moge ci podac cennik ile co kosztuje na pw ,mam to juz opanowane, i u Biga jak co jak bedziesz madrze gadał to ci moge zalatwic madry rabat tak ze na pewno bedziesz zadowolony a ja zato cos od niego wysępie wkoncu jest moim sasiadem zza plotu.Wowos pisze:dawaj przylatuj do mnie jutro zaczynamy robotę.... tylko podeślij z 15tysi zaliczki cobym już mógł sprzęta kompletować...marcinvvv pisze:szukam specjalisty ktory doradzi, zrobi wszystko co trzeba i jak trzeba i dobrze policzy
Serwis Patrol Sląsk
Moderator: Kosiarz
Re: Serwis Patrol Sląsk
GR Long y60 ,
MOJA ZASADA ,,DWÓJA I GAZU OD CHUJA,,
Król Liftu jest tylko jeden.
- Wowos
-
- Kontaktowanie:
przedni zderzak mi się podobaszwagier1 pisze:moge ci podac cennik ile co kosztuje na pw ,mam to juz opanowane, i u Biga jak co jak bedziesz madrze gadał to ci moge zalatwic madry rabat tak ze na pewno bedziesz zadowolony a ja zato cos od niego wysępie wkoncu jest moim sasiadem zza plotu.Wowos pisze:dawaj przylatuj do mnie jutro zaczynamy robotę.... tylko podeślij z 15tysi zaliczki cobym już mógł sprzęta kompletować...marcinvvv pisze:szukam specjalisty ktory doradzi, zrobi wszystko co trzeba i jak trzeba i dobrze policzy

y60 autobus, czerwony.
Wiem że jesteś teoretykiem co do patroli, pamiętam Ciebie jeszcze jak Suzą wystraszony jeździłeśMisiek Bielsko pisze:To jest ten full zestaw?
http://yfrog.com/18dsc00602wlj
Po co Ci takie koła, skoro sam piszesz, że silnik zmuliło - przełożeń nie zmieniłeś?
Jeśli nie, to dla mnie jest tylko pomnik - sorry...
Ja wiem, że auto dla wielu musi wyglądać poważnie, ale na wyprawy robi się zupełnie inną specyfikację, niż do gnoju.
@baczu
Dla Twojej wiadomości - jestem tylko teoretykiem, nigdy nie jeździłem, ani nawet terenówki nie miałem. Po prostu muszę się dowartościować w necie. Myślałem, że wszyscy tutaj mają tak samo

masz jeszcze loki czy łysy jesteś, długo cię nie widziałem

U tego goscia byłem nieraz bo chcialem kupic koła ,nieda sie z nim dogadać .Raz chce sprzedac potem niewie czy sprzedaje kreci męci że może sobie zostawi jednym słowem porazka na wysoka skale kosztowao mnie to wiecej darmowych minut niż cale te koła .Albo ja nadaje na innych falach albo z nim jest cos nietak .Misiek Bielsko pisze:Jeszcze jedno w temacie, spore doświadczenie z parchami (od co najmniej 1999r., wcześniej go nie znałem) ma Szczygieł w Jaworznie - 503 353 031. Człowiek nie wciska rzeczy niepotrzebnych w każdym razie, no i ma ceny rozsądne.
GR Long y60 ,
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Wal się na ryjek, potrafisz tylko grozić przez telefonbaczu pisze:

Będziecie się bić ?