Czy ktoś oglądał tego Nissana?
Moderator: Kosiarz
- wojtek_kom
-
Takie jakies dziwne pi/eprzenie w naszym krajuchavez pisze:teoretycznie wg opisu oryginalnie z kierą po naszemu ale też jakoś nie chce mi się w to uwierzyć

Dlaczego nie wierzysz?
Nigdy nie widziałeś?

NIe rozumiem podejscia
Skoro napisane ze oryginał i choc troche się znasz to chyba będzie widać ze nie przekładanyyhm
iskra69 pisze:Ok wierze Ci , że orginał ale nie za tą cenę trochę orientuje się w cenach Patroli z 4,2 i 2,8 ponieważ długo szukałem dla siebie. A może ceny tak szybko spadły to okrutnie przepłaciłem.
Ja juz nic nie rozumiem.

Twierdzisz ,ze te auta są za tanie czy co? Czy Ty za drogo kupiłes? Dzwoń kupuj i wystaw ponownie 10tys drozej .
Od razu informuje ze te sprzęty nie sa moje zeby nie było ,ze swoje reklamuje.
To może się dopnę do tematu
Ktoś zna toto:
http://moto.allegro.pl/item485425570_ni ... _1988.html
Pozbyłem się mojego isiusiu i już mnie nosi

Ktoś zna toto:
http://moto.allegro.pl/item485425570_ni ... _1988.html
Pozbyłem się mojego isiusiu i już mnie nosi

Troopek '89 dłuuuuugi
wspomnienie (SIĘ DOIGRAŁ)
wspomnienie (SIĘ DOIGRAŁ)
wolnossący to takie toczydełko - on nie przyśpiesza tylko rozpędza się, natomiast wersja z turbiną to inny świat - ma takiego kopa, że można bez stresu wyprzedzać inne pojazdy na drodze, np tiry
Ma także większy moment obrotowy już na wolnych obrotach(ok 700obr/min), i co ważne nie czuje górek na asfalcie tak jak wolnossący. No i ten dźwięk jak w ciężarówce(na wolnym wydechu) 

Panowie proszę nie kasztanić tematu choć nie wiem czy to w ogóle na tym forum możliwe
chodzi o to czy ktoś zna, czy oglądał żeby na darmo kilometrów nie robić. Sam na miejscu potrafię ocenić czy przekładany czy nie. Jeśli nikt nie zna to może ja się podzielę wiedzą jeśli uda mi się znaleźć czas żeby je obejrzeć 

Mam pytanie widział ktoś tego patrola: http://www.allegro.pl/item481937457_4_2 ... jazdy.html
Za pomoc dziękuje!!!
Za pomoc dziękuje!!!
Wypowiadam sieWĘŻU pisze:(...)zdaje się że Ernil zanabył u niego swojego SE, może się wypowie, bo mnie można posądzić o lokalny patriotyzm czy cuś

Jesli mowa o serwisie pod Poznaniem, to faktycznie kupilem tam swoje auto.
(Nazwa warsztatu to bodajze "Gama" i nie widze przeciwwskazan, aby o tym glosno powiedziec, bo skoro pisze sie tematy o nierzetelnych sprzedawcach, to wymienic tez wypada z nazwy tych uczciwych), a takim w mojej ocenie Gama jest (niezly szyk, prawda?

Umowilem sie telefonicznie (konkretna rozmowa - obie strony wyrazily chec finalizacji), wsiadlem w nocny pociag z Rzeszowa, rano, zgodnie z umowa przyjechano po mnie na dworzec gratem, pojechalismy na miejsce, wypilismy herbato-kawe, pogadalismy, zaczelismy "ogledziny" - auto wjechalo na podnosnik, dostalem lampe do reki, wszedzie mozna bylo zajrzec, bez pospiechu, nikt nie poganial. Zgodnie z opisem i rozmowa auto mialo to co mialo i nie mialo tego, czego nie mialo. Przed wyjazdem uzupelniono mi plyny i oleje, sprawdzono, czy mam podnosnik i klucz do kol, sprawdzono cisnienie, do radia wrzucono mi plyte CD (badziew straszny

Oczywiscie auto nie bylo w stanie idealnym, ale nikt o zdrowych zmyslach tego nie wymaga przy zakupie pietnastoletniej szczerupy...

Dla porownania mozna bylo odpalic i poogladac kilka innych GRow stojacych na placu.
Jednoczesnie informuje, ze czlowiek jest twardy w negocjacjach cenowych i nie lubi glupiego gadania, ze tu brudny a tam zielony i dlatego trzeba zejsc z ceny.
Jedyny delikatny niesmak, jaki mi pozostal to temat chlodnicowo - blokadowy. Przy ogledzinach okazalo sie, ze z chlodnicy jest lekki wyciek, czego wczesniej faktycznie sprzedawca mogl nie zauwazyc oraz ze jeden zaworek pod maska od blokady jest uszkodzony (tez mogl tego nie sprawdzac). Blokada miala byc sprawna (opis ogloszenia) a chlodnica w GieeRze to istotny element i niekoniecznie musi wchodzic w sklad pakietu startowego... Wypadalo wiec pare stowek opuscic, ale sie tak nie stalo. Aha, nie bylo jeszcze kanapy tylnej. Na zdjeciach nie zwrocilem na to uwagi (byly zdjecia z zewnatrz i przedniej czesci kokpitu, wiec nie rzucalo sie to w oczy), w opisie nie bylo napisane "brak kanapy" ale nie bylo tez napisane, ze "kanapa jest" o ile dobrze pamietam, wiec jak dla kogos jest to istotne, to prosze dopytac telefonicznie. Koniec koncow auto bylo w wersji SE a ja bylem dosyc zdeterminowany (czegos takiego wlasnie szukalem a poprzednie auto rozbite), wiec dlugo nie walczylem i... nie zaluje

Pozdrawiam Gamę i zycze owocnych zakupow.
PS - sprzedawca nie zaplacil mi za reklame, hehe

XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
Coś długo się sprzedaję juz. Chyba z pół roku-ciekawe dlaczegoarek zak pisze:Mam pytanie widział ktoś tego patrola: http://www.allegro.pl/item481937457_4_2 ... jazdy.html
Za pomoc dziękuje!!!

Toś musiał być napalony jak palacz w lokomotywie, że takiego szczegółu nie zauważyłeś, determinacja to słabe określenieernil pisze: Aha, nie bylo jeszcze kanapy tylnej. Na zdjeciach nie zwrocilem na to uwagi (byly zdjecia z zewnatrz i przedniej czesci kokpitu, wiec nie rzucalo sie to w oczy), w opisie nie bylo napisane "brak kanapy" ale nie bylo tez napisane, ze "kanapa jest" o ile dobrze pamietam, wiec jak dla kogos jest to istotne, to prosze dopytac telefonicznie. Koniec koncow auto bylo w wersji SE a ja bylem dosyc zdeterminowany (czegos takiego wlasnie szukalem a poprzednie auto rozbite)