mariuszfila pisze:Co to jest za olej ten 2T ? Podpowiedz mi Marcingalloper, gdzie to można kupić ?
Olej do silnikow dwusuwowych ten co do paliwa sie dodaje
Sa go z 3 rodzaje, mineral i syntetyk, jest nawet taki co sie daje 1:100
Moderator: Kosiarz
mariuszfila pisze:Co to jest za olej ten 2T ? Podpowiedz mi Marcingalloper, gdzie to można kupić ?
Albo ropę ukrainkę kupujmariuszfila pisze:Dzięki za odpowiedz chłopaki,
Po prawie 30-tu latach już tak nie uważamMarcingalloper pisze:Naverending nawet.
Fajnie macie, tak od rana do nocy śrubami kręcić.
filetujemyMarcingalloper pisze:Chciałem zapytać co robicie z dawcą, ale już mi się odechciało.
Przejedż się.ravscin pisze:Tak w temacie.
Niby po jaką cho...rę te swapy? Chcesz iść szybciej w dół?
Jak mocy za mało to chyba na czarnym - wtedy Toyke V8 trzeba a nie grzebać w oryginale.
Sorry ale osłabia mnie ten temat, mam oryginalne nissanoweskie silniki na pokładach i nie rozumiem potrzeby podmiany na cuś innego
Podaj ni jeden dobry powód.
Pozdro
Nie poradzę...pewnie też jesteś za całkowitym zakazem aborcjiStarck pisze:........
E tam. Ja to chyba ortodoks jestem.
Np, dlatego aby wywalić niesprawną kolejną jednostkę zd30... Przynajmniej tak było w moim przypadkuravscin pisze:Tak w temacie.
Niby po jaką cho...rę te swapy? Chcesz iść szybciej w dół?
Jak mocy za mało to chyba na czarnym - wtedy Toyke V8 trzeba a nie grzebać w oryginale.
Sorry ale osłabia mnie ten temat, mam oryginalne nissanoweskie silniki na pokładach i nie rozumiem potrzeby podmiany na cuś innego
Podaj ni jeden dobry powód.
Pozdro
vandall1 pisze:Nie poradzę...pewnie też jesteś za całkowitym zakazem aborcjiStarck pisze:........
E tam. Ja to chyba ortodoks jestem.
Spoko,ja gdakał nie będę-nie jestem aż tak emocjonalnyStarck pisze:.............
ravscin pisze:wtedy Toyke V8 trzeba a nie grzebać w oryginale.
vandall1 pisze:Spoko,ja gdakał nie będę-nie jestem aż tak emocjonalnyStarck pisze:.............![]()
Cała buma z UK ma zalety:
-można sprawdzić motor przed wyjęciem
-można wymontować wszystko co potrzebne i nie dokupywać potem dupereli za zylion
-można na koniec wrócić sobie trochę kasy za pozostałosci.
Ze stabilizatorami jakoś nie miałem ostatnio problemu.
O Rd28 możesz dbać, jak ma to sens/muł, na ogół po wielu remontach/,Zd30 to jazda w oczekiwaniu wybuchu/kilka robiłem i nie jest to tanio/.Tede42-ciężki egzotyk,ale fakt-dla krajów "o niskiej kulturze obsługi"
Kompleksyeeee-nie warte "gdakania"
To zależy tylko od twojego FUN-FACTOR.scuaz pisze:każdy ma swoje dylematy
mi padł 3.0 i kupiłem już td4.2t
ale stoi obok i m57 i bąz tu mądry
aa propo orginalnych nissanoskich benzyniaków : idzie ciut lepiej od td42t ale pali x2
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości