Redzik ale ty masz t 2 a nie 1 więc może z tąd rżnice , jak ci zawias klapnie to napisz do Zibiego ma +2 cale lowlesa chętnie dowiem się opini na temat tego zawieszenia
na 31 radzi sobie dobrze , nie potrzeba wiekszych i zawias nie cierpi , podnoszenie budy można zrobić ale szybciej i taniej podciąć nadkola ojakieś 5 cm i 31 nie ocierają
Nissan Terrano I - potrzebuje kilku porad na początek
Moderator: Kosiarz
- pawel abramczyk
-
- Kontaktowanie:
Re: Nissan Terrano I - potrzebuje kilku porad na początek
Super parchatek Super y60 

kosmetyczny bodylift jest zdrowy, bo higieniczny

nissan wd21 -> forek sf
GSX 1200 F
i tak dalej...
GSX 1200 F
i tak dalej...
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
pawel abramczyk pisze:Redzik ale ty masz t 2 a nie 1 więc może z tąd rżnice , jak ci zawias klapnie to napisz do Zibiego ma +2 cale lowlesa chętnie dowiem się opini na temat tego zawieszenia
na 31 radzi sobie dobrze , nie potrzeba wiekszych i zawias nie cierpi , podnoszenie budy można zrobić ale szybciej i taniej podciąć nadkola ojakieś 5 cm i 31 nie ocierają
ale w T1 i T2 drążki są takie same

Czwarte serce 

- pawel abramczyk
-
- Kontaktowanie:
o toś mi zabił ćwieka a ja jakiemuś gościowi za flaszkę dałem do t2 z t1 bo nie byliśmy pewni czy działają i czy pasują
Super parchatek Super y60