Teraz jej nie mam i już roku uszczelniacz czeka na wymianę

Moderator: Kosiarz
Nie wiem czy trzeba miec pecha, nie umieć jeździć po trawersach żeby strzelić boka. Jeżdżę juz któryś rok i jeszcze sie mi ta sztuka nie udała. Tereny mam zacne wiec to nie kwestia terenuiskra69 pisze:.... daj spokój z terrano to prawie tak kładzie się na boki jak krótkie g
Po twojej gatce wnioskuje że tylko terenówką można strzelić bokaiskra69 pisze:Pare lat temu terrano na tym forum nazywane było , podwyższonym kombi ' a teraz to terenufka pełną gębą , no cóż
Jakbyś sprzedawał daj znać, w końcu nie tylko @Dzem może mieć dwa terrana w polscewojtek_kom pisze:Ale tam, do motanie trzeba mieć wenę
Teraz jej nie mam i już roku uszczelniacz czeka na wymianę
Terenufkami teraz som jeepy 4, 7 w gazie na kołach 32 cale at , patrole to skansen.wolf_87 pisze:Po twojej gatce wnioskuje że tylko terenówką można strzelić bokaiskra69 pisze:Pare lat temu terrano na tym forum nazywane było , podwyższonym kombi ' a teraz to terenufka pełną gębą , no cóżI tak patrole są najlepsze a czerwone to wogule najszybsze
Harenda? A daj pan spokój. Bok srok, pampers by mi nie pomieścił wrażenia.wolf_87 pisze:Nie wiem czy trzeba miec pecha, nie umieć jeździć po trawersach żeby strzelić boka. Jeżdżę juz któryś rok i jeszcze sie mi ta sztuka nie udała. Tereny mam zacne wiec to nie kwestia terenuiskra69 pisze:.... daj spokój z terrano to prawie tak kładzie się na boki jak krótkie g
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość