Proszę w takim razie podaj kod pod jakim się kryją te świece w NGKmiastek pisze:Ameryki nie odkryłeś i nie tylko ASO bo producentem tych świec jest NGK i można je dostać za 90 pln za szt.

Moderator: Kosiarz
Proszę w takim razie podaj kod pod jakim się kryją te świece w NGKmiastek pisze:Ameryki nie odkryłeś i nie tylko ASO bo producentem tych świec jest NGK i można je dostać za 90 pln za szt.
Najpierw dałeś do warsztatu a dopiero czytałeś forum? Jak byś najpierw poczytał, to byś się dowiedział że Iskra nie ma świec które nagrzewają się w 4sec, oraz tego co koledzy piszą że NGK są dostępne w każdym sklepie za ok 90zł...jaszczur2 pisze:Poczytałem tony stron forum i zadzwoniłem do tegoż warsztatu..
Dowiedziałem się, że zostały zamontowane dobre zamienniki - iskra i to 4 sztuki, 2 zostały oryginalne bo "dobrze grzały"
Nie... Poprzedni właściciel dał auto do warsztatu na wymianę olejów filtrów itp., jak przyjechałem obejrzeć auto to odbieraliśmy je z właścicielem z warsztatu. Zdecydował się sprzedać a ja kupićSawa GR pisze:Najpierw dałeś do warsztatu a dopiero czytałeś forum? Jak byś najpierw poczytał, to byś się dowiedział że Iskra nie ma świec które nagrzewają się w 4sec, oraz tego co koledzy piszą że NGK są dostępne w każdym sklepie za ok 90zł...jaszczur2 pisze:Poczytałem tony stron forum i zadzwoniłem do tegoż warsztatu..
Dowiedziałem się, że zostały zamontowane dobre zamienniki - iskra i to 4 sztuki, 2 zostały oryginalne bo "dobrze grzały"
No właśnie ja nie znalazłem.. Znalazłem za to kilka postów na różnych forach, że nie istnieje zamiennik identyczny z oryginałem.mopar pisze:Pokażcie mi proszę ngk do y61 2.8 za 90zł która wygląda identycznie jak oryginał
Dlaczego w ASO nie ma wyboru na "letnie" i "zimowe"???ernil pisze:Ehhh...
CX01 i CZ01.
Nie wiem które są "zimowe" a które "letnie"
Ok to ja zadam pytanie:mopar pisze:Pokażcie mi proszę ngk do y61 2.8 za 90zł która wygląda identycznie jak oryginał
Bo psze pana w y60 są trzy takie i trzy takie, kiedy w y61 jest sześć takich samychjaszczur2 pisze:Dlaczego w ASO nie ma wyboru na "letnie" i "zimowe"???ernil pisze:Ehhh...
CX01 i CZ01.
Tak to oczywiste, dlatego dyskutujemy tylko o Y61 i o owych 6 takich samych.Wowos pisze:Bo psze pana w y60 są trzy takie i trzy takie, kiedy w y61 jest sześć takich samychjaszczur2 pisze:Dlaczego w ASO nie ma wyboru na "letnie" i "zimowe"???ernil pisze:Ehhh...
CX01 i CZ01.
Tutaj zaczynamy łapać konkretySawa GR pisze:Iskry działają, jak dasz wszystkie 6 i sterowanie z łapki... No ale to jest cofanie się w rozwoju na etap traktora![]()
Z tego co znajomi montowali:
Dają do Y61 NGK te same co do Y60 z pierwszych 3 garów...
A te rozbieżności z opisem biorą się pewnie z nieznajomości tematu, lub przekopiowaniu katalogu od Y60 bo to ten sam silnik więc i świece...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości