przekładka k160 na ramę z GR
Moderator: Kosiarz
Re: przekładka k160 na ramę z GR
Resor ma jedną zaletę - zajebiaszczo robi na tarce. Sprężynowiec zaraz gotuje amory i idzie bokiem.Mroczny pisze:jedno jest w resorze - przy spoa, poprawionym odsadzeniu felg - wykrzyże są cudowne. Nawet przedniej osi - czego w tradycyjnie montowanych radiusach nie ma zupełnie.
ale.. u nas nie ma skał a jak sie umie jechać to gr wystarczy. Jest za to masę szybkich przelotów po dziurawych drogach i tu resor nie robi

tak, resor może robić bez amora w zasadzie - ale jakoś wolę sprężyny. W samuraiu natomiast uparłem się mieć resor, stabilizatory i oryginalne wieszaki. I nawet jest dość wygodnie, jak na samuraia oczywiście.
Nawet UZA po założeniu oryginalnych nowych [prawie płaskich!] resorów, zamiast wyklepanych półksiężyców jakoś inaczej jeździ
Coś z tym musi być na rzeczy
Kiedyś jak jeszcze tylko uzę miałem, był plan zrobić go na sprężynach... ale roboty jest ojojoj i jeszcze trochę...

Coś z tym musi być na rzeczy

Kiedyś jak jeszcze tylko uzę miałem, był plan zrobić go na sprężynach... ale roboty jest ojojoj i jeszcze trochę...