Moderator: Kosiarz
To jedziemy razemMpv pisze:ps. Z tym roadbookiem to pewnie pojadę na końcu i będę szukał jak najbardziej rozrytego śladu![]()
![]()
Buuuu ja jechać będę od Makowa, Różana to nie trafięfranc_ek pisze: DROGA na stadion :
klasyczna od Warszawy- prosto przez główne skrzyżowanie ( kier Ostrołęka) i druga w lewo
objazd od Warszawy - na głównym skrzyżowaniu w lewo, dalej prosto i druga w lewo
od Ostrołęki - nie dojeżdżając do głownego skrzyżowania w prawo naprzeciwko szkoły
Nawet Edziu swoim srebrnym TD42 jutro będzienutka pisze:Do zobaczenia jutro. Rano wyjeżdżamy, będziemy około południa![]()
heh skąd ja to znam...Whitie pisze:A się zapowiedziałem jako jeden z pierwszych i... praca [cenzura].......
Co za życie zjebane....
No wiem że jak pi..da jakaś.Wowos pisze:heh skąd ja to znam...Whitie pisze:A się zapowiedziałem jako jeden z pierwszych i... praca [cenzura].......
Co za życie zjebane....![]()
Whitie - chodziło mi o to, że mnie też nie będzie z tego samego powodu...Whitie pisze: No wiem że jak pi..da jakaś.
Miłej zabawy.
dadzą radę tak strasznie nie wyglądalizagaj1 pisze:Było![]()
mogę się pochwalić że dotarliśmy jako pierwsza załoga na zlot
wróciliśmy już dziś niestety
ale było GIT, teraz pewnie ruszają na nocną paradę po Długosiodle (o ile są w stanie
)
Wowos pisze:Whitie - chodziło mi o to, że mnie też nie będzie z tego samego powodu...Whitie pisze: No wiem że jak pi..da jakaś.
Miłej zabawy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości