navara i path mają już stuningowane silniki i to nawet 3 czy 4 krotnie. Oryginał miał w masterze 100,120,150 km, a potem w navarze i pathie 174 i 190.
Jeśli dziwisz się naszym opiniom o Reanault to weź pod uwagę, że zajmujemy się katowaniem silników o przebiegach pół i nawet milion km. I tu są nasze realne porównania które silniki są lepsze a które gorsze. Te lepsiejsze nie dają się łatwo zabić, te troszkę gorsze trzeba wspomagać jakimiś naprawami. W tej kategorii silniki Reanault i wielu wielu innych marek już nie istnieją. Podnieść moc może Ci wielu tuningowców. Który jednak zapłaci Ci za remont silnika po przegrzaniu cylindra, wypaleniu dziury w tłoku, pęknięciu tłoka? Dziesiątki takich rad uzyskasz na forach tuningowych, u nas jak widzisz nie za bardzo.
Inna grupa docelowa.
PS Nie mogłem słuchać pracy silnika Navary, ciągle się bałem że jestem na granicy. Z wydechu super bulgot a silnik jak zepsuty. Po 160 tys poszedł do ludzi.
Tuning silnika w Nissan Pathfinder 2.5 diesel
Moderator: Kosiarz
- tkocy20
Re: Tuning silnika w Nissan Pathfinder 2.5 diesel
z wiekiem rośnie ilość osób mogących jedynie pocałować mnie w ....
- Wowos
-
- Kontaktowanie:
Grzebnij forum i poczytaj o 3.0 w patrolu - nie na darmo ludzie szukają alternatywy dla tego silnika - może nie chcą się codziennie widywać w warsztaciebarwol pisze:Moja wiedza stała się dużo głębsza, szczególnie na temat Renault, której to marki samochody wykorzystuję od lat bez jakiejkolwiek awarii.

y60 autobus, czerwony.
Nie nazywaj patha terenówką. To suv.Dżem pisze:Żyj z tym kolego.
Jak dla mnie to podkręca się silniki w ścigaczach a nie terenowych autach. Tu chodzi o niezawodność, funkcjonalność, wygodę w autach wyprawowych i możliwość zjechania do domu.

Lubię zapierdalać.
Ropa do traktorów.
Ropa do traktorów.
Oj tam zaraz Suv
Terenowe combi

Terenowe combi