę pomotanym - być może z niektórymi się już spotkalem czy to w okolicy Sochaczewa, czy Łaskarzewa, czy też w końcu na pobliskiej Kuklówce. Żywie nadzieję, że poza pisaniem i czytaniem forum - które jest doskonalym "poradnikiem"- znajdziemy okazje by popatrolowac wspólnie
![]()
Piotr

Super Patrol Super 
Blue Jimny 1.3

Blue Jimny 1.3

- piotr czarnecki
- Kontaktowanie:
Patrolki jezdza tam gdzie LR'y Mitsubishi i jeepy nawet nie marza zeby wjechac...piotr czarnecki pisze:Popatrolowałem dzisiaj nieco Kuklówkę- Ci z Mazowsza znają to miejsce - niestety żadnego nissana
- było mitsubishi, był LR, Jeep... GRaty jeżdżą gdzieś indziej???

Patrol GR Y60 

- piotr czarnecki
- Kontaktowanie:
- piotr czarnecki
- Kontaktowanie: