mik pisze:Panowie, czy TB42 występował w krótkiej wersji nadwozia
Oczywiście chodzi mi o fabryczne konstrukcje.
@lbl78 ma takiego z fabrycznym mechanikiem
Moderator: Kosiarz
mik pisze:Panowie, czy TB42 występował w krótkiej wersji nadwozia
Nie nie. lbl ma TD42 a nie TB42gebels pisze:mik pisze:Panowie, czy TB42 występował w krótkiej wersji nadwozia
@lbl78 ma takiego z fabrycznym mechanikiem
Występował, ale bardzo rzadko. Widziałem 1 oryginała w UK.mik pisze:Panowie, czy TB42 występował w krótkiej wersji nadwozia
AXM pisze: ..........Co wiecie na temat silnika RB30? ...........Jakie przelozenia mialy w mostach? .............
One nie są przeszczepiane, tylko po prostu wychodziła taka wersja.pyntront pisze:U kanguraków jest parę jeżdżących GR-ów z przeszczepionym RB30 i sobie chwalą. Niektórzy cośtam uturbiali czy jakoś tak.
Nie może, tylko napewno.pyntront pisze:Może seryjnie też były, .....
To nie jest poważny problem. Wystarczy przerobić miskę olejową ze smokiem. Sporo silników wkładanych do zmot musi przejść taką zmianę i robią już po tym dobrzeAXM pisze:dostałem ostatnio newsa, że niestety silniki te nie wyrabiają na przechyłach... słabe smarowanie... ?!
Spójrz na swoją miskę (od 2,8TD). Jest tak skonstruowana, że olej zawsze spłynie w miejsce gdzie smok go zasysa.AXM pisze:Adamo, a jak takiego smoka stworzyć? i o co w tym chodzi?![]()
Masz tu RB30 na Ebayu. http://cgi.ebay.co.uk/1991-NISSAN-PATRO ... 4ceb9be82eAXM pisze:Adamo, a jak takiego smoka stworzyć? i o co w tym chodzi?![]()
LSD pisze:Masz tu RB30 na Ebayu. http://cgi.ebay.co.uk/1991-NISSAN-PATRO ... 4ceb9be82eAXM pisze:Adamo, a jak takiego smoka stworzyć? i o co w tym chodzi?![]()
AXM pisze:
Powtarzam pytanie:
Kto potrafi powiedzieć jak udoskonalić samarowanie w silnikach, żeby szły pieknie po trawersach?
AXM pisze:
Powtarzam pytanie:
Kto potrafi powiedzieć jak udoskonalić samarowanie w silnikach, żeby szły pieknie po trawersach?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości