Mroczny pisze:słabo się robi
kolega pytacz będzie łaskaw wyłuszczyć dlaczego nie zadał sobie trudu precyzyjnego pytania?
zmienne istotne i same nasuwające się przy artykułowaniu zagadnienia:
1. opony
2. lift
3. stan zawiasu
4. wypadkowość
5. inne istotne i znane tylko jemu historie związane z rzęchem (przekładka z anglika, auto testowe fabryki futer w irkucku itd)
Sorry kolego Mroczny za mało precyzyjne pytanie ale jak widzisz "jestem tu nowy"...
Y61 2.8ti długi, wyposażenie chyba nie istotne
opony -AT BFG 31,5cala, felga 16 alu seria ,AVMy
lift -seria
zawias- amory po 50-60% to akurat wiem
wypadkowość- z tego co sprzedawca sie zarzekał to bezwypadek i tak by w sumie wynikało patrząc po tym że w paru miejscach rudy zaczyna wychodzić, no i miernik nigdzie nie przekroczył normy

inne istotne historie- przywieziony z danii jako ciężarówka, podobno stał jakiś czas nie jeżdzony, ja mam go rok i raczej mu nie odpuszczam a, i na ciepłym silniku jak odstawie to pare kropli pocieknie, prawdopodobnie ze skrzyni bo tylko tam mi stan ubywa (ale w tym temacie to chyba nie istotne), kule w przednim moście delikatnie przyrdzewione, a i czasami mam problem z odpaleniem w wakacje jak jest bardzo cieplo (ale mam na to patent), przy -20c palił na dotyk
Wybacz świeżemu ale każdy ma początki i nie zawsze wie jak zadac precyzyjne pytanie

Jak mi podpowiesz to w przyszłości obiecuje że się poprawie:):)
Ale dziękuje koledze Mrocznemu że zwrócił mi uwage na te istotne jak sie okazało szczegóły!!!