Bo turbine to trza trochę spycić, żeby było czuć wyraźnie różnicę. Po drugie jest to czuć później, tak jak LSD mówi. Po drugie biegi na tych mostach sie szybko kończą, więc niewiele to bedzie odczuwalne. Jakie masz te 35" Kumho?ololabprot pisze:Dokładnie takie zestawienie w tej chwili mam y61,4,625,33" i spalanie w takich samych widełkach ,a pytanie o sens zadałem dlatego ,że miałem mozliwość krótkiej przejażdżki takiego samego zestawienia ale w turbo na pompie rzędowej bez intercoolera z turbiną atego(oba samochody były wtedy na 35") i różnica w osiągach była naprawde niewielka,mógłbym powiedzieć prawie żadna.Sam nie wiem czy mój silnik jest niedobity czy tamten miał wiekszość żywota za sobą?Ba pisze: Ostatnio przypadkowo posiadam wolnossący td42 w długim y61 na mostach 4,6 i kołach 33. Ten wolnossak pali podobnie.
Na pytanie co bym wolał... nie wiem... ten wolnyssak bardzo ładnie odpycha się, lecz jest zasługa mostów i mniejszych kół.
Na Twoim miejscu olałbym temat, jak masz taką komplentację. Jak bedziesz w krk to mogę Cię przewieźć swoim, trochę bardziej spyconym.