Dlaczego nie Y60 ani nie Y61 ?
Moderator: Kosiarz
Re: Dlaczego nie Y60 ani nie Y61 ?
....mam y60 , ale wiem , że y61 jest znacznie lepiej wygłoszony i na tym oprócz skrzyni i mostów plusów brak.
GR Y60 + Gaz69 = Meksyk
...a mnie nic nigdy nie wybucha i zdanżam na czas .
...a mnie nic nigdy nie wybucha i zdanżam na czas .
Mosty czymś się różnią? Nie są takie same za wyjątkiem kilku cm na szerokości?
O skrzyni Y60 złego słowa nie powiem, moja dużo przejechała chociaż kilka metalowych kawałków na dnie leżało...
O skrzyni Y60 złego słowa nie powiem, moja dużo przejechała chociaż kilka metalowych kawałków na dnie leżało...
-
-
różnią się i to znaczącoTakayuki pisze:Mosty czymś się różnią? Nie są takie same za wyjątkiem kilku cm na szerokości?....

są o wiele bardziej gówniane niż w poprzedniku

Ten kto wolny nad swym losem nie płacze
Lepsze Polskie gówno w polu,niźli fiołki w Neapolu
Lepsze Polskie gówno w polu,niźli fiołki w Neapolu
Chcę poznać ich wady, jak się przypuszczam domyślasz. Nie chcę być niemile zaskoczony po zakupie. Czy muszę się powtarzać OldAdlerzeOldAdler pisze:autorze postu!
o co ci sie rozchodzi? nie chcesz Y60 i nie chcesz Y61?
każdy ma jakies wady i zalety

Słuszna uwagassslavo pisze: ...
Poza tym w tym temacie "obrzucamy błotem" a nie wychwalamy-czytać ze zrozumieniem

---> "Nie przenoście nam stolicy do Krakowa" <---
np.moj Y60 nie ma wad, bo je na biezaco usuwam 

- rysiek2054
łącznik między kierownicą a siedzeniem
co byś nie kupił u ciebie na pewno będzie zjebany
6,5 v8
- alibia1112
rysiek2054 pisze:łącznik między kierownicą a siedzeniem

Będzie foch

KUP SOBIE OBY DWA
CARPE DIEM
PAHero III LONG nie seria
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
Chylę głowę przed Twoją dokładnością w usuwaniu tego czego nie maOldAdler pisze:np.moj Y60 nie ma wad, bo je na biezaco usuwam

Dziękuję za opis wady w użytkowanym przez Ciebie samochodzie. Dołożę starań aby uniknąć Twojego pecharysiek2054 pisze:łącznik między kierownicą a siedzeniem

Czy wadą Twojego Patrola był fakt, że to nie był tej drugi? Nic straconegoalibia1112 pisze:...
KUP SOBIE OBY DWA

A poważnie to mam prośbę o opis podnoszenia budy o +2" w twoim samochodzie. Co zastosowałeś i czy po fakcie myślisz, że mogłeś zastosować coś innego/lepszego?
Ostatnio zmieniony ndz maja 17, 2015 10:07 am przez KryH, łącznie zmieniany 1 raz.
tym sposobem udowodniles nam, ze nudzisz... (sie)KryH pisze:wady w urzytkowanym
tak jak pisalem wczesniej - kazde auto ma swoje wady i zalety, a twoje pytania sa idiotyczne, poniewaz zadajesz pytania, jakbys szedl do salonu z nowymi autami
Ostatnio zmieniony ndz maja 17, 2015 9:00 am przez OldAdler, łącznie zmieniany 1 raz.
dokladnie.wogole nie wiem po co piszecie,wszystko bylo,a kolo oczekuje poklasku
kolo sobie siadzie i poczyta
jasnym jest ze krol moze byc tylko jeden,a ze jest ich malusio,maja go tylko wyznafffcy
jasnym jest ze krol moze byc tylko jeden,a ze jest ich malusio,maja go tylko wyznafffcy

i biznes zrobitomek 79 pisze:kolo sobie siadzie i poczyta

... transporter GV XL7 2.0HDI 6,68l/100km nurza się w zieloność i jak łódka brodzi ...
A na co może mi być potrzebny poklask?! Z tego to nawet mój syn już dawno wyrósł. Skąd Ci to przyszło do głowy? Jeżeli nie rozumiesz chęci poznania wad samochodu, do zakupu, którego się przymierzam to Twoja sprawa i nic mi do tego. Jesteś dorosłym człowiekiem i szanuję twoje podejście do kupowania. Są jednak na tym świecie ludzie zastanawiający się bardziej nad zaletami oraz wadami swoich planów zakupowych. Mam nadzieję, że uszanujesz ich prawo do takiego podejścia. Uważasz, że nie ma po co pisać w tym wątku to nie pisz ale nie narzucaj innym swojej woli sugerując im że robią głupio. Przecież głupoty robią głupcy, więc można pomyśleć, że wszyscy postępujący inaczej niż Ty szanowny Tomku 79 są według Ciebie hmmm... mądrzy? Uszanuj wolę innych tak jak inni szanują Twoją wolę do postrzegania życia na swój sposób. Na wszelki wypadek dodam, że nie próbuję tym wątkiem i swoimi wypowiedziami urazić kogokolwiek i jeżeli znalazł się ktoś odbierający me słowa w odmienny sposób to nie było to mym zamierzeniem. Proszę jedynie (chętnych wypowiadania się) o podzielenie się ze mną swoimi doświadczeniami z użytkowania swoich samochodów. Nie interesuje mnie kto/co jest królem, a jedynie dostrzeżone wady samochodu.tomek 79 pisze:dokladnie.wogole nie wiem po co piszecie,wszystko bylo,a kolo oczekuje poklasku
Czy naprawdę muszę się powtarzać OldAdlerze?KryH pisze:Chcę poznać ich wady, jak się przypuszczam domyślasz. Nie chcę być niemile zaskoczony po zakupie. Czy muszę się powtarzać OldAdlerzeOldAdler pisze:autorze postu!
o co ci sie rozchodzi? nie chcesz Y60 i nie chcesz Y61?
każdy ma jakies wady i zalety![]()
CHCĘ POZNAĆ WADY Y60 I Y61 DOSTRZEŻONE PRZEZ UŻYTKOWNIKÓW!
Dziękuję za zwrócenie mi uwagi na zaśmiecanie naszego, pięknego języka brzydkimi błędamiOldAdler pisze:...KryH pisze:wady w urzytkowanym

- alibia1112
KryH pisze:Chylę głowę przed Twoją dokładnością w usuwaniu tego czego nie maOldAdler pisze:np.moj Y60 nie ma wad, bo je na biezaco usuwami proszę o opisy tego czego nie było zanim to usuwałeś
Dziękuję za opis wady w użytkowanym przez Ciebie samochodzie. Dołożę starań aby uniknąć Twojego pecharysiek2054 pisze:łącznik między kierownicą a siedzeniem
co byś nie kupił u ciebie na pewno będzie zjebanyw moim. Jak by nie było najlepiej uczy się na cudzych błędach; wtedy mniej bolą
Czy wadą Twojego Patrola był fakt, że to nie był tej drugi? Nic straconegoalibia1112 pisze:...
KUP SOBIE OBY DWAposzukaj w necie
i powiększaj kolekcję. Tylko uważj aby uchronić się przed wadą samochodu "rysiek2054" bo usunięcie takiej, może być dość bolesne
A poważnie to mam prośbę o opis podnoszenia budy o +2" w twoim samochodzie. Co zastosowałeś i czy po fakcie myślisz, że mogłeś zastosować coś innego/lepszego?
1. Nie posiadam parcha - czytaj uważnie
2. 12szt POLIBUSZY z Olkusza i po ponad roku jestem zadowolony i nic bym nie zmieniał.
Ps. Następnym moim autem terenowym po pajero

CARPE DIEM
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
W poprzednim wiekualibia1112 pisze:...Ps. Następnym moim autem terenowym po pajero...

Trzymam kciuki aby nasze plany okazały się trafnealibia1112 pisze:...Ps. Następnym będzie parch y 61 w longu

dywagujesz bezsilnie
moj przekaz byl jasny wszystko bylo
wyslil sie i poszukaj,poczytaj,podejmij sam decyzje
jaka by nie byla bierz to na swoj kark
moj przekaz byl jasny wszystko bylo
wyslil sie i poszukaj,poczytaj,podejmij sam decyzje
jaka by nie byla bierz to na swoj kark
jaka roznica jest miedzy zona gruba i chuda, pracowita i niezaradna, cwana a glupia, wysoka, niska, SZCZEGOLNIE KIEDY JEST UZYWANA?
no jaka?
ktora ma wiecej wad, a ktora zalet? mozna to po kolorze skory poznac, albo po wyznaniu?
no jaka?
ktora ma wiecej wad, a ktora zalet? mozna to po kolorze skory poznac, albo po wyznaniu?
Masz całkowitą rację, inaczej być nie możetomek 79 pisze:... ,podejmij sam decyzje jaka by nie byla bierz to na swoj kark

OOOO widzę, że po latach sekciarstwa LRowego powstało silne sekciarstwo patrolowe. Chłop się normalnie pyta o wady, bo zalety łatwo dostrzec, a tu się okazuje, że popełnia ciężki grzech. Przecież o wadach tego "cuda" się nie rozmawia.
Patrol to zajebisty samochód i sam bym chętnie ponownie sobie kupił, ale powiedzmy sobie szczerze, wad to on ma bez liku.
Poczynając od silnika, poprzez trochę słabowite sprzęgło, bardzo czuła na wodę skrzynię biegów. Następna jest masa, która ciągnie go do jądra ziemi i tym samym wymusza stosowanie kół o średnicy równej niemal długości granicy Luksemburga.
Kolejna wada to trochę ciulata pozycja za kierownicą, da się przywyknąć, ale szału nie ma.
Bagażnik jak studnia, ale miejsca na tylnej kanapie najwyżej tyle co w golfie.
Pewną zaletą może być fakt (nie każdemu taka zaleta przypada do gustu, szczególnie właścicielowi) iż jest to pojazd bardzo ekologiczny, ulega szybkiej i skutecznej biodegradacji.
Mimo tego wszystkiego kupiłbym patrola ponownie bez mrugnięcia.
Patrol to zajebisty samochód i sam bym chętnie ponownie sobie kupił, ale powiedzmy sobie szczerze, wad to on ma bez liku.
Poczynając od silnika, poprzez trochę słabowite sprzęgło, bardzo czuła na wodę skrzynię biegów. Następna jest masa, która ciągnie go do jądra ziemi i tym samym wymusza stosowanie kół o średnicy równej niemal długości granicy Luksemburga.
Kolejna wada to trochę ciulata pozycja za kierownicą, da się przywyknąć, ale szału nie ma.
Bagażnik jak studnia, ale miejsca na tylnej kanapie najwyżej tyle co w golfie.
Pewną zaletą może być fakt (nie każdemu taka zaleta przypada do gustu, szczególnie właścicielowi) iż jest to pojazd bardzo ekologiczny, ulega szybkiej i skutecznej biodegradacji.
Mimo tego wszystkiego kupiłbym patrola ponownie bez mrugnięcia.
Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
Masz cale forum pelne opinii wystarczy poszukac.
Auta bez wad nie ma. Patrol ma ich pelno no i co z tego ?
Jak chcesz Patrola to go kupujesz razem z wadami, a jak Ci sie nie podoba, to nie ma co dyskutowac, idziesz do innego dzialu i kupujesz co tam chcesz.
Jak ogarniasz konstrukcje elementow auta i troche myslisz jezdzac w terenie to wszystkim dasz sobie rade...
Auta bez wad nie ma. Patrol ma ich pelno no i co z tego ?
Jak chcesz Patrola to go kupujesz razem z wadami, a jak Ci sie nie podoba, to nie ma co dyskutowac, idziesz do innego dzialu i kupujesz co tam chcesz.
Jak ogarniasz konstrukcje elementow auta i troche myslisz jezdzac w terenie to wszystkim dasz sobie rade...
Y61 GU4
http://airman.org.pl
Nowego?suziXL pisze:Mimo tego wszystkiego kupiłbym patrola ponownie bez mrugnięcia.

Rozglądam się temu pytam.
... transporter GV XL7 2.0HDI 6,68l/100km nurza się w zieloność i jak łódka brodzi ...
Nie. GU4 bym chętnie przygarnął, ale musi to jeszcze poczekać. Obawiam się tylko, że jak za długo poczekam to się zutylizują i nie zdążę takiego mieć. No ale cóż, taka jest cena oddawania się innym przyjemnościom. 

Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
Patrole Nowe GU4 dostępne są do kupienia, z kierownica po ludzkiej stronie.suzi4WD pisze:Nowego?suziXL pisze:Mimo tego wszystkiego kupiłbym patrola ponownie bez mrugnięcia.
![]()
Rozglądam się temu pytam.
i 3,0 i 4.2 diesel bez turbiny i 4,8 benzyna się znajdzie, kwestia checi, poszukania i odpowiedniej ilości "szelestów".
PATROL GU4 LWB 4,2 TD - TD42T MANUAL
SUPER SAFARI 4,5 - TB45 GULF MANUAL był
a gdzie konkretnie ?
podeslij jakis namiar
podeslij jakis namiar
Y61 GU4
U Arabów, trzeba polecieć do Dubaju, bo typy wyraźnie mało internetowi sa. Zreszta u nich w kulturze jest ze trzeba się spotkać i ponegocjować. Nawet na mobile.de albo na autoscout24.de sa wystawione nowe TD42 i stoja chyba w Belgii już ze 2 lata.grzes pisze:a gdzie konkretnie ?
podeslij jakis namiar
Jest tylko maly kłopot z ich rejestracja....

PATROL GU4 LWB 4,2 TD - TD42T MANUAL
No właśnie.
Pewnie dlatego zakończę temat na nowym hiluxie albo L200.
Chyba że coś lepszego się pojawi, trochę czasu mam.

Pewnie dlatego zakończę temat na nowym hiluxie albo L200.
Chyba że coś lepszego się pojawi, trochę czasu mam.