NAVARA - V6 dci- hit czy bubel RENAULTA ???
Moderator: Kosiarz
Re: NAVARA - V6 dci- hit czy bubel RENAULTA ???
Zapomniales, ze na forum jestes? 

y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
- patrolpulawy
- Kontaktowanie:
Wojtek_W pisze:
Tu sie niezgodze. Weldug mojej wiedzy te Miski maja HDI.
Zreszta Citroen C-crosser ( czy jak to sie tam pisze) to blizniacza konstrukcja do Outlandera.
Faktycznie - teraz będą wkładać francuskie

Piotr
- patrolpulawy
- Kontaktowanie:
patrolpulawy pisze:Wojtek_W pisze:
Tu sie niezgodze. Weldug mojej wiedzy te Miski maja HDI.
Zreszta Citroen C-crosser ( czy jak to sie tam pisze) to blizniacza konstrukcja do Outlandera.
Faktycznie - teraz wkładają francuskie

EDIT: Jednak 2.0 jest z VW a 2.2 z PSA
Piotr
Oczywiście że w Outlanderze jest silnik 2.0TDI - 140KM (BKD), Mitsu wsadza go też do Lancera. Jest to jedna z największych różnic która występuje w tych trojaczkach 

Galloper LWB - turysta
Witam wszystkich po raz pierwszy. Mówicie o silniku, ja natomiast obawiam się tego, że nigdzie nie ma akcesoriów do tego modelu. Na ulotce z salonu, wszystkie modele, bez względu na silnik, miały te same wymiary paki. Tymczasem, paka jest 10cm dłuższa. Do ostatniego auta, Mitsubishi L200, wszystko dokupiłem w łódzkiej firmie, więc zadzwoniłem z zapytaniem o wykładzinę i zabudowę do Navary 3.0 A tam - NIC. Obdzwoniłem chyba wszystkich, łącznie z salonami i nigdzie nie mają jakichkolwiek akcesoriów. Podłamałem się i chyba zdecyduję się właśnie na Hiluxa 3.0 Czy może ktoś orientuje się, o co tu chodzi? Czy to jest już seryjna produkcja, czy tez limitowana? Ciekawe, dlaczego Nissan "cichaczem" wprowadził ten model. Przecież nawet w internecie nie można znaleźć żadnych informacji.
- Wowos
-
- Kontaktowanie:
bo to jest bodajże tylko facelifting 

y60 autobus, czerwony.
Facelifting rocznika 2010 dotyczył tylko przodu (jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny), a dłuższa paka dla modeli, produkowanych od sierpnia i tu nie było żadnej wzmianki. Dlatego pytam, czy ktoś zna firmę z dodatkami do niej, bo może, czegoś nie sprawdziłem. Jak nie będzie, biorę Hiluxa.
- Wowos
-
- Kontaktowanie:
myślę, że skoro dłuższa paka jest dopiero od sierpnia, to jest to na tyle świerzy temat, że dopiero będą się pojawiać akcesoria do niej....
ale ja się nie znam
PS: 666 postów
ale ja się nie znam

PS: 666 postów

y60 autobus, czerwony.