czy jestem ślepy ?
http://tablica.pl/oferta/nissan-patrol- ... bad5be5308
Moderator: Kosiarz
Są. Często wtedy mają czapkę holenderskąmatison pisze:czy są Y60 króciaki BEZ diff locka ?
Wowos pisze:Są. Często wtedy mają czapkę holenderskąmatison pisze:czy są Y60 króciaki BEZ diff locka ?
Za to może mieć LSD.
to kup najtańszy zamiennik za równowartość obiadu i przykręć w 4 minuty na parkingu. Taniej, szybciej, łatwiej i nie zginieszRaymund pisze:Zielonego nie mam czy z gazem czy sam olejN2O pisze:Zgubi sprężynę.
Jak olejowy amortyzator, to można spróbować dospawać jakąś szpilkę na sztukę.![]()
Z tą szpilką to nie zły pomysł,bo chwila upłynie zanim coś znajdę na podmiankę![]()
A co radzicie szukać jednej używki ori czy kupić dwa z ebaja po taniości bo wymiana zawieszenia na coś konkretnego dopiero latem![]()
Dokładnie taki mam, i z podniesiona czapka jak pisze Wowos, oznaczenie z tyłu to LX ale nie wiem czy to ma znaczenie.matison pisze:czy są Y60 króciaki BEZ diff locka ?
czy jestem ślepy ?
Pospawane,hula jak talalaMroczny pisze:to kup najtańszy zamiennik za równowartość obiadu i przykręć w 4 minuty na parkingu. Taniej, szybciej, łatwiej i nie zginieszRaymund pisze:Zielonego nie mam czy z gazem czy sam olejN2O pisze:Zgubi sprężynę.
Jak olejowy amortyzator, to można spróbować dospawać jakąś szpilkę na sztukę.![]()
Z tą szpilką to nie zły pomysł,bo chwila upłynie zanim coś znajdę na podmiankę![]()
A co radzicie szukać jednej używki ori czy kupić dwa z ebaja po taniości bo wymiana zawieszenia na coś konkretnego dopiero latem![]()
I się dziwisz, że po każdym skoku zrywało uchaSawa GR pisze:27zł sztuka![]()
![]()
To fakternil pisze:Kup sobie zarabiarkę za stówkę i problem z głowy. Przy trzecim wężyku Ci się zwróci.
ramzes pisze:Wowos pisze:Są. Często wtedy mają czapkę holenderskąmatison pisze:czy są Y60 króciaki BEZ diff locka ?
Za to może mieć LSD.
tez jakas teoria aczkolwiek za tymi wersjami to nie trafisz tak do konca ..
kazdy jest w sumie specyficzny i inny niż pozostałe ..![]()
![]()
tak samo w kwestii lsd/difflocka , tapicerki , wnetrza i wygladu zewnetrznego ( czapka hol./ daszek etc ) .
Gwint 10 x1.Sawa GR pisze:POtrzebuje pilnie. Rozmiar gwintu i rodzaj uszczelnienia przewodow hamulcowych. Czy to normalne 10/1,25 czy jakis japonski wynalazek?
Ramzes ma z difflockiem - napisz do niegomatison pisze: dzięki. Będę się baczniej przyglądał.
Szukam z diff lockiem. Działającym
Wowos pisze:Ramzes ma z difflockiem - napisz do niegomatison pisze: dzięki. Będę się baczniej przyglądał.
Szukam z diff lockiem. Działającym
Mówi się: "Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus" jak już.Will pisze:Pochwalony
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości