polibusze
Moderator: Kosiarz
Re: polibusze
Pochwal się wrażeniami z wymiany i z eksploatacji.
W teorii nie ma różnicy między teorią a praktyką... Ale w praktyce jest.
Właśnie wróciłem z warsztatu.
Pojebuszki wymienione. Poza tymi przy drążku skrętnym bo nie chcieliśmy tego ruszać.
Te, które wymieniono pasowały idealnie.
Pojeździłbym dziś trochę ale.... rozpadły się amortyzatory z przodu i jestem uziemiony do wtorku....
Reasumując polibusze pasują przynajmniej. (w odróżnieniu od tych tańszych z Olkusza podobno
).
Jak się zachowują zobaczymy za miesiąc. Ale nie spodziewaj się jakiś super testów bo ja tą popierdółką nie ujeżdżam w tzw terenie za bardzo
I w ogóle nienawidzę starych samochodów.... nie przewidziałem tych amortyzatorów j##$%ych
Pojebuszki wymienione. Poza tymi przy drążku skrętnym bo nie chcieliśmy tego ruszać.
Te, które wymieniono pasowały idealnie.
Pojeździłbym dziś trochę ale.... rozpadły się amortyzatory z przodu i jestem uziemiony do wtorku....
Reasumując polibusze pasują przynajmniej. (w odróżnieniu od tych tańszych z Olkusza podobno

Jak się zachowują zobaczymy za miesiąc. Ale nie spodziewaj się jakiś super testów bo ja tą popierdółką nie ujeżdżam w tzw terenie za bardzo

I w ogóle nienawidzę starych samochodów.... nie przewidziałem tych amortyzatorów j##$%ych

...z zawodu jestem...człowiekiem.
Tel - 508087274; GG - 7664920; Maciej
K160 SD33
K160 SD33
- Peepuck!
-
- Kontaktowanie:
Starych czy zepsutych i zaniedbanych bo to zasadnicza różnica...Whitie pisze: I w ogóle nienawidzę starych samochodów....

Chcę być dezerterem, który ma SZANSĘ POWODZENIA
K160/260 sd33 +3" 35Bfg
Forester 2,0
K160/260 sd33 +3" 35Bfg
Forester 2,0
żartowałem przecież.... kocham sku...ielaPeepuck! pisze:Starych czy zepsutych i zaniedbanych bo to zasadnicza różnica...Whitie pisze: I w ogóle nienawidzę starych samochodów....

I bedzie miał prawie całe nowe zawieszenie... bo wymieniłem też łącznik drążków, i sworznie wahaczy

...z zawodu jestem...człowiekiem.
K160 SD33
K160 SD33
I to już jest jakaś pożyteczna informacja bo będę wymieniał we własnym zakresie.Whitie pisze:Reasumując polibusze pasują przynajmniej. (w odróżnieniu od tych tańszych z Olkusza podobno).
W teorii nie ma różnicy między teorią a praktyką... Ale w praktyce jest.