y61 z silnikiem bmw m57n 3.0d
Moderator: Kosiarz
- vandall_jr
-
Re: y61 z silnikiem bmw m57n 3.0d
Nie dali mi , bo byłem w pracy ... qufa nic już nie dodam 

Ostatnio zmieniony wt lut 21, 2017 8:09 pm przez vandall_jr, łącznie zmieniany 1 raz.
BUDUJEMY PROTOTYPY -Senior/Junior-517-80-83-86
www blaszczyk4x4.PL
www blaszczyk4x4.PL
- Misiek Cypr
-
poza tym to nie stal austenityczna, tylko powloka niklowa, lub chromowa
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
-
-
dupa tam, a śruby z nierdzewki w chińskich halogenach czemu dzerwieją ?
są bardziej chińskie i mniej chińskie wyroby
są bardziej chińskie i mniej chińskie wyroby
Ten kto wolny nad swym losem nie płacze
Lepsze Polskie gówno w polu,niźli fiołki w Neapolu
- Wowos
-
- Kontaktowanie:
Nawet mnie nie denerwuj - miesiąc na aucie wiszą chińskie ledy, i już wszystkie śrubki brązowePatryk 160 pisze:dupa tam, a śruby z nierdzewki w chińskich halogenach czemu dzerwieją ?

y60 autobus, czerwony.
-
-
vandall_jr pisze:Nie dali mi , bo byłem w pracy ... qufa nic już nie dodam
skup się, na pewno znajdziesz jakieś braki w naszych wypocinach

nic się nie starasz, wogole, nie pilnujesz porządku, rzadziej zaglądałem i dopuściłeś do rozpasania takich perełek czy perliczek, masz minusa

dwa minusy i Kokos .
-
-
wymień na prawdziwe nierdzewne ...Wowos pisze:Nawet mnie nie denerwuj - miesiąc na aucie wiszą chińskie ledy, i już wszystkie śrubki brązowePatryk 160 pisze:dupa tam, a śruby z nierdzewki w chińskich halogenach czemu dzerwieją ?
- Wowos
-
- Kontaktowanie:
Się zrobi - póki co pojechały na gwarancję, bo parują 

y60 autobus, czerwony.
- Misiek Cypr
-
Nawet najlepsza nierdzewka, polerowana stalowa szczotka, taka ze stali weglowej szczeznie w 3 miesiace, do resztyPatryk 160 pisze:wymień na prawdziwe nierdzewne ...Wowos pisze:Nawet mnie nie denerwuj - miesiąc na aucie wiszą chińskie ledy, i już wszystkie śrubki brązowePatryk 160 pisze:dupa tam, a śruby z nierdzewki w chińskich halogenach czemu dzerwieją ?
513549044
513549044
Ło matko i córko...przecież on zepsuł ten samochód. A jako ciekawostkę to dawca już był w rączkach takiego jednego złodziejaszka z Poznania który nakradł i narozkręcał jak szalony.
Lubię zapierdalać.
Ropa do traktorów.
Ropa do traktorów.
-
-
chyba chcesz nas tu obrazić, ja się tak poczułem przynajmniejMisiek Cypr pisze:
Nawet najlepsza nierdzewka, polerowana stalowa szczotka, taka ze stali weglowej szczeznie w 3 miesiace, do reszty

- Misiek Cypr
-
Nie interfere mnie jak sie czujesz, tak jak Tobi nic do tego ze mnie yebie w krzyzu dzis. Ale te chinskie srubki z nierdzewki sa traktowane malo profesjonalnie, zanim trafia do finalnego konsumenta. Stad zla prasa chinskiej nierdzewki. Ja mam jak najlepsze zdanie o chinskiej nierdzewce, ale kupuje z certyfikatem IACS
513549044
513549044
-
-
zmartwię Cię, czyszczone z tej rdzy, zarówno śrubki jak i tłumiki ( znanej marki aftermarketowej ) należytymi materiałami z należytą starannością nadal chętnie rdzewieją ... więc chińska nierdzewka jest rdzewka .... rdzewna nierdzewka
dosypują jakiegoś gówna tam żeby tanio było
dosypują jakiegoś gówna tam żeby tanio było
- Misiek Cypr
-
A certyfikat na ta stal wasc posiadasz jakis? Bo slowo sprzedawcy, panie to nierdzewka, mi nie wystarcza.
A szczegolnie jestem podejzliwy, jak mi sie nierdzewka do magnesu klei
513549044
513549044
-
-
no wiesz, stal kupuję w z pewnego źródła i o certyfikat nie pytam, bo jak pisałem wyżej, nie problem ze stalą a z wyrobami typu tłumiki - magnaflowMisiek Cypr pisze:A certyfikat na ta stal wasc posiadasz jakis? Bo slowo sprzedawcy, panie to nierdzewka, mi nie wystarcza.

mocowania i detale halogwnów też są opisywane jako z nierdzewki ...
kto Ci na to da jaki certyfikat, nikt ...
więc jakby nie było to opinia jest już wyrobiona, chińska nierdzewka jest rdzewna i gówniana jak chińskie gówniane narzędzia
- Misiek Cypr
-
Patryk, ja to wiem. Kupuje stal certyfikowana, ale tez I taka bez certyfikatu. Zalezy co robie. Budujac szafke na graty, stal ma byc stala spawalna I koniec. Budujac rurociag na LPG musze miec certyfikat, bo mnie za tyl wezma, jesli go nie bedzie. Certyfikat jakosci nie robi, ale ten certyfikat chroni moje plecy. Inna sprawa, ze na stali z certyfikatem sie jeszcze nie przejechalem. Znam takie przypadki, ale wtedy huta zdrowo bekla, na grubo wiecej, niz wartosc stali...
513549044
513549044
Patryk 160 pisze:Wymień kolego szkiełko w masce, albo popluj chociaż i wytrzyj bo spawy takie robisz, że to wstyd, strach, uj wi co więcej, zdjęcia już nauczyłeś się robić dla społeczeństwa sercowego, tyle dobrze, niechaj myślą, że jest dobrze, nie, nie myślą, nie widzą to nie myślą, czego oczy nie widzą tego sercu nie żal ...
![]()
te forum zrobiło się jakieś mocno pobłażliwe dla technicznych ignorantów...
nie miej za złe, może ratuję Cię przed kryminałem, wiesz, droga, koła, prędkość razy masa, czynniki nieprzewidziane itepe
taaa odezwal sie, miszczu od spawania elektrodom gómowom. pokaz sfoje cfaniaczku to tez sie posmiejemy. hejtujesz bo co ? bo ktos ma mażenia i fantazje? bo ciebie nie stac na piecyk z beemwe i fajnego patrolka? to inni tez majom nie miec ? chlopak wlorzyl mnustwo serca, czasu i zapewne kasy a ty go odzierasz z radosci jakom sprawila mu ta robota

Ortografia masakra , a spawów sie nie wykańcza trzeba je dobrze położyć .
Patryk 160 pisze:te, dziubek, ale my Ciebie tu zaocznie spawania nie nauczymy, bo to trzeba czuć w kościach i pod jajami ...
jest też wiele innych spraw, których eksternistycznie się tu nie nauczysz po naszej zjebce, więc albo zmień zainteresowania, albo idź do szkoły, kup parę książek i wróć tu za dziesięć lat tak na oko, wtedy nasza krytyka, jeśli solidnie odrobisz lekcje, będzie miała sens, a tak to tylko zwyczajnie nas tu wk...wiasz, nie swoją osobą, tylko rozważaniami jakich to ancymonów nosi ten świat ....
bo wiesz, dla wielu tu z nas ta robota to całe nasze życie a dla Ciebie to dziś sposób żeby zarobić na życie, jutro postanowisz pradawat ogórki bo będzie lepsza koniunktura...
tą pociętą ramę chętnie odkupię od Ciebiebo potrzebna mi jakaś do prad doświadczalnych a na takiej ramie auto z człowiekiem już jeździć nie powinno
miszczónio, bo tylko wy macie monopol na fahowom robote? alfy i omegi sie znalazly. rzal ci dópe sciska ze mlody, wyksztalcony, z duzego miasta co ma fach w renku to ci zabiera robote. taka prawda, ty masz jurz z gorki, daj tera mlodym sie dorobic a nie, klepiesz puł rzycia polonezy i inne zlomy i myslisz ze sie znasz. dla was taka robota nieosiongalna z pszyczyn formalnych. do szkoly miales pod gurke i kamieniami żucałes a czasy sie zmienily, tehnologja tesz, to co teraz sie robi i stosuje to czarna magia dla takich dziadkow jak wy. tacy jak wy to mogom co najwyrzej gażnik w kredęsie na słóh "wyregulować" albo chydrolu do chamólcy dolac, a nie brać sie za nowoczesnom technike. zabierasz tylko miejsce pracy i mlodzi muszom uciekac do anglii czy rfn-u za chlebem. zastanow sie nad tym.
- jarekstryszawa
-
- Kontaktowanie:
Z tą oczojebną pisownią wzorujesz się na serwisie C&G?
Tłumik mimo że świecący to nie chińskie cudo tylko nasza Polska produkcja, chłop je w Płocku robi na zamówienie. Dedykowane pod auto, pod dany silnik, firma mtg z Płocka.
się kręci śrubki się 
kom. 537-971-509

kom. 537-971-509
no jak chłop robi tłumiki to nie ma się co dziwićPerlik pisze:Tłumik mimo że świecący to nie chińskie cudo tylko nasza Polska produkcja, chłop je w Płocku robi na zamówienie. Dedykowane pod auto, pod dany silnik, firma mtg z Płocka.

wrzucaj foty swojej pracy ....bo widzę że zacna robota , a zazdrośnikami się nie przejmuj
Ty to Piotruś jesteś śmieszekpiotrck pisze:wrzucaj foty swojej pracy ....bo widzę że zacna robota , a zazdrośnikami się nie przejmuj

XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
Et tu, Brute, contra me ?
Jasne że wrzucaj-będziem wiedzieli za co Cię zamklipiotrck pisze:.................
wrzucaj foty swojej pracy ....bo widzę że zacna robota , a zazdrośnikami się nie przejmuj

KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
- vandall_jr
-
Jesteś, kozi kozini ale widać, że to prowokacja za dużo dopalaczy jesz, popij czymśsuka blać pisze:Patryk 160 pisze:te, dziubek, ale my Ciebie tu zaocznie spawania nie nauczymy, bo to trzeba czuć w kościach i pod jajami ...
jest też wiele innych spraw, których eksternistycznie się tu nie nauczysz po naszej zjebce, więc albo zmień zainteresowania, albo idź do szkoły, kup parę książek i wróć tu za dziesięć lat tak na oko, wtedy nasza krytyka, jeśli solidnie odrobisz lekcje, będzie miała sens, a tak to tylko zwyczajnie nas tu wk...wiasz, nie swoją osobą, tylko rozważaniami jakich to ancymonów nosi ten świat ....
bo wiesz, dla wielu tu z nas ta robota to całe nasze życie a dla Ciebie to dziś sposób żeby zarobić na życie, jutro postanowisz pradawat ogórki bo będzie lepsza koniunktura...
.

Ja czekam na foto może jakiś mod, na dniach kończymy swap i może coś można by poprawić czy uj wie co.
A pytanie tłumik jak cenowo wychodzi

BUDUJEMY PROTOTYPY -Senior/Junior-517-80-83-86
www blaszczyk4x4.PL
www blaszczyk4x4.PL