Wiesz że to pomysł Kangurów ...Fiba pisze: Nissan Patrol w Europie.
Zobaczymy co mi z tego wyjdzie ... najwyżej będzie fajowy stoliczek ... tylko gaźniczek wykręcę i szybkę dotnę

Moderator: Kosiarz
Wiesz że to pomysł Kangurów ...Fiba pisze: Nissan Patrol w Europie.
jesteś pewien ,że w poznaniu nie ma patrola v8 5700?Igor909 pisze:
No i będzie w Europie pierwszy Patrol Chevy V8 Benzin![]()
Nie jestem ... wiem że są V8 BMWscuaz pisze:jesteś pewien ,że w poznaniu nie ma patrola v8 5700?Igor909 pisze:
No i będzie w Europie pierwszy Patrol Chevy V8 Benzin![]()
gość włożył 5.7 z corvetty łącznie z automatem , troche odchudził fure rezygnując z nadwozia orginalnego ,zamienieniając na laminat , pokazywał foty to na jednej był ze 2 metry nad ziemiąIgor909 pisze: Takiej mocy silnika w Patrolu nie ma nikt w Polsce ... 5.7 fabryczny ma 200 koni
Przy tej mocy każdy szczegół ma duże znaczenie
Mój będzie fabryczny długi GU4scuaz pisze:gość włożył 5.7 z corvetty łącznie z automatem , troche odchudził fure rezygnując z nadwozia orginalnego ,zamienieniając na laminat , pokazywał foty to na jednej był ze 2 metry nad ziemiąIgor909 pisze: Takiej mocy silnika w Patrolu nie ma nikt w Polsce ... 5.7 fabryczny ma 200 koni
Przy tej mocy każdy szczegół ma duże znaczenie
w tamtym projekcie silnik był cofnięty do tyłu bo ściana grodziowa w nadwoziu orginalnym troche przeprofilowana była po nowemuIgor909 pisze: Mój będzie fabryczny długi GU4
hmm, znajomy ma starego rama salonke z 5.2 na wielopunkcie i daje to 240KM, to 5.7 ma tylko 200KMIgor909 pisze: Takiej mocy silnika w Patrolu nie ma nikt w Polsce ... 5.7 fabryczny ma 200 koni
W H1 mam 5.7 i w tej wersji ma 200 koniŁosiu pisze: hmm, znajomy ma starego rama salonke z 5.2 na wielopunkcie i daje to 240KM, to 5.7 ma tylko 200KM
To pewnie do H1 jakies moze odprezone wsadzali czy cos. To ma gaznik, czy jakis wtrysk?Igor909 pisze:W H1 mam 5.7 i w tej wersji ma 200 koniŁosiu pisze: hmm, znajomy ma starego rama salonke z 5.2 na wielopunkcie i daje to 240KM, to 5.7 ma tylko 200KM
Wtrysk ...Łosiu pisze:
To pewnie do H1 jakies moze odprezone wsadzali czy cos. To ma gaznik, czy jakis wtrysk?
A znajomy był z tym pudłem na hamowniŁosiu pisze:hmm, znajomy ma starego rama salonke z 5.2 na wielopunkcie i daje to 240KM..
ktore? gaznik, dual point, czy multi?Maqlinka pisze:A znajomy był z tym pudłem na hamowniŁosiu pisze:hmm, znajomy ma starego rama salonke z 5.2 na wielopunkcie i daje to 240KM..![]()
... te motory mają 170 hp
wesoly swiadKuszman pisze:V8sołych Świąt zatem i powodzenia![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość