jeszcze sie nie nauczyles przez tyle lat że nie ma promocji

zakladam ze na poczatek zeby tym jezdzic trzeba wlozyc ok 3 tysi
a silnik jak kolega pisał z tych wybuchowych wiec noce nie przespane

Moderator: Kosiarz
To dobra baza do zbudowania: "....super zadbanej terenówki w świetnym stanie z małym przebiegiem po profesjonalnym tuningu offroad..."Marcingalloper pisze:Ten Patrol ma silnik 3.0 i kosztuje 20tysi.RudolfWT pisze:Witam![]()
Czy może ktoś z Szanownych zna lub może ma niedaleko żeby ocenić tego parcholka?
http://otomoto.pl/oferta/nissan-patrol- ... ycIgD.html
Do tego opis.
Nie rób sobie tego.
To jest patrol Camper - rzadka wersja.Marcingalloper pisze:Co to to jest
Holendry (podniesiony dach) często nie miały blokady mostu i tu w ogłoszeniu też o tym cicho.subaru1233 pisze:Witam,
Zna ktoś tego Patrola?
http://otomoto.pl/oferta/nissan-patrol- ... ygKFZ.html
Gdzieś się pomyliłemPiotrek M pisze:Ale Ty Marcingalloper to znasz się na tych Patrolach !
No aż się miło czyta.
Z tymi 15 tysiacami to trochę Cię chyba poniosło.Gocu pisze:Do 25 tys. spokojnie. A jak Ci się bardzo poszczęści, to nawet za 15
To że Ty i twoi koledzy kupiliście sobie zasyfione złomy świadczy tylko o waszej wiedzy na temat tych samochodów.Marcingalloper pisze:Gdzieś się pomyliłemPiotrek M pisze:Ale Ty Marcingalloper to znasz się na tych Patrolach !
No aż się miło czyta.
.
Popatrz na ogłoszenia, ale nie u nas a w Holandii zwracając szczególną uwagę na przebiegi tych samochodów zanim wjadą do Polski.
Sam jestem użytkownikiem "ciężarówki" holenderskiej, jak i mam znajomych też posiadających takie samochody i osobiście drugi raz szukałbym osobówki niż zjeżdżonego "rolnika".
Ja cały czas będę podtrzymywał to co pisałem już tu nie raz - Y61 w cenie X-25tys będzie mniejszą lub większą bombą. Mam takich w obejściu trzy. Znam je od chwili zakupu, poprzez długą i bolesną mękę odszczurzającą do teraz kiedy już zaczynają wyglądać i jeździć w miarę ok. Ale ile to wessało czasu i kosztów to tylko właściciele wiedzą.
PS: osobiście nie spotkałem żadnego wyjątku w tych pieniądzach.
Nie mi.apede pisze:A widzisz za tyle już można mieć dusterka 4wd, po co wam to![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość