ja tam nie widziałem, ale kosztorys, który przedstawiłeś to niezłe jajo jestLargo pisze:A o wypowiedzi proszę tylko tych którzy auto oglądali!!!!!!!!!!!!!!

Moderator: Kosiarz
ja tam nie widziałem, ale kosztorys, który przedstawiłeś to niezłe jajo jestLargo pisze:A o wypowiedzi proszę tylko tych którzy auto oglądali!!!!!!!!!!!!!!
Damian pisze:ja tam nie widziałem, ale kosztorys, który przedstawiłeś to niezłe jajo jestLargo pisze:A o wypowiedzi proszę tylko tych którzy auto oglądali!!!!!!!!!!!!!!bodylift wyniósł Cię 1400zł? dorabiane niefirmowe sprężyny 1700zł? strasznie drogo tam macie w tych biesach
i powiedz, gdzie tam jest w wyposażeniu 32 tysiące??
W sumie warto się kulnąć, żeby się nie kulnąć.darkman pisze:cena jest niezwyczajnie atrakcyjna i to troche przeraża.
same oględziny pewnie niewiele wniosą, trzeba by to auto po pierwsze dać do serwisu na diagnozę i po drugie przeleciec do zagrzania tak około pół godziny przy prędkości 100 km autostradą Kal Marx Stad - Pekin, bo akurat jest w pobliżu i dopiero sobie zdanie wyrobić.
Witam Patrol Frendów:)Elwood pisze:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5184868
i w związku z tym pytanie, czy coś wiadomo o rzeczonym. Cena wydaje się atrakcyjna, pytam w imieniu mocno zainteresowanego kolegi.
Czy ktoś miałby możliwośc przyjrzenia się mu na miejscu?
jak jeszcze nie masz ustawki z piwnymi firmami to zapraszam...Kompania Piwowarska...podjechac?michur pisze:[quote="sebson"
P.s.A propos rzeczonej gotówki na biznes, to jesli komus sie wydaje,że 50 tys to mało?? A ja akurat na stoliki i inne potrzebne rzeczy wyposarzenia knajpy potrzebuje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość