Bef pisze:. Jest dość twardy, zdecydowanie twardszy od oryginału.

Moderator: Kosiarz
Bef pisze:. Jest dość twardy, zdecydowanie twardszy od oryginału.
Prowadnica jest zamocowana do jarzma, a zacisk jest jedynie nasuniety na prowadnice. Ta zaslepeczka z gumeczka, jest tylko po to zeby sie smar nie wydostawal z prowadnicy, co zreszta i tak sie dzieje.redzik pisze:czyli pepsi i polewac ?
Ja nie rozumiem jak to jest u gory przymocowane, czy tylko prowadnica bez nakretki, a ta gumowa zaslepka to po kiego tam jest ?
coxarmy pisze:Koledzy dwa małe szybkie pytanka:
1. Czy w Terrano II, 93 rok produkcji 2.4 benzyniak, zegar elektroniczny mieszczący się pomiędzy tarczą obrotomierza a tarczą prędkościomierza jest podświetlany![]()
bo nie wiem czy padła mi żaróweczka, czy może tam jej w ogóle nie było![]()
2. Gdzie mogę kupić korek wlewu płynu do chłodnicy![]()
czasem ale nie bardzocomek pisze:
1) Czy strasznie komplikuje w terenie(jest to parę cm wyżej a rajdy w Polsce są robione na suzuki…)
normalna blacha i normalny dach (jeśli mówim o Hi Roof a nie o doklejanych holendrach tak samo wytrzymała jak normalny dachcomek pisze:2) Jak trwała jest to konstrukcja, podobno jest to plastyk (tworzywo??), Czy jak zasadzę w konar nie zrobi się dziura albo nie pęknie![]()
oczywiście kupujesz normalny dach wycinasz stary zakładasz nowy wzmocnienia siadają w tych samych miejscachcomek pisze: 3)Czy jest opcja przełożenia zwykłego dachu, czy jest z tym wiele walki, czy zwykły blacharz da sobie rade i jakie są mniej więcej koszty? (Wiem, że ktoś pisał, że tak robił, ale nie mogłem nic znaleźć)
Dzięki wielkielbl78 pisze:...
plastik to nie jest HIROOF tylko zwykły parch z wyciętym kawałkiem dachu (lub nawet nie) i doklejoną nadstawką z plastikucomek pisze:Jednak ten którego mam na oku ma ponoć plastik i trochę się boje…lbl78 pisze:...
comek pisze:...
błyskotliwa podpowiedź... ale nie o to pytałem...N2O pisze:Rozwiązanie to nauczyć się jeździć tak aby szyby nie tłuc lub zdjąć hardtopa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość