Moderator: Kosiarz
zagaj1 pisze:Ja tam bym był za tym drugim, czerwonymtamten jest mocno zapuszczony skoro się poobijał to jeździł w takich miejscach co i zawieszenie pracowało, a skoro ktoś niedbała o resztę to i o zawieszenie, więc wszystko będzie trza zrobić, po za tym to Y61 więc wiem po sobie że będzie pognity jak poprzednicy nie zadbali
no i te 2.000 zł dołożyć to nie wiele w porównaniu do ogarnięcia tamtego a na pewno coś utargujesz
no własnie o to chodzi że auto jest jakby gołe i tzreba pomyśleć by uzbroić je w bfg 33'' a do tego jeszcze innych parę tematów trzeba by ogarnąć z tego co widzę ten borgowy ma jakieś AT ale cóż to nie jest to co by się chciało a jak pomyślę o wymianie oleju, filtrów i innych to mi od razu $$$$ przed oczami.zagaj1 pisze:Znam ten ból, też sojowego za ostatnie pieniądze nabyłemi potem latałem 3 miesiące na slickach 31" zanim się BF 33" parch doczekał
Po co miał motać lepiej zostawić niewiadomąmwojcik pisze:eeee, przecie ostatni z wpisow jest z 2001 r. Potem Patrolek osiagnal odpowiedni wiek i przestal miewac fochy...
Byłem , widziałem..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości